• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen hastalığım(dertleşmeye çok ihtiyacım var)

geçmiş olsun cnm allah şifa vesin

hiç canını sıkma canım..
aynı rahatsızlık bendede var 2 sene önce en kötü şekilde vurdu yatakdan kalkamıyordum ilaç tedavisi gördüm bir süre iyi geldi sonra çok şükür uzun süre olmadı evlendim düğünümden 1 ay sonra yine oldu 1 kaç gün sürdü..
bu sene yine geldi senede bir geliyo ama ilaçlarım ve egzersizler sayesinde iyi oluyorum çokda korkulcak birşey değil 365 günde 5 gün hatırlatıyor kendini zamanla geçiçek ama bana senin gibi perhiz vermedi...
şuan yine başladı çalışıyorum 1 hafta rapor verdi doktorum çok memnunum ...
beni kendime getiren doktor o çünkü..
sende sıkma strest yapma tatlım geçmiş olsun..
[/I]

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sakın okulunu bırakma o kadar emek verip kazanmışsın ......bende başdönmesinden şikayteçiyim şu sıralar benim genellikle dışarıya çıktığım zamanlarda oluyor çarşıda pazarda fazla dolaşamıyorum hemen başım dönmeye başlıyor kendime sakin yer aramaya başlıyorum ya da eve geliyorum hemen ,çok fazla hareket ettiğim zamanlarda da dönmeler oluyor kansızlığım vardı acaba ondan mı yoksa tansiyon falan mı onlardanda değil tahliller falan temiz çıktı kansızlığımda normal ,dahiliye kbb nöroloji hepsine gittim hiçbirşey çıkmadı neden acaba ?
üniversitedeyken böyle sorunlarım yoktu derslerime rahat gidip geldim sınavlarıma çalıştım ama son sınıfta bir rahatsızlığım oldu ondan sonra başladı stres sıkıntı üzüntü acaba bunlardan mı oluyor ...son sınıfta derslerde sıkılıyordum sınavlarıma doğru dürüst çalışamadım zar zor atlattım son seneyi şükür rabbime..geçen yıl da kpss e hazırlandığım zamanlarda da 1 saat ders çalışamıyordum ayağa kalktığımda hemen başım dönüyordu.....bu sene ne yapıcam bakalım sınava nasıl hazırlanıcam Allah yardımcımız olsun hepimizin

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sakın okulunu bırakma o kadar emek verip kazanmışsın ......bende başdönmesinden şikayteçiyim şu sıralar benim genellikle dışarıya çıktığım zamanlarda oluyor çarşıda pazarda fazla dolaşamıyorum hemen başım dönmeye başlıyor kendime sakin yer aramaya başlıyorum ya da eve geliyorum hemen ,çok fazla hareket ettiğim zamanlarda da dönmeler oluyor kansızlığım vardı acaba ondan mı yoksa tansiyon falan mı onlardanda değil tahliller falan temiz çıktı kansızlığımda normal ,dahiliye kbb nöroloji hepsine gittim hiçbirşey çıkmadı neden acaba ?
üniversitedeyken böyle sorunlarım yoktu derslerime rahat gidip geldim sınavlarıma çalıştım ama son sınıfta bir rahatsızlığım oldu ondan sonra başladı stres sıkıntı üzüntü acaba bunlardan mı oluyor ...son sınıfta derslerde sıkılıyordum sınavlarıma doğru dürüst çalışamadım zar zor atlattım son seneyi şükür rabbime..geçen yıl da kpss e hazırlandığım zamanlarda da 1 saat ders çalışamıyordum ayağa kalktığımda hemen başım dönüyordu.....bu sene ne yapıcam bakalım sınava nasıl hazırlanıcam Allah yardımcımız olsun hepimizin

amin canım seninde bu tarz bir şey olabilir...normal testlerde çıkmıyor muayenede falan çıkmıyor anlaşılmıyor yani,eng testi diye bir dest var orada anlaşılıyor çok kapsamlı bir doktora gitmeni tavsiye ederim ihmale gelmez sonra daha da artar Allah korusun...

hiç canını sıkma canım..
aynı rahatsızlık bendede var 2 sene önce en kötü şekilde vurdu yatakdan kalkamıyordum ilaç tedavisi gördüm bir süre iyi geldi sonra çok şükür uzun süre olmadı evlendim düğünümden 1 ay sonra yine oldu 1 kaç gün sürdü..
bu sene yine geldi senede bir geliyo ama ilaçlarım ve egzersizler sayesinde iyi oluyorum çokda korkulcak birşey değil 365 günde 5 gün hatırlatıyor kendini zamanla geçiçek ama bana senin gibi perhiz vermedi...
şuan yine başladı çalışıyorum 1 hafta rapor verdi doktorum çok memnunum ...
beni kendime getiren doktor o çünkü..
sende sıkma strest yapma tatlım geçmiş olsun..
[/I]

