• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi filmdelisi mesela sabah gozumu actigim an birinin gelip bidi bidi konusmasinada acayip sinirlenirim 🤦
Bi soluk alayip bi uyandigimi kabulleneyim de sonra konuş degil mi ama yok.
Benim kocam, uyandığında dünyanın en mutlu insanı oluyor.
Yataktan bir kalkışı var, sanırsın olimpiyat altın madalya kazandı, koşarak sevinçle falan.
Ben de idam mahkumu gibi sürünerek hatta uzun zaman kendime ve dünyaya nefretle bakarak kalkarım.
Her sabah kavga edecek bir bahane bulurum, adam çayımın şekerine kadar karıştırmış olarak kahvaltıya kaldırır, yok arkadaş bu bardak niye solda diye böğürebilirim.

Benim kocam, uyandığında dünyanın en mutlu insanı oluyor.
Yataktan bir kalkışı var, sanırsın olimpiyat altın madalya kazandı, koşarak sevinçle falan.
Ben de idam mahkumu gibi sürünerek hatta uzun zaman kendime ve dünyaya nefretle bakarak kalkarım.
Her sabah kavga edecek bir bahane bulurum, adam çayımın şekerine kadar karıştırmış olarak kahvaltıya kaldırır, yok arkadaş bu bardak niye solda diye böğürebilirim.
Bende salak salak tavani izlerim boş boş 🤦 bizde genelde sinir hoplatan deniz olur bu durumda 😁

Bende salak salak tavani izlerim boş boş 🤦 bizde genelde sinir hoplatan deniz olur bu durumda 😁
Öff benim küçük öyle, bir gece önce en son nerede kaldıysa aynı yerden hem konuşma hem de harekete devam ediyor.
La bi sus, yok illa ağlayacak, cevap alacak.
Sabah 6 bile değildi birkaç gündür uyandığında, tüm günü uyumadan öğlen 2 saat yatarak geçirdim.
Bu akşam 10 da yatırdık bakalım, ben daha uyumadan kalkan bebe mi olur...

Öff benim küçük öyle, bir gece önce en son nerede kaldıysa aynı yerden hem konuşma hem de harekete devam ediyor.
La bi sus, yok illa ağlayacak, cevap alacak.
Sabah 6 bile değildi birkaç gündür uyandığında, tüm günü uyumadan öğlen 2 saat yatarak geçirdim.
Bu akşam 10 da yatırdık bakalım, ben daha uyumadan kalkan bebe mi olur...
Ya bu bebeler neden boyle erken kalkiyo ki?
Bizimki de gunes dogdugu an ayakta durduramazsin yatakta 🤦

Çorabın bittiği yerden sonrası n'olacak 😅😅😅 tırmanarak gidebiliiiir Ya sonra
Ay hayır şekerim, şöyle o.
Dize kadar çorap, üzerine en sıkı kumaştan streç bir tayt, üzerine bol, popoyu örten bir tshirt ama içine aynı şekilde daracık, yine popoya gelen bir body kombini bu😂
Artık koltuk altımdan falan girerse de şansıma tüküreyim😂

Ya bu bebeler neden boyle erken kalkiyo ki?
Bizimki de gunes dogdugu an ayakta durduramazsin yatakta 🤦
Benim büyük öyle değil.
Hatta küçük oğlan uyandığı andan itibaren tüm aile fertlerine dadanıyor ben kiminle oynayacağım diye, büyük oğlan ‘git sen başla geliyorum’ diyerek başından savıp uyuyor.
Hatta dün kızdı ‘uykum bitmedi benim çık git ya’ diye 😂😂😂😂
Ama küçük odaya öyle bir giriyor ki, miroğlu ve arkada ‘hayda rinna rinna rinna ninanayy’ çalıyor sanki, ayarsız.

bebeklinick bebeklinick izmirin hangi semtindeydim sen?
Cidden geç kalmışsın kışlık olayına yahu, tepelerde misin biraz da ondan mı serindi ki?
Ben bugün bebelerin çıkardım yazlıkları ve şükrettim iyi ki bizim indir kaldır yok kıyafetlerde diye.

Benim büyük öyle değil.
Hatta küçük oğlan uyandığı andan itibaren tüm aile fertlerine dadanıyor ben kiminle oynayacağım diye, büyük oğlan ‘git sen başla geliyorum’ diyerek başından savıp uyuyor.
Hatta dün kızdı ‘uykum bitmedi benim çık git ya’ diye 😂😂😂😂
Ama küçük odaya öyle bir giriyor ki, miroğlu ve arkada ‘hayda rinna rinna rinna ninanayy’ çalıyor sanki, ayarsız.
Off deniz de öyle iste.
Resmen annem gibi uyuyan insana giciga var ya bebenin.
Bugun tam 4 kez uyandirdi.
Birinde ben bunu giyiyim mi diye soruyo, otekinde ben yumurta yemeyeceeem diye geliyo, otekinde gelip opuyo, digerinde anne anne anneee anneannem benle oynamiyo sen kalk zirlamalari esliginde uykuya finish 🤦

Cidden geç kalmışsın kışlık olayına yahu, tepelerde misin biraz da ondan mı serindi ki?
Ben bugün bebelerin çıkardım yazlıkları ve şükrettim iyi ki bizim indir kaldır yok kıyafetlerde diye.
Bostanlidaydim Suat taser tiyatrosunun orada.
Yaklaşık bir aydır belki 15 gündür tam hatırlamıyorum ne kadar oldu ben tasinali😅😅😅baska semtteyim

Off deniz de öyle iste.
Resmen annem gibi uyuyan insana giciga var ya bebenin.
Bugun tam 4 kez uyandirdi.
Birinde ben bunu giyiyim mi diye soruyo, otekinde ben yumurta yemeyeceeem diye geliyo, otekinde gelip opuyo, digerinde anne anne anneee anneannem benle oynamiyo sen kalk zirlamalari esliginde uykuya finish 🤦
Sürekli kontrol eder benimki, yahu koltukta oturuyorum mesela onlar boya yapıyor, ben de bir kk ya gireyim demişim, gözüm aşağı bakıyor ya ‘annneeee uyumaaa’ oğlum uyumuyorum diyorum, geliyor yine ayarsız, göz kapaklarımı açıyor eliyle.
Bizim küçüğün güç dengesi yok, dokunduğu yer göçüyor, kırılıyor, morarıyor😂

Sürekli kontrol eder benimki, yahu koltukta oturuyorum mesela onlar boya yapıyor, ben de bir kk ya gireyim demişim, gözüm aşağı bakıyor ya ‘annneeee uyumaaa’ oğlum uyumuyorum diyorum, geliyor yine ayarsız, göz kapaklarımı açıyor eliyle.
Bizim küçüğün güç dengesi yok, dokunduğu yer göçüyor, kırılıyor, morarıyor😂
2017 modeller hep boyle heralde 🤦

Bende bugün onu düşündüm .
Dolabın su tarafına yazlıklar bu tarafına kisliklar koyabilseydim keşke diye .
Malesef o kadar fazla kıyafetimiz var ki 🥺 sıkış tepis görünmesin diye kisliklari kaldırıp yazlıkları astım .
Azaltirsam iyi olacak .
Çünkü dolaplarim cidden büyük
Büyük dolap olmasına rağmen kıyafetlerimi almıyorsa biyerde abartmisimdir 😑😑😑
Hayır bide biriktiren bı insandaa değilim niye böyle yığıldı .

Back
X