Allah kabul etsin gece kuşum@tkglcn icin
okudum
aynen valla hayatm.@tkglcn Sorun değil canım haklısın hem hayat takibi hem burası e kafada yoruluyor bi zaman sonra haliyle
hoşgeldn cnm.lste salı tamamlanıyor Allah ın iznyle.çarşamba yeni listeyi paylaşacağım.etiketleyeceğim seni deListeye katılmak isterim canım
CNm yeni listeyi yaynladm o listeyi kapattm ondan.ama evdeki listede not düsuyorum okuyanları.listeler çok karışmasın diye tekrar yaynlamiyorm.merak etme okumalarını hepsini not alıyorum bitanem.@tkglcn senin içinde toprak89 için de okudum senin okuma listende eksik görünüyorum
sağol gulcan kimsenin hakkı kalmasın biraz geç okuyorum size göre kimseye huzursuzluk vermek istemem akıllarında kalmasınCNm yeni listeyi yaynladm o listeyi kapattm ondan.ama evdeki listede not düsuyorum okuyanları.listeler çok karışmasın diye tekrar yaynlamiyorm.merak etme okumalarını hepsini not alıyorum bitanem.
hayır cnm şuan lste alıma kapalı.salı günü bitiyor okumalar çarşamba yeni lste yayınlayacağm gelmek isteyenler var onları ekleyeceğim.toplamda 70.000 Kelime-i Tevhid(LA İLAHE İLLALLAH) okuyacağız.HATM-İ TEHLİL edeceğiz hayırlısıyla.sıra hangi arkadaşta ise ona okunacakokuma süresi 2 gün.o arkadaşn okuması tamamlannca sırada ki arkadaşa geçeceğiz. .kişi başı tahminen 2.500 düşecek.liste sayısına bağlı düşebilir rakam.yeni listeyi yayınlarken ekleyeyim istersen seni de katıl aramızaBende bu listeye katilmak istiyorum Günahlarimiz affi ve dualarimiz kabul görmesi icin sadece çarsamba geceleri mi okuma yapiyoruz?
için rahat olsun bitanem senn ve tüm arkadaşların.kul hakkından hepimz korkarız.kaldı ki okumalara katılmayan olsa açıklama yaparak listeden çıkartırm.burada herkes okumalarını geçte bildirse yapıyor.hak geçmesn gözden kaçmasn dye evde de lste tutuyorum.sağol gulcan kimsenin hakkı kalmasın biraz geç okuyorum size göre kimseye huzursuzluk vermek istemem akıllarında kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?