evet bitanem öyle zaten sadece okumalar çok birikmesin hızlı ilerliyoruz diye iki listeyi birden toparlıyorum.böylece biri bitmeden diğeri de yarılanmış oluyor.benim de kafam daha az karışıyor.@tkglcn gulberanin gunu bugun degilki cnm yarin okunucak yani 04/02/2016 olmali onun gunu
Topik şöyle isleyecektir:
*Öncesinde;;;
-33 adet "La ilahe illallah"
-33 adet "sübhan Allah"
-33 adet "Allah-u Ekber"
Çektikten sonra sıra hangi arkadasta ise ona niyetlenerek kişi başı
750 "Estağfirullah" çekilecektir.
Duasi okunan kisigulbera
LİSTEMIZ;;;
1 M meleek9090 ----------(okundu)
2Hannaz ------------------- (okundu)
3hayatdenizolmasa (DENIZ)------
4tubatesbih --------------------------- (okundu)
5GURBET KUSU (AYŞE)-----------
6Yagmurun_kizi ------------------------- (okundu)***
7SAliOsmanF (FEYZA)----------
8 Z zencefiltarcin -----------------------(okundu)
9 I Irmak-986 (YASEMİN)----------
10 H hedak (EDA)------------------
11 H hmtsyma (ŞEYMA)--------------
12ariyana (NUR )-------------
13Senfonim --------------------(okundu)
14Sealand (SEDA)-------------
15gulbera ------------------------(okundu)
16 @tkglcn (GÜLCAN)------------- (okundu)*******
17 T toprak89 (FATMA)-----------(okundu)
18 *songul ---------------------------(okundu)
19 @rude girl (GİZEM)--------------(okundu)
20 @melegim66 -----------------------(okundu)
21MorbidAngell (KADRİYE)-----------(okundu)
nickinin yanına ismini yazdrımak isteyenler isimlerini bildirebilirler
NOT: KIZLAR LİSTEDE HERHANGİ BİR YANLIŞLIK VARSA BİLDİRİN LÜTFEN HEMEN DÜZELTİRİM
'Rabbim inananlarla beraberdir.' Dualarda buluşmak ümidiyle
canlar duaların gücüne hep inandım,toplu duaların gücü ise tartışılmaz bence.dün sizler kızım için dua ettikçe benmle brlikte kızımın o 3 gündür düşmeyen ateşi nasıl bir anda düştü anlatamam.bu mucize anlatılacak gibi değil.şimdi çok iyiyiz elhamdülillah.hepinizden Allah razı olsun
Allah kabul etsin btanem.liste bitipte bizler kelime-i tevhid e geçene kadar kurrtuldun bendencanim ben morbidangel haric herkese okudum 1000 estagfrullah
Allah kabul etsin btanem.liste bitipte bizler kelime-i tevhid e geçene kadar kurrtuldun benden
inşallah kuzum.sana da kolay gelsin mi desem malum adet haliyok canim askolsun
adet olmadan bitirmek istemistim,oyuzden namaz sonrasi okumustum hepsini,bi morbidangel kaldi onu da adetim bitsin bikac gune oyle temiz temiz okurum insallah
inşallah kuzum.sana da kolay gelsin mi desem malum adet haliben çok kötü atlatıyorm o zamanları böyle bitik,sanki ölmüşümde gömmeyi unutmuşlar gibi oluyorum
Nasıl başardın bunu bi yolu varsa bana da anlat.ilk günü ağrılı oluyor ilaç almayı da sevmiyorum.sonrası da çok bitkin geciriyorum.belki de çocuk sahibi olmak istediğim için kendime dert ediyorum ondansagolasin canim,agir gunlerim gecti cok sukur simdi normal seyrediyor
İyiyiz resmen mucize oldu ateşi gece bi anda hızla düştü. Şükürler olsun rabbime şuan hiç hasta olmamış gibiAmin...İyi olmanıza çok sevindim.Haber aldığımıza sevındım.Merak edıyordum..Rabbim çok büyük.. Allah senden de razı olsun..
canlar duaların gücüne hep inandım,toplu duaların gücü ise tartışılmaz bence.dün sizler kızım için dua ettikçe benmle brlikte kızımın o 3 gündür düşmeyen ateşi nasıl bir anda düştü anlatamam.bu mucize anlatılacak gibi değil.şimdi çok iyiyiz elhamdülillah.hepinizden Allah razı olsun
Nasıl başardın bunu bi yolu varsa bana da anlat.ilk günü ağrılı oluyor ilaç almayı da sevmiyorum.sonrası da çok bitkin geciriyorum.belki de çocuk sahibi olmak istediğim için kendime dert ediyorum ondan
gulbera ve Gülcan için okudum Rabbim günahlarımızı affetsin dualrını ve dularımızı kabul etsinTopik şöyle isleyecektir:
*Öncesinde;;;
-33 adet "La ilahe illallah"
-33 adet "sübhan Allah"
-33 adet "Allah-u Ekber"
Çektikten sonra sıra hangi arkadasta ise ona niyetlenerek kişi başı
750 "Estağfirullah" çekilecektir.
Duasi okunan kisigulbera
LİSTEMIZ;;;
1 M meleek9090 ----------(okundu)
2Hannaz ------------------- (okundu)
3hayatdenizolmasa (DENIZ)------
4tubatesbih --------------------------- (okundu)
5GURBET KUSU (AYŞE)-----------
6Yagmurun_kizi ------------------------- (okundu)***
7SAliOsmanF (FEYZA)----------
8 Z zencefiltarcin -----------------------(okundu)
9 I Irmak-986 (YASEMİN)----------
10 H hedak (EDA)------------------
11 H hmtsyma (ŞEYMA)--------------
12ariyana (NUR )-------------(okundu)******
13Senfonim --------------------(okundu)
14Sealand (SEDA)-------------
15gulbera ------------------------(okundu)
16 @tkglcn (GÜLCAN)------------- (okundu)*******
17 T toprak89 (FATMA)-----------(okundu)
18 *songul ---------------------------(okundu)
19 @rude girl (GİZEM)--------------(okundu)
20 @melegim66 -----------------------(okundu)
21MorbidAngell (KADRİYE)-----------(okundu)
nickinin yanına ismini yazdrımak isteyenler isimlerini bildirebilirler
NOT: KIZLAR LİSTEDE HERHANGİ BİR YANLIŞLIK VARSA BİLDİRİN LÜTFEN HEMEN DÜZELTİRİM
'Rabbim inananlarla beraberdir.' Dualarda buluşmak ümidiyle
Geçmiş olsun canımİyiyiz resmen mucize oldu ateşi gece bi anda hızla düştü. Şükürler olsun rabbime şuan hiç hasta olmamış gibi
Allah razı olsun canım benim.Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.gulbera ve Gülcan için okudum Rabbim günahlarımızı affetsin dualrını ve dularımızı kabul etsin
oh cok şükür kuzum ya çok geçmis olsun yavruna da sana da..Rabbim tekrarını göstermesin dua bekleyen tüm hastalara şifa versin insallah. Burasi ne guzel vesile oluyor Allah senden de razi olsun tekrar.canlar duaların gücüne hep inandım,toplu duaların gücü ise tartışılmaz bence.dün sizler kızım için dua ettikçe benmle brlikte kızımın o 3 gündür düşmeyen ateşi nasıl bir anda düştü anlatamam.bu mucize anlatılacak gibi değil.şimdi çok iyiyiz elhamdülillah.hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?