- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
- #23.361
Yok daha yeniyiz biz bir süre yoh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha yeniyiz biz bir süre yoh
Ayda yılda bir gaza gelmiştim ama yaaaYok daha yeniyiz biz bir süre yoh![]()
kuzu sana bir sey soracagim, annem bugun aile hekimine gitmis sinovac yok demisler, ay basinda gelecek falan demisler.Yok daha yeniyiz biz bir süre yoh![]()
kiz o daha dugun yapacak sende beklemeye yer ariyon haAyda yılda bir gaza gelmiştim ama yaaa
Benimkiler de tam aksi, sabit durulan şeylere ilgileri çok kısa süreli.Ama işte benim oğlanın favorisi araba değil. Kolay sıkılır ondan. Benimkini en oyalayanlar lego ve hamur oyunları. Arabalarıyla genelde haftada iki üç oynar
yok ne guzel anlasiyosunuz derkenfilmdelisi ve senden bahsetmistim.
erkek cocugu olunca ikinizinde fikir alis verisi yapabiliyosunuz.
hic denizle ilgili oyuncak konusacagim biri yok demek istemistim
bizim denizde surekli benim dibimde hadi oynayalim oynayalim.
bir tek sabahlari uyaninca odaya kosuyo oynamaya ben ayilana kadar cok guzel oynuyo, bende oynasin diye yataktan kalkmiyorum o gelene kadar.
bazen 1 saat oynadigi oluyo o kadar.
Sizin için şeker tabi
Çaya atarız yahu onuSizin için şeker tabi
![]()
senin kucuk ayni bizim ki zaten.Her çocuk farklı denizcim aslında, benim ikisi bile farklı.
Büyük kendine alan istiyor kendi oynamak istiyor, küçük daha bugün ben çorba yaparken tezgahta oturdu dibime orada oynadı, ayrılamaz dibimden.
bugun 3 gunluk sokaga cikma yasagi var evdede kalmamis diye kiymetlimden aldirdim, eve gelince hemen attim bir tane boynum cok agriyordu.Sizin için şeker tabi
![]()
Senin bu düdüklü fikri çok hoşuma gidiyorsenin kucuk ayni bizim ki zaten.
bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya
cok bunalinca dudukluyu cikariyorum tezgaha o zaman hemen kaciyo
yasasin kotuluk![]()
Şu arkeoloji setlerini de deneyeyim madenBenimkiler de tam aksi, sabit durulan şeylere ilgileri çok kısa süreli.
Son zamanlarda bir tek kazıma dinazor yumurtalarını sevdiler, o da etraf batıyor elleri çamur içinde kalıyor hatrına sevildi
Hamur yaptıklarında bile gezer vaziyetteler, hansel ile gratel gibi peşlerindeyim.
Arabala delileri maalesef, bisiklet ve büyük çekici kamyona yükleyip tüm arabaları, evin içinde her alana farklı bir oyun kuruyorlar.
Hatt itfaiye ve polis var büyük, üzerine oturup olay yerine intikal ediyorlar falan filan.
Eniştem benim Beeebugun 3 gunluk sokaga cikma yasagi var evdede kalmamis diye kiymetlimden aldirdim, eve gelince hemen attim bir tane boynum cok agriyordu.
esimde ayni senin gibi dedi şeker niyetine atiyon resmen agzina bitirme hepsini kalaninida yarin icersin dedi![]()
eminim her annenin boyle bir b plani vardirSenin bu düdüklü fikri çok hoşuma gidiyor![]()
Zuahahah ben de el çırpıcısını çıkarırdım, aşırı korkuyordu kaçsın diye, sonra 1 saat ağlayınca geçenlerde alıştırdımsenin kucuk ayni bizim ki zaten.
bazen sogan dograrken geliyor, acisindan gozlerinden yas akiyor yinede gitmiyor dibimden bebe ya
cok bunalinca dudukluyu cikariyorum tezgaha o zaman hemen kaciyo
yasasin kotuluk![]()
Sana şuan alt dolaplarımı göstersem oturup ağlarsın.Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim
chamallows