başlığı okuyunca hastalığının vertigo olduğunu anladım.
çünkü bende de aynı rahatsızlık var.
1 yıla yakındır ben de bunu yaşıyorum. ve İlkokul öğretmeniyim, düşünebiliyor musun nasıl çalıştığımı?
başlarda çok araştırma yaptım bu hastalık hakkında okuduğum yorumlar ben kahretti. Evlenmekten bile vazgeçtim bi ar ben nasılsa hep hasta olacağım kimseyi mutlu edemem kendim mutsuzken diye...
ilk hasta olduğumda 10gün inanki ne zaman uyansam (ilaçlarla dönmeyi hissetmemem için uyutuyorlardı) ağlıyordum, aralıksız. 1 ay böyle geçti. 3ay araştırma yaptım. ama baktım ki çözümü yok, okudukça ağlıyorum, geleceğimi karartıyorum.
şimdi hiç düşünmüyorum, hep şükrediyorum daha beteri olabilirdi diye. biliyorum insan bazen diyo -ameliyat olsam kurtulsam, neden ilacı yok, tedavisi yok, neden ben? vs- ama kendimi adapte ettim. baktım sallanıyorum hemen bişeylerle oyalanıyorum ki kendmi dinlemiyim. atak zamanları tabi yataga baglanıyorsun, o başka...
sana önereceğim ilaçlar var, herkes bunu kullanıyor, tebokan ve vasoserc. atak zamanı vasoserc 8 sa arayla 16mg. gingko biloba bitkisi içeren tabletler al aktardan iç günde bir defa.
düşünmemeye çalış, başarabilirsen
Allah hepimize şifa versin...