Geçinemeyenler kulübü

ben sadece cumartesi gunleri 11 12 ye kadar uyuyorum o kadar.
ama kizi hafta sonu babasina satip cok isim varmis gibi oyalaniyorum.
bulasik makinasini yarim saatte bosalttim mesela, simdi yarim saattede camasirlari asarim, corba yapacagim kiza ocagin altini kisayimda geç kaynasin 😂😂😂
Dushshshsh
Kendimi gördüm😂
Ctesi bu taktiği uygular, mutfaktan 4 saat falan çıkmadan zahmetli bir yemek türü seçerim😂
Pazarları ne yemek ne bir şey, ne isterlerse çocuklar ‘bakın baba orada hadi ona’ diye yolluyorum, aynı odada bulunmamaya gayret ediyorum.
Yemek dışarı günü zaten pazarları, banyo duş olayını da ctesi yaptırdım pazara boşa çıkayım diye😂

Dushshshsh
Kendimi gördüm😂
Ctesi bu taktiği uygular, mutfaktan 4 saat falan çıkmadan zahmetli bir yemek türü seçerim😂
Pazarları ne yemek ne bir şey, ne isterlerse çocuklar ‘bakın baba orada hadi ona’ diye yolluyorum, aynı odada bulunmamaya gayret ediyorum.
Yemek dışarı günü zaten pazarları, banyo duş olayını da ctesi yaptırdım pazara boşa çıkayım diye😂
yazık kardeşimeeeee üzüldüm şimdiiiiii.irkek adam iş mi yaparmışşşşşş

Bayılır valla barbie almaktan iflahım sokuldu bi ara da baby alive aldırıyırdu simdi bıktı onlardan. Subatta dogum gunu var barbie extra istiyor reklamlar bıtırdı bızı😬😬😖
barbie extra bend e alacağım ama 250 den aşağı bulamadım beklemedeyimmm :rolleyes:

Back