- 20 Ocak 2010
- 46.085
- 165.350
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.201
Aşı zorunlu olmadığı sürece bu ülkede kimse yaptırmaz yüzde 80 i diyelim çok ümitlenmeyin o yüzdenGerçekten öyle . Ben aşı maşı yaza bitecek diye umuda tutunmuştum ya. Valla böyle hayat geçmez. Yeter ya
Bittiğini gün millet dışarda partilerken güvenemeyip köşeden maske ile seyrederim diye düşünüyorumEvet direkt umutsuzluğa sevk edildik
aynanın önüne geç başla konuşmaya şaka değil ha yapan arkadaşım varrr durumu vahimmm kadınınnn.pandemiden önce gayet aklı başındaydı.tek yaşıyor şimdilerde aynanın karşısında saçını başını yapıp makyaj giyinip konuşuyormuş şarkılar söylüyormuş.arkadaşım adına endişelenmeli miyim?Evde yapçam birşey mi varya hoş tek başına nereye kadar
aşına talibim o zaman ben 5 er kez bile yaptıracağım elime bir geçsin namıssız aşııı.Aşı zorunlu olmadığı sürece bu ülkede kimse yaptırmaz yüzde 80 i diyelim çok ümitlenmeyin o yüzden
Ben kendime eşime yaptıracaktım da onu ummuştum oyy oyAşı zorunlu olmadığı sürece bu ülkede kimse yaptırmaz yüzde 80 i diyelim çok ümitlenmeyin o yüzden
görümcemin damadı da 2. kez yakalandı sağlık çalışanı çünkü .demekki bağışıklık da hikayeeeAntikora bile güvenmiyorum ben valla 1.5 ay arayla yakalanan arkadaşım var çok şiştim dayanamıyor gibi hissediyorum çok dirayetliyimdir normalde
Ben bittiği günü göremeyeceğiz maskeli bir hayatımız olursa korkusuna kapıldım artık.Bittiğini gün millet dışarda partilerken güvenemeyip köşeden maske ile seyrederim diye düşünüyorum
aşılanınca da maskeli gezecekmişiz. tesettürlü gibi hissediyorum kendimi maskeyleeeeBen bittiği günü göremeyeceğiz maskeli bir hayatımız olursa korkusuna kapıldım artık.
Benim umudum influenza gibi dolaşımda gezecek hep yakalanacağız her sene ama ölüm oranı düşeceği için bu saçmalıklar bitecek fikrine tutunmuştum be ceyceygörümcemin damadı da 2. kez yakalandı sağlık çalışanı çünkü .demekki bağışıklık da hikayeee
Benim aşıma ne talip oluyon kizım ben yaptırcamaşına talibim o zaman ben 5 er kez bile yaptıracağım elime bir geçsin namıssız aşııı.
Ben bunu normalde yapıyorum zaten, sıkıntılı bir durum muaynanın önüne geç başla konuşmaya şaka değil ha yapan arkadaşım varrr durumu vahimmm kadınınnn.pandemiden önce gayet aklı başındaydı.tek yaşıyor şimdilerde aynanın karşısında saçını başını yapıp makyaj giyinip konuşuyormuş şarkılar söylüyormuş.arkadaşım adına endişelenmeli miyim?
Covid gecirenlere yaptırmıyorlarmıs bir süre ya. Ben de yaptırmayacaktım sonra fikir değiştirdim hastanemi aradım adımı yazın diye veeee covid oldum otomatik iptalBenim aşıma ne talip oluyon kizım ben yaptırcam
Aşı değil, bizi ilaç kurtarır.Benim umudum influenza gibi dolaşımda gezecek hep yakalanacağız her sene ama ölüm oranı düşeceği için bu saçmalıklar bitecek fikrine tutunmuştum be ceycey
yüzde seksen yaptırmaz dedin ya o yüzde seksende belki d esen varsın diye şansımı denedimm ne kızıyon hemen. aşı için her türlü zorluğu aşarımmm ne gerekiyorsa yaparım ikna yalvarma manipüle etme ne lazımsaaa işteBenim aşıma ne talip oluyon kizım ben yaptırcam
Ay ben de öyle düşünüyorum bu virüs bitmeyecek düzenli olarak aşılanıcaz gibime geliyor sene de iki defa -özellikle kışa giriş- böyle böyle maskeyle fix 1 senemiz daha var (bence)Benim umudum influenza gibi dolaşımda gezecek hep yakalanacağız her sene ama ölüm oranı düşeceği için bu saçmalıklar bitecek fikrine tutunmuştum be ceycey
Hastane arayıp isim mi veriyormuşuzCovid gecirenlere yaptırmıyorlarmıs bir süre ya. Ben de yaptırmayacaktım sonra fikir değiştirdim hastanemi aradım adımı yazın diye veeee covid oldum otomatik iptal
Ben hemşireyim personellere önce yapılacakmış o yüzden en az son 5 ay içinde covid gecirenkere yapmıyorlarmış sanırımHastane arayıp isim mi veriyormuşuzbaşlandı mı ki o nasıl uygulama ya aşı gelecek sırayla yapacaklar işte başka çaresi yok benim 1 ayı biraz geçti gecireli
Enfluvir mi ne onu diyosun dimi.Aşı değil, bizi ilaç kurtarır.
İnfluenzanın ilacı var, etkisini yitirme sebebi o.
Koronaya da bulunursa ki adım adım sona geliniyor, bitecek.
Şu burun spreyi olayı bile aşıdan çok daha umut verici.
saçları kestirdin miii ?ben sarı saçlarımı çok özledimmHastane arayıp isim mi veriyormuşuzbaşlandı mı ki o nasıl uygulama ya aşı gelecek sırayla yapacaklar işte başka çaresi yok benim 1 ayı biraz geçti gecireli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?