Sana da geçmiş olsun berreecim. Rabbim hastaların ve Doktorların, Bilim insanlarının yardımcısı olsun. Nelere çare bulmuyorlar ki, İnşaallah en kısa
zamanda bu rahatsızlığı da kökünden çözecek çareyi bulacaklar.
Bu rahatsızlıkla mücadele edenler konuya ulaşabilirse, hem konu sahibine, hem de bilgi almak isteyen insanlara çok faydalı olur.
lionesssscim ben de baş dönmelerinin sürekli değil, senede bir kaç kez olan ataklar şeklinde geldiğini biliyorum. Okuldan uzak olmanın stresi
senin ataklarını arttıtıyor olabilir. Mümkün olduğunca doğal hayatının akışını yaşamaya çalışırsan, eminim kendini daha iyi hissedeceksin.
Allah en kısa zamanda senin ve tüm şifa bekleyenlerin şifasını versin İnşallah. Herşey gönlünce olsun canım.

Sana da geçmiş olsun berreecim. Rabbim hastaların ve Doktorların, Bilim insanlarının yardımcısı olsun. Nelere çare bulmuyorlar ki, İnşaallah en kısa
Bu rahatsızlıkla mücadele edenler konuya ulaşabilirse, hem konu sahibine, hem de bilgi almak isteyen insanlara çok faydalı olur.
lionesssscim ben de baş dönmelerinin sürekli değil, senede bir kaç kez olan ataklar şeklinde geldiğini biliyorum. Okuldan uzak olmanın stresi
senin ataklarını arttıtıyor olabilir. Mümkün olduğunca doğal hayatının akışını yaşamaya çalışırsan, eminim kendini daha iyi hissedeceksin.
Allah en kısa zamanda senin ve tüm şifa bekleyenlerin şifasını versin İnşallah. Herşey gönlünce olsun canım.

sağol canım inşallah...
nerde ne zaman yakalayacağı hiç belli olmuyor...
benimde arada dönerdi başım hep yıllardır nerdeyse çocukluğumdan beri doktor ufaklığımdan olduğunu söyledi 21 yaşında o zamanda strestli dönmelerimdi..
yatakdan aniden kalktım geç kaldım diye tabi aşağıya bile inemedim baş dönmesinden o zaman tanısı koyuldu...
sanada çook geçmiş olsun.. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah:71:

Son düzenleme:

sağol canım inşallah öyle bir özüm bulunur.bizim rahatsızlığımız farklı herhalde çünkü bana artık baş dönmesi atakları gelmiyor yani etraf dönmüyor eskiden bu 3-4 ayda bir olurdu ama artık olmuyor şuan olan ve 1 sene önce başlayan şikayetim dengesizlik hali yani tekneye binmişimde denizin üstünde sallanıyor gibi oluyorum yer ayağımın altından kayıyor yada deprem oluyor gibi bir his...

amin canım seninde bu tarz bir şey olabilir...normal testlerde çıkmıyor muayenede falan çıkmıyor anlaşılmıyor yani,eng testi diye bir dest var orada anlaşılıyor çok kapsamlı bir doktora gitmeni tavsiye ederim ihmale gelmez sonra daha da artar Allah korusun...

evet canım ya normal testlerde hiçbirşey çıkmadı geçende nöroloji deki doktorda birşey yok sonuçların temiz dedi ,yine başdönmelerin olursa ilaç yazayım dedi bende istemedim ilaç zaten elimde var be....erc diye dönme olduğunda kullanıyorum,
canım sen hangi bölüme gitmiştin istanbulda tedavi oluyorum demişsin ama benim istanbula gitmem biraz zor olursa burdaki tıp fakültesine söyleyeceğin bölümden iyi bir doktor bulur giderim artık ...Allah herkesin şifasını versin

evet canım ya normal testlerde hiçbirşey çıkmadı geçende nöroloji deki doktorda birşey yok sonuçların temiz dedi ,yine başdönmelerin olursa ilaç yazayım dedi bende istemedim ilaç zaten elimde var be....erc diye dönme olduğunda kullanıyorum,
canım sen hangi bölüme gitmiştin istanbulda tedavi oluyorum demişsin ama benim istanbula gitmem biraz zor olursa burdaki tıp fakültesine söyleyeceğin bölümden iyi bir doktor bulur giderim artık ...Allah herkesin şifasını versin

camım benim gittiğimin bir hastane falan değil doktorum özel olarak muayenehanesinde çalışıyor kbb ve boyun cerrahı diye geçiyor branşı...benim de istanbula gitmem zordu ama Allah dert verince 8 saatlik yol gidiliyor işte canım sende mutlaka alanında çok iyi bir doktora git

