Geçinemeyenler kulübü

saçları kestirdin miii ?ben sarı saçlarımı çok özledimm ameliyat öncesi kumrala boyayıp kestirdim halaaa kumraldayımm .kahrol virüssss
Profildeki gibi bir tık uzadı simdilik dipleri kendim en açık açıcılı boyalara boyuyorum mart nisan gibi kuaförde hallettiricem şimdi zaten evdeyiz ne gerek var yoksa kuaföre gitmeye korkmuyorum ben daha yeni geçirdim

2010 tarihiymiş ya üyeliğin mune bile senden sonra gelmiş olabilir k.k ya şimdi farkettim.kıdemli üyeye saygılarrrr

Geçen paraya kıyıp aldım gûya sağlikli yaşama gecicektik bi yandan bisküvi bi yandan kuruyemiş kemiriyorum zenginliğimi konusmayalım
aramızdaki gizli zenginleri araştırıyoruz burda.benden bile şüphelendilerr memuruz tek maaşlı diye yırtınıyorum yokk anlamıyorlar.hepsi o avokado yüzünden .adımı çıkardı bir de marka çantalarımdan bahsetmeyeydim iyiydi.ama cidden fakirim yahuu fasfakirrr zümzüğürt hemi de .sen de kuruyemiş ve bisküvi aynı anda olduğuna göre buldukkkk.aradığımız gizli zengin sensinnn

Bi sır vereyim izmirde çankaya kemeraltı civarı baya baya ucuz kuruyemişler fındığın kilosu 70 tl misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…