Geçinemeyenler kulübü

Evde yapçam birşey mi varya hoş tek başına nereye kadar
aynanın önüne geç başla konuşmaya şaka değil ha yapan arkadaşım varrr durumu vahimmm kadınınnn.pandemiden önce gayet aklı başındaydı.tek yaşıyor şimdilerde aynanın karşısında saçını başını yapıp makyaj giyinip konuşuyormuş şarkılar söylüyormuş.arkadaşım adına endişelenmeli miyim?

görümcemin damadı da 2. kez yakalandı sağlık çalışanı çünkü .demekki bağışıklık da hikayeee
Benim umudum influenza gibi dolaşımda gezecek hep yakalanacağız her sene ama ölüm oranı düşeceği için bu saçmalıklar bitecek fikrine tutunmuştum be ceycey

Ben bunu normalde yapıyorum zaten, sıkıntılı bir durum mu

Benim umudum influenza gibi dolaşımda gezecek hep yakalanacağız her sene ama ölüm oranı düşeceği için bu saçmalıklar bitecek fikrine tutunmuştum be ceycey
Aşı değil, bizi ilaç kurtarır.
İnfluenzanın ilacı var, etkisini yitirme sebebi o.
Koronaya da bulunursa ki adım adım sona geliniyor, bitecek.
Şu burun spreyi olayı bile aşıdan çok daha umut verici.

Benim aşıma ne talip oluyon kizım ben yaptırcam
yüzde seksen yaptırmaz dedin ya o yüzde seksende belki d esen varsın diye şansımı denedimm ne kızıyon hemen. aşı için her türlü zorluğu aşarımmm ne gerekiyorsa yaparım ikna yalvarma manipüle etme ne lazımsaaa işte

Ay ben de öyle düşünüyorum bu virüs bitmeyecek düzenli olarak aşılanıcaz gibime geliyor sene de iki defa -özellikle kışa giriş- böyle böyle maskeyle fix 1 senemiz daha var (bence)

Covid gecirenlere yaptırmıyorlarmıs bir süre ya. Ben de yaptırmayacaktım sonra fikir değiştirdim hastanemi aradım adımı yazın diye veeee covid oldum otomatik iptal
Hastane arayıp isim mi veriyormuşuz başlandı mı ki o nasıl uygulama ya aşı gelecek sırayla yapacaklar işte başka çaresi yok benim 1 ayı biraz geçti gecireli

Hastane arayıp isim mi veriyormuşuz başlandı mı ki o nasıl uygulama ya aşı gelecek sırayla yapacaklar işte başka çaresi yok benim 1 ayı biraz geçti gecireli
Ben hemşireyim personellere önce yapılacakmış o yüzden en az son 5 ay içinde covid gecirenkere yapmıyorlarmış sanırım

Aşı değil, bizi ilaç kurtarır.
İnfluenzanın ilacı var, etkisini yitirme sebebi o.
Koronaya da bulunursa ki adım adım sona geliniyor, bitecek.
Şu burun spreyi olayı bile aşıdan çok daha umut verici.
Enfluvir mi ne onu diyosun dimi.
Ben yakalandığımda doktorum çok da ile yarayan bir şey değil bu sadece beş gün sürecekse iki gün sürer, süresini kısaltıyor demişti.

saçları kestirdin miii ?ben sarı saçlarımı çok özledimm ameliyat öncesi kumrala boyayıp kestirdim halaaa kumraldayımm .kahrol virüssss

virüs kovma duasına çıkan olmadı allahtan ülkede .olmayacak iş değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…