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun, allahtan acil şifalar diliyorum senin için. hiç üzülme, elbet her şey yoluna girer, senin hastalığın da zamanla azalır ve allah nasip ederse sonlanır. benim bir arkadaşımda da vardı, zamanla, sıkıntılar azaldığında geçmişti. inşallah seninki de geçer canım. arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten, okuluna devam edebilirsin bence de ailen de seninle gelsin, kendini hiç sıkmadan, üzmeden devam edersin okuluna da. başka doktorlara gitmekte de yarar var, istanbulu mutlaka dene, en başarılı doktorları bulmaya çalış. allahım şifa versin tekrar canım..

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun, allahtan acil şifalar diliyorum senin için. hiç üzülme, elbet her şey yoluna girer, senin hastalığın da zamanla azalır ve allah nasip ederse sonlanır. benim bir arkadaşımda da vardı, zamanla, sıkıntılar azaldığında geçmişti. inşallah seninki de geçer canım. arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten, okuluna devam edebilirsin bence de ailen de seninle gelsin, kendini hiç sıkmadan, üzmeden devam edersin okuluna da. başka doktorlara gitmekte de yarar var, istanbulu mutlaka dene, en başarılı doktorları bulmaya çalış. allahım şifa versin tekrar canım..

çok teşekkür ederim canım amin inşallah geçer zaten şu anki doktorum istanbulda iyi bir doktor başkada hangi doktor iyidir kime gidebilirim bilmiyorum çünkü bu doktorum alanında çok iyi duyulmuş bir isim...

kanal d deki doktorum programında bu kulaktan kaynaklanan baş dönmeleriyle ilgili bi dr çıkmıştı tedavisi falan zor değil deyip anlatmıştı keşke o dr u bulabilsennn

merhabalar burada sizinle dertleşip moral bulmak istedim çok şükür hayatımda rahatsızlığım dışında bir sorunum yok beni çok seven bir ailem ve sevgilim var...

yalnız 1 senedir çektiğim bir hastalık var...
konuyu şöyle gireyim 19 yaşındayım,geçen yıl ağustos ayında üniversite sınav sonuçları açıklanmıştı çanakkalede ingilizce öğretmenliğini kazanmıştım çok mutluydum ama ne olduysa 2 gün sonra oldu.birden baş dönmesi gibi,gemide giderken sallanıyormuşum gibi bir şey hissettim.ilk günlerde geçer diye önemsemedim ama sonra geçmeyince hastane hastane doktor doktor koşuşturmalarımız başladı...bir çok doktora gittim beyin, kulak mr larım çekildi,tomografim çekildi ama her şey temiz çıkıyordu...en sonunda bütün doktorlar psikolojik dedi ve eve yolladı bizi... bu süreçte okullar açıldı çanakkaleye gittim en fazla 1 hafta kalabildim derslerde bayılıcak gibi oluyordum,yolda zor yürüyordum mecburen eve döndüm:14::14:... biraz araştırmalar sonucunda istanbulda kbb uzmanı prof. bir doktor bulduk(evimiz manisada) istanbul süreci başladı hastalığıma teşhis konuldu sonunda... iç kulaktan kaynaklanan denge problemiymiş hayati bir tehlikesi olmayan bir hastalık adı dizzinees vertigo tarzı bir hastalık ve perhiz yapmak dışında ilacı yok:43:... sadece perhiz yapıp bu hastalığı tetikleyen yiyecekler yemiyerek bu sallantı hissi en aza indirilebilirmiş ve çok sıkı bir perhiz olduğu için okulumu dondurmak zorunda kaldım(mayalı,yuzlu yiyecekler yemem yasak süt dışında bütün içeçekler yasak,hazır gıdılar yasak vs...)...1 yıl neredeyse böyle geçti şu anki durumum ilk günküne göre daha iyi çok şükür ama hala geçmedi hastalığım perhize devam etmek zorundayım, kalabalık ortamlara giremiyorum ve en kötüsüde ders çalışamıyorum biraz çalışınca hemen midem bulanmaya başlıyor ve yine o dengesizliği yaşıyorum okulların açılmasına 3 ay kaldı ve ben okuluma gidememekten çok korkuyorum bu koşullarda oraya gidip derslere ,sınavlara nasıl çalışıcağımı kara kara düşünüyorum... çevremde ki bazı kişiler senin sağlığın her şeyden önemli en kötü ihtimal okulu bırakırsın hayatına devam edersin napalım bu da senin imtihanındır diyorlar...ama ben bu ihtimali düşünmek dahi istemiyorum küçüklüğümden beri en büyük hayalim ingilizce öğretmeni olmaktı tam hedeflerime ulaşmama az kalmışken bu hastalık çıktı ve benim hayatımı eskisi gibi yaşamama engel oldu en kötüsüde okula gidememe sebep oluyor...:14: hayatıma eskisi gibi devam edip bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama biraz yorgunlukta baş dönmesi gibi olan dengesizlik başlıyor ve her şey yine kötü oluyor...

