- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Hahahaha kizzz sen beni güldürdün ta allah da seni güldürdüsun inşallahKız siz bana gazı verin ben böyle bi afrodit havalarına buruneyim,adam ne zaman gorse elimde zikir matik (Elhamdülillah)saç baş dağınık, böyle bi bitkin haller bosayacak valla beni. Soruyor zaten bazen ya benim aşık olduğum kadını nikah öncesi degistiler mi ne diyebende diyorum ne var sennde evlenirken saçın gürdü
Hahahaha kizzz sen beni güldürdün ta allah da seni güldürdüsun inşallah
Cok sesli güldüm yeminleKız siz bana gazı verin ben böyle bi afrodit havalarına buruneyim,adam ne zaman gorse elimde zikir matik (Elhamdülillah)saç baş dağınık, böyle bi bitkin haller bosayacak valla beni. Soruyor zaten bazen ya benim aşık olduğum kadını nikah öncesi degistiler mi ne diyebende diyorum ne var sennde evlenirken saçın gürdü
yani özel olacak ama benm ki geçen dedi ki;çocuk için dua etmen güzel ama bunun için özellkle yumurtlama günlerinde yakınlaşmamız lazm biliyorsun değil mi? dedi.ben gül gül artık yerlere yattmCok sesli güldüm yeminle
Bu ara bızımkı de takik bana ne zaman yanına gelsem elhemdulillah diyon diyo
yani özel olacak ama benm ki geçen dedi ki;çocuk için dua etmen güzel ama bunun için özellkle yumurtlama günlerinde yakınlaşmamız lazm biliyorsun değil mi? dedi.ben gül gül artık yerlere yattm
@tkglcn için okudum Rabbim dualarını kabil etsin gönlündekini hakkında hayırlısı kılsın inşallah. Rabbin en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş nasip etsin sana
@tkglcn senin için okudum. Rabbim gelmiş geçmiş, duana engel olan tüm günahlarını affeylesin. Tez zamanda gönlüne göre bir evlat nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canlar.Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallahh
Bugün beni süslenmiş görünce sorar,bende derim kızlar haline uzuldu senin için elele verdiler dayandılar bana gazıDeseydin ya gaz lazım gaz diye
Enişte dua eder bari bizeBugün beni süslenmiş görünce sorar,bende derim kızlar haline uzuldu senin için elele verdiler dayandılar bana gazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?