Geçinemeyenler kulübü

Ama işte benim oğlanın favorisi araba değil. Kolay sıkılır ondan. Benimkini en oyalayanlar lego ve hamur oyunları. Arabalarıyla genelde haftada iki üç oynar
Benimkiler de tam aksi, sabit durulan şeylere ilgileri çok kısa süreli.
Son zamanlarda bir tek kazıma dinazor yumurtalarını sevdiler, o da etraf batıyor elleri çamur içinde kalıyor hatrına sevildi😂
Hamur yaptıklarında bile gezer vaziyetteler, hansel ile gratel gibi peşlerindeyim.
Arabala delileri maalesef, bisiklet ve büyük çekici kamyona yükleyip tüm arabaları, evin içinde her alana farklı bir oyun kuruyorlar.
Hatt itfaiye ve polis var büyük, üzerine oturup olay yerine intikal ediyorlar falan filan.

yok ne guzel anlasiyosunuz derken filmdelisi filmdelisi ve senden bahsetmistim.
erkek cocugu olunca ikinizinde fikir alis verisi yapabiliyosunuz.
hic denizle ilgili oyuncak konusacagim biri yok demek istemistim 😁
bizim denizde surekli benim dibimde hadi oynayalim oynayalim.
bir tek sabahlari uyaninca odaya kosuyo oynamaya ben ayilana kadar cok guzel oynuyo, bende oynasin diye yataktan kalkmiyorum o gelene kadar.
bazen 1 saat oynadigi oluyo o kadar.

Her çocuk farklı denizcim aslında, benim ikisi bile farklı.
Büyük kendine alan istiyor kendi oynamak istiyor, küçük daha bugün ben çorba yaparken tezgahta oturdu dibime orada oynadı, ayrılamaz dibimden.

Her çocuk farklı denizcim aslında, benim ikisi bile farklı.
Büyük kendine alan istiyor kendi oynamak istiyor, küçük daha bugün ben çorba yaparken tezgahta oturdu dibime orada oynadı, ayrılamaz dibimden.
senin kucuk ayni bizim ki zaten.
bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya 🤦
cok bunalinca dudukluyu cikariyorum tezgaha o zaman hemen kaciyo 😂😂
yasasin kotuluk 😁

bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya 🤦
yasasin kotuluk 😁
Senin bu düdüklü fikri çok hoşuma gidiyor :D

Benimkiler de tam aksi, sabit durulan şeylere ilgileri çok kısa süreli.
Son zamanlarda bir tek kazıma dinazor yumurtalarını sevdiler, o da etraf batıyor elleri çamur içinde kalıyor hatrına sevildi😂
Hamur yaptıklarında bile gezer vaziyetteler, hansel ile gratel gibi peşlerindeyim.
Arabala delileri maalesef, bisiklet ve büyük çekici kamyona yükleyip tüm arabaları, evin içinde her alana farklı bir oyun kuruyorlar.
Hatt itfaiye ve polis var büyük, üzerine oturup olay yerine intikal ediyorlar falan filan.
Şu arkeoloji setlerini de deneyeyim maden

bugun 3 gunluk sokaga cikma yasagi var evdede kalmamis diye kiymetlimden aldirdim, eve gelince hemen attim bir tane boynum cok agriyordu.
esimde ayni senin gibi dedi şeker niyetine atiyon resmen agzina bitirme hepsini kalaninida yarin icersin dedi 😂🤦
Eniştem benim Beee :KK70:

Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim :KK70:
chamallows chamallows

yasasin kotuluk 😁
Zuahahah ben de el çırpıcısını çıkarırdım, aşırı korkuyordu kaçsın diye, sonra 1 saat ağlayınca geçenlerde alıştırdım😂

Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim :KK70:
chamallows chamallows
Sana şuan alt dolaplarımı göstersem oturup ağlarsın.
Tupper setlerimin içinde bile oyuncak var, tencereleri de alıyorlar içeriye gidip oyuncak dolduruyorlar.
Her şeyi kullanmadan önce yıkıyorum, kaç kapak kırdılar ya...

Back
X