kusura bakmayın uzun oldu ama anlatıp içimi dökmek istedim yaşadığım şeyler ağır geliyor hastalığımın geçmemesi beni üzüyor ve en kötüsü okuluma nasıl gidiceğimi bilememek beni çıkmaza sürüklüyor:43::43::14::14:

Turkmax kanalını arayın ve herşey dahil programındaki sarışın bayanla görüşün.Teyzesi sizin drumunuzdaymış doktor doktor gezmişler care olmamış.Bir öneriyle bir doktora gitmişler teyzesi düzelmiş hemde cok basit bir metotla.Bir bayan sizin rahatsızlığınızın aynısını yaşıyormuş telefnla aramştı programı izliyordum ozaman anlatmıştı bunu ve kadına program sonrası kendisini arayıp bahsettiği doktorun ismini vericeğini söylemişti.Sorun çözüldümü bilmiyorum ama bence arayın denemekte fayda var çünkü karşı taraf iyileştiğini iddia ediyor..ayrıca geçmiş olsun..

Turkmax kanalını arayın ve herşey dahil programındaki sarışın bayanla görüşün.Teyzesi sizin drumunuzdaymış doktor doktor gezmişler care olmamış.Bir öneriyle bir doktora gitmişler teyzesi düzelmiş hemde cok basit bir metotla.Bir bayan sizin rahatsızlığınızın aynısını yaşıyormuş telefnla aramştı programı izliyordum ozaman anlatmıştı bunu ve kadına program sonrası kendisini arayıp bahsettiği doktorun ismini vericeğini söylemişti.Sorun çözüldümü bilmiyorum ama bence arayın denemekte fayda var çünkü karşı taraf iyileştiğini iddia ediyor..ayrıca geçmiş olsun..

teşekkür ederim dediğiniz bayana ulaşmaya çalışıcam

Canım geçmiş olsun öncelikle. Sen gel ç.kale'ye ben sana bakarım :) ben de Ç.kalede okudum buraya evlendim burada yaşıyorum. İng. öğretmenliğinde okuyan oda arkadaşım vardı. Bölüm harika, hocaları çok tatlı üstelik ç.kale de arkadaşın varsa stressiz bir şehir. burada sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Ayrıca bölüm hocalarınla da önceden rahatısızlığını belirtip anlatırsan bi sorun yaşatmazlar. hep hayallerini erteleme. Belki üstesinden gelirsin hastalığın. o değil sen kazanmış olursun :)

bu konuya daha öncede yazmıştım.. benimde baş dönmesi şikayetim var kaç aydır...
geçen nöroloji doktoruma tekrar bir görüneyim dedim... o bana psikiyatriye gitmemi söylemişti... tabi ben gitmedim... neyse işte tekrardan gittim nöroloğa..
bu sefer mr istedi benden.. çektirdim ama sonucunu daha almadım... kötü birşey çıkar korkuyorum... :18:
ama şuna dikkat ettim.. kafamı başka şeylerle meşgul ettiğim zaman birşey olmuyor... ama kendimi dinleyince tekrar başlıyor... stres, sıkıntının da çok etkisi var tabi. kafaya birşey takmamak lazım... relaxx :7:

Canım cok qecmis olsun.
Bu sene ben okuluma baslıcam de we artık düsünme olurmu olmazmı diye.
Hastalıqını atlatmaya bak saqlıqın daha önemli.
Bu yaz tatilini iyi deqerlendir üzme kendini, okulunu düsünme simdilik.
Okuduklarım kadarıyla cok qüclü bi kızsın emin ol atlatırsın sen.)
Sanki simdiden qörüyorum eylulde kızlar sonunda okuluma, en cok istediqim inq öqretmenliqine basladım diye konu acmanı.))

Back