- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Ayrılık acısı herkesin hayatında başına en az bi kez gelmiştir değil mi ?
Çok sevmişsindir
Hayallerini umutlarını dahi teslim etmişsindir.
Her gece sarılma hayaliyle uyumuşsundur ...
Hani geriye elinizde sadece hayal kırıklıkları kalır ya
Tam da böyle bir şey yaşadım bende.
Birlikte olduğumuz süre kadar belki daha fazla acı çektim.
Bekledim ....
Belki hala bekliyorum.
Bir sürü kişi aşkını ilan ediyor.
Hepsini geri çeviriyorum.
Ama artık netleşen şeyler var. Unuttum sayılır çünki.
Acısını çektiğim kişi zaten benim sevdiğim aşık olduğum kişi değildi.
Ve hiç bir ilişkinin tek taraflı taşınamayacağını. Bunun yanlış olduğunu gururuma ve kendime zarar verdiğimi anladım. Uzunca bir süre de boşluktaydım.
Çok özledim çok ağladım.
Sadece sesini duyup sonra öleyim dediğim sayko gecelerim oldu.
Yine de aramadım.
Aylarca çeşit çeşit uyku ilacı aldım . Kendi kendime hiç uyuyamıyordum çünki.
Üstüne bir de ağlayıp boğazı şişirip hasta oluyordum.
Daha yeni böyle olmayacak bu demiştim bi psikologtan randevu almıştım.
Her sabah içimde bi sızıyla uyanıyordum.
Ama bu sabah farklı bir şey oldu.
Öyle canım yanarak uyanmadım.
Bu acının geçebileceğini hissediyorum ilk defa bugün.
Hala güzel anları düşündükçe kalbime bir şey saplanıyor ama düşünmemeye çalışıyorum.
Her aklıma geldiğinde farklı şeyler düşünüyorum.
Bu konuda kendimi şöyle teselli ediyorum.
Güzel şeyler yaşadın Summe , çok güzel günlerdi . Onlar için üzülme , mutlu ol ve geride bırak diyorum.
Unutuyorum artık değil mi ? :)
Bir de pek sevdiğim söylenemez ama dün gece şuna rast geldim ve okudum.
Paylaşmak istedim.
"Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz? Ama evlisin şarkısını yazdığım kişiyi. Onu düşündüğümde ay yerini değiştirirdi, yıldızlar yerinden kopup hızla yeryüzüne düşerken asılı kalırdı yakın gökyüzünde. Çiçekler konuşur beni teselli ederdi, gözyaşlarımı silerdi yalnızlık. İçimin yangınına su yetmezdi, söz geçmezdi arzularıma, ne tuhaf şu aşk. Anılarıma gittim, döndüm. İçimde kendime karşı acımayla karışık bir şefkat hissettim. ‘yazık sana’ dedim bana ve tebrik ettim kendimi; ondan vazgeçtiğim için, güçlü hissettim, iyi yaptığımı anladım. Ondan sonra hiç aşık olmadım. Hislerim beğeniyi geçmedi. Boşanmış, özgürmüş, yapayalnızmış, üzüldüm onun adına. Hislerim değişmiş. Ona olan aşkımın yerinde yeller bile esmiyor. Ay yerinde, yıldızlar da öyle. Çiçekler suskun, içimin yangını küllükten çıkmış, arzularım yok. Eski bir komşuyu gördüm sanki, taşınmış gitmiş kalbimden. Zaman gerçek bir ilaç, iz bırakmıyor nerdeyse. Hem de bedava… İlk defa böyle aşık olmuştum, geçecek derlerdi de inanmazdım, geçmiş. Ben de geçmişim. Şimdi iyiyim, kendimle yalnızlığımın eşliğinde. İşte böyle…"
-Yıldız Tilbe
Çok sevmişsindir
Hayallerini umutlarını dahi teslim etmişsindir.
Her gece sarılma hayaliyle uyumuşsundur ...
Hani geriye elinizde sadece hayal kırıklıkları kalır ya
Tam da böyle bir şey yaşadım bende.
Birlikte olduğumuz süre kadar belki daha fazla acı çektim.
Bekledim ....
Belki hala bekliyorum.
Bir sürü kişi aşkını ilan ediyor.
Hepsini geri çeviriyorum.
Ama artık netleşen şeyler var. Unuttum sayılır çünki.
Acısını çektiğim kişi zaten benim sevdiğim aşık olduğum kişi değildi.
Ve hiç bir ilişkinin tek taraflı taşınamayacağını. Bunun yanlış olduğunu gururuma ve kendime zarar verdiğimi anladım. Uzunca bir süre de boşluktaydım.
Çok özledim çok ağladım.
Sadece sesini duyup sonra öleyim dediğim sayko gecelerim oldu.
Yine de aramadım.
Aylarca çeşit çeşit uyku ilacı aldım . Kendi kendime hiç uyuyamıyordum çünki.
Üstüne bir de ağlayıp boğazı şişirip hasta oluyordum.
Daha yeni böyle olmayacak bu demiştim bi psikologtan randevu almıştım.
Her sabah içimde bi sızıyla uyanıyordum.
Ama bu sabah farklı bir şey oldu.
Öyle canım yanarak uyanmadım.
Bu acının geçebileceğini hissediyorum ilk defa bugün.
Hala güzel anları düşündükçe kalbime bir şey saplanıyor ama düşünmemeye çalışıyorum.
Her aklıma geldiğinde farklı şeyler düşünüyorum.
Bu konuda kendimi şöyle teselli ediyorum.
Güzel şeyler yaşadın Summe , çok güzel günlerdi . Onlar için üzülme , mutlu ol ve geride bırak diyorum.
Unutuyorum artık değil mi ? :)
Bir de pek sevdiğim söylenemez ama dün gece şuna rast geldim ve okudum.
Paylaşmak istedim.
"Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz? Ama evlisin şarkısını yazdığım kişiyi. Onu düşündüğümde ay yerini değiştirirdi, yıldızlar yerinden kopup hızla yeryüzüne düşerken asılı kalırdı yakın gökyüzünde. Çiçekler konuşur beni teselli ederdi, gözyaşlarımı silerdi yalnızlık. İçimin yangınına su yetmezdi, söz geçmezdi arzularıma, ne tuhaf şu aşk. Anılarıma gittim, döndüm. İçimde kendime karşı acımayla karışık bir şefkat hissettim. ‘yazık sana’ dedim bana ve tebrik ettim kendimi; ondan vazgeçtiğim için, güçlü hissettim, iyi yaptığımı anladım. Ondan sonra hiç aşık olmadım. Hislerim beğeniyi geçmedi. Boşanmış, özgürmüş, yapayalnızmış, üzüldüm onun adına. Hislerim değişmiş. Ona olan aşkımın yerinde yeller bile esmiyor. Ay yerinde, yıldızlar da öyle. Çiçekler suskun, içimin yangını küllükten çıkmış, arzularım yok. Eski bir komşuyu gördüm sanki, taşınmış gitmiş kalbimden. Zaman gerçek bir ilaç, iz bırakmıyor nerdeyse. Hem de bedava… İlk defa böyle aşık olmuştum, geçecek derlerdi de inanmazdım, geçmiş. Ben de geçmişim. Şimdi iyiyim, kendimle yalnızlığımın eşliğinde. İşte böyle…"
-Yıldız Tilbe