MERAK ETTİM SENİ HAYATM.HOŞGELDN HIZLI GELDN :)
Yatili misafirlerim vardi birde küçük bebeğim var ondan vakit bulup giremedimMERAK ETTİM SENİ HAYATM.HOŞGELDN HIZLI GELDN :)
bende oyle kotu oluyorum yaaaNasıl başardın bunu bi yolu varsa bana da anlat.ilk günü ağrılı oluyor ilaç almayı da sevmiyorum.sonrası da çok bitkin geciriyorum.belki de çocuk sahibi olmak istediğim için kendime dert ediyorum ondan
Bilemiyorum normalde bu kadar olmazdm ben çocuk isteyince psikolojikmen adet zamanlarını sıkıntı ediyoruz kendimizebende oyle kotu oluyorum yaaailk gun ceset gibiyim .
agri, kusma ,uyku hepsi sersem ediyo beni.evin icinde tur atiyom,dus aliyom gecmiyor.
kimisi diyo adet sancisi var sende o yuzden hamile kalamiyorsun.cok uzuluyorum.
ne alaksi varsaannem teyzem 4 er cocuk getirdiler halaaada adet sancilari var.
anneme d vitamini eksikligi ve kansizlik sanci yapar demis doktoru.bizdemi olctursek acaba
@tkglcn gulum beni bekleme ben yarin gulbera ve senin icin okuycam insallah...
okundu sayabilirsin yarin bosum cok sukur okumalarimi yaparim
Gülcan kardeşim 1000 tane okudum Allah kabûl etsin İnşallah Amin @tkglcn
@tkglcn 750 okudum Rabbim gunahlarini affeylesin tüm dualarini hayirla kabul buyursun insallah arkadasim
Allah dualarimizi kabul eylesin inşallah.bana bir veriyorsa sizlere bin versin canlar.Amin ecmainGulbera ve tkglcn duasini aldim RABBİM kabul etsin
benim cikolata kistim var o yüzden cok sancılı geçiyor , aynen bende kusma bas donmesi sürekli uyumak istiyorum asiri sancım oluyor agri kesici içmeden kesinlikle geçmiyor , kekik kaynatmak iyi geliyormuş hic kısmet olmadıbende oyle kotu oluyorum yaaailk gun ceset gibiyim .
agri, kusma ,uyku hepsi sersem ediyo beni.evin icinde tur atiyom,dus aliyom gecmiyor.
kimisi diyo adet sancisi var sende o yuzden hamile kalamiyorsun.cok uzuluyorum.
ne alaksi varsaannem teyzem 4 er cocuk getirdiler halaaada adet sancilari var.
anneme d vitamini eksikligi ve kansizlik sanci yapar demis doktoru.bizdemi olctursek acaba
kızlar ilaçtan yana olmasamda cok sancılı geçiyorsa dayanma gücünüzü zorluyorsa arveles dye bir ağrı kesici var.ben çok kötü olunca kullanıyorum cok etkli.benim cikolata kistim var o yüzden cok sancılı geçiyor , aynen bende kusma bas donmesi sürekli uyumak istiyorum asiri sancım oluyor agri kesici içmeden kesinlikle geçmiyor , kekik kaynatmak iyi geliyormuş hic kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?