- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.221
Her an çıkabilirimvirüs kovma duasına çıkan olmadı allahtan ülkede .olmayacak iş değilll
E 2 aya tekrar geçirenleri duyuyoruz nasıl 5 ayBen hemşireyim personellere önce yapılacakmış o yüzden en az son 5 ay içinde covid gecirenkere yapmıyorlarmış sanırım
Profildeki gibi bir tık uzadı simdilik dipleri kendim en açık açıcılı boyalara boyuyorum mart nisan gibi kuaförde hallettiricem şimdi zaten evdeyiz ne gerek var yoksa kuaföre gitmeye korkmuyorum ben daha yeni geçirdimsaçları kestirdin miii ?ben sarı saçlarımı çok özledimmameliyat öncesi kumrala boyayıp kestirdim halaaa kumraldayımm .kahrol virüssss
2010 tarihiymiş ya üyeliğin mune bile senden sonra gelmiş olabilir k.k ya şimdi farkettim.kıdemli üyeye saygılarrrrProfildeki gibi bir tık uzadı simdilik dipleri kendim en açık açıcılı boyalara boyuyorum mart nisan gibi kuaförde hallettiricem şimdi zaten evdeyiz ne gerek var yoksa kuaföre gitmeye korkmuyorum ben saha yeni geçirdim
Evet ya 10 yıllık üyeyim hey yavrum hey işte o kadar kıdemli olunca arada atılıyorsun2010 tarihiymiş ya üyeliğin mune bile senden sonra gelmiş olabilir k.k ya şimdi farkettim.kıdemli üyeye saygılarrrr
ben de çok göze batıyorum .mune sık sık banlıyor beni de sağolsun.Ama nasıl atılınıyor onu hiç tecrübe etmedimEvet ya 10 yıllık üyeyim hey yavrum hey işte o kadar kıdemli olunca arada atılıyorsun