- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
geçmiş olsun canım zor tabı benım de denge problemim var baş ağrısı ve miyde bulantısından gitmeiğim dok tor kalmadı kımı mıgren dedı mıgren ılacı kullandım kımı psiklojik dedı en sonunda kbb uzmanına git adam 2 dkda teşhısı koydu ama ben ılaç kullanmıyorum doktor yasdı ama ıcmedım ne biliyin hastalık psikolojısnden nefret edıyorum senın kadar agur gecırmıyorum bazan anıden uykudan uayndıryor miyde bulanrısı ve tarifsiz baş dönmesı yolda yururken bı kuvvet benı bı tafa ceker hep eskıden luna parktakı oyuncakalrın tozunu artırdım şimdi gördüğüm an midem bulanıyo ölekı araba ile giderken böle hafif kayar gibi olursun ya için boşluga duser iste o an ben bıttım işte ama bu perhıs nedır bende dikkat edeyim barı uzme kendını ne hastalıklar okulunuda okursun çalışrısında İNŞALLAH
amin canım inşallah...perhizde bulunanları şöyle söyleyeyim;tuz,mayalı yiyecekler(yoğurt,peynir...vs..),limon,sirke,kuru kayısı ve incir hariç bütün kuruyemişler,nar,mandalin,portakal,kola,gazoz,hahve ve türleri,maden suları,zeytin falanda yasak içinde limon ve tuz bulunduğu için,sosis,salam,sucuk,hazır köfteler(sadece evde yapılan tuzsuz et ürünleri yenebilir),içinde aspartam bulunan suni tatlandırıcılar,diyet besinler....bu tarz şeyler canım ve her gün aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmaya dikkat et vücudun belli bir düzende çalışsın ben buların hepsini ve daha fazlasını 1 yıla yakındır uyguluyorum çok zor ama mecburum