Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm.hani hiç ckmasa uzulmezdm ama smdi biliyorum ki tutmuş ve birşey olursa çok uzulurum.Allah yüzüme baksın can versin insallahDeğere göre hamilesin önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması canım çarşamba bida yaptırırsın sonuca bakarız
İnşallah bişi olmaz canm ikiye katlıya katlıya gidersiniz bebişinle pozitif düşün hep kötüyü hiç aklına getirmeİnşallah cnm.hani hiç ckmasa uzulmezdm ama smdi biliyorum ki tutmuş ve birşey olursa çok uzulurum.Allah yüzüme baksın can versin insallah
Canım hamilsin sen sonuç ne oldu bir daha kan verdin mi mucize olsun yarabbm inşallahEvet cnm.yaptrdm sonuç 14,5.son ilişki 14 nisan .çok dusuk bi değer galiba
Bitanem güzel bi haber vermek isterdim ama o dger dustu 4,36 ya.kimyasal gecirmisimCanım hamilsin sen sonuç ne oldu bir daha kan verdin mi mucize olsun yarabbm inşallah
Ah canım ya sağlıklizmis demkki olsun sonuçta kalabiliyorsun allahım sağlıklısini nasip etsin inşallahBitanem güzel bi haber vermek isterdim ama o dger dustu 4,36 ya.kimyasal gecirmisim