• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen hastalığım(dertleşmeye çok ihtiyacım var)

Canim oncelikle cok gecmis olsun.bende suan bu hastaliktan muzdaribim ama baslangic seviyesindeymis henuz.ilac tedavisi uyguluyorum suanda.
Sana tavsiye edecegim bi doktor var.umraniye erdem hastanesi Fatih Eraslan.kayinvalidem bikac sene once ayni rahatsizliktan bu doktora gitmis.odaya girerken dunyam donuyodu diyo.bikac hareket yaptirmis gule oynaya cikmis odadan.kulagindaki kristalleri duzeltmis.simdi bende o hastaneye gittim ilaclarimi kullaniorum.bi dene derim.

sağol canım sanada geçmiş olsun o kristal oynaması için yapılan tedavi bende uygulanamıyormuş

Canim oncelikle cok gecmis olsun.bende suan bu hastaliktan muzdaribim ama baslangic seviyesindeymis henuz.ilac tedavisi uyguluyorum suanda.
Sana tavsiye edecegim bi doktor var.umraniye erdem hastanesi Fatih Eraslan.kayinvalidem bikac sene once ayni rahatsizliktan bu doktora gitmis.odaya girerken dunyam donuyodu diyo.bikac hareket yaptirmis gule oynaya cikmis odadan.kulagindaki kristalleri duzeltmis.simdi bende o hastaneye gittim ilaclarimi kullaniorum.bi dene derim.

mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım umarım bir an önce hastalığın geçer daha çok gençsin bulunur bi çaresi üzme tatlı canını...ailenin ve sevgilinin sana verdiği destekle atlatırsın merak etme.çanakkale güzel yer sen de daha iyi olursun orda okula adapte olamazsan kafanı takma halledersin...sıkıntılı olduğunda burdan yine yaz takipçin olucam iyi olduğunu öğrenmek isterim.tekrar çok geçmişler olsun.

canım öncelikle çok geçmiş olsun allah cümlemizin şifasını versin inşallah:71:
bnm de ikizim çanakkalede ingilizce öğretmenliği okuyor,biz de 19 yaşındayız.bnce sıkıntı değil orda devam edebilirsin perhize.eve falan çıksan,kendine göre yemeklerini pişirirsin,olmaz mı:26: veya annenler falan emekliyse oraya taşınsanız,bu fırsat kaçmaz bence.çanakkale çoook güzel bi yermiş,hem stres sıkıntıdan da uzak olursun,umarım iyileşirsin allah cümlemizin şifasını versin:70:

Çok üzüldüm canım umarım bir an önce hastalığın geçer daha çok gençsin bulunur bi çaresi üzme tatlı canını...ailenin ve sevgilinin sana verdiği destekle atlatırsın merak etme.çanakkale güzel yer sen de daha iyi olursun orda okula adapte olamazsan kafanı takma halledersin...sıkıntılı olduğunda burdan yine yaz takipçin olucam iyi olduğunu öğrenmek isterim.tekrar çok geçmişler olsun.

canim. benim iki kulak kristallerim oynadi hic bir dr anlamadi vertigo meniere denildi 2 yil cektim acibadem maslak odyoloji uzmani dr zeynep gence gumus kulak kristallerimi 3 hareketle yerine oturttu oraya gidin caresi var kulak kristallerin oynamasinin.

annem de aynı şekilde bir baş dönmesi düşünememe oluyordu. her türlü tetkik yapıldı birşey çıkmadı.psikolojik dediler. sonra annem limon sarımsak kürü diye bir şey bulmuş internetten onu yapmaya başladı . ve şuan gayet iyi vertigoya çok iyi gelen bir kürmüş bu. bi araştır istersen .

Zannedersem devamlı dik durmanız gerekiyor bu rahatsızlıkta.
Dik durunca yaşadığınız problemin seyri daha da azalacaktır.
Psikolojinizi rahatlatın, kendinizi telkin edin devamlı iyileştiğinize dair, yorgun da olsanız bir problem yaşamayacağınıza dair.
Okulu bırakmayın, mutlaka devam edin.
En fazla 1 sene daha dondurursunuz.
İyileşeceğinize eminim.
Acil şifalar diliyorum...

Vertigoyu biliyorum aslında ama sizinkisi başka bi türü galiba.
Aynı hastalıgı babam gecirdi 7 sene önce cünkü. Onunkini o dönem dügün icin gittigimiz otelin asansörü tetiklemiş hatta. Baya yüksek bi binaydı asansör de normalden daha hızlıydı. O hızlı basınç degisimi iç kulak dengesini etkilemiş. Sallantı hissi ilk 4 ay baya siddetliydi ama ilaçlarıyla falan 6 aya toparlandıgını hatırlıyorum ben. Bi diyet de yapmadı, yiyecek açısından bi kısıtlaması yoktu yani. Zaten sonra tekrarlamadı da 7 senedir gayet iyi.
Sizinkinin tam olarak türü neydi? Bi de doktorunuz günlük hayatınız için bi şey önermiyor mu?

çok sağol canım ne güzel söylemişsin düşündükçe seni boğar diye,evet işin içinden çıkamıyorum kara kara düşünüyorum,bu hastalık olucaksa bile ne olurdu 5 sene sonra olsaydı en azından okulum bitseydi diyorum...ama hepsi boş işte bizim elimizde olan bir şey değil...gece gündüz dua ediyorum Allaha ne olur sizler de dualaranızı esirgemeyin kimin duasının kabul olacağı belli olmaz:43::43:

canim yazinin ustunden bayagi bir zaman gecmis ayni sorunu 2 yil yasadim gitmedigim dr kalmadi vertigo meniere hastaligi denildi kulak kristallerim oynamis dr anlamadi en son acibadem maslak hs gittim kbb odyoloji uzmanina gittim kafama 3 hareket yapti kristaller yerine oturdu dr zeynep gence gumus bence bu dr gorun tv yede cikti bu hastaligin caresi var tlf yaziyorum zor oluyor.

tlf yaziyorum net gidip geliyor koplama falan yapmisim ozur dilerim o kadar zor yaziyorumki insallah bu sorunu yasayanlar benim gibi sifa bulurlar uzuldum arkadasa belki o hastaneye gider iyi olur ben bu durumda olanlari cok iyi anliyoru.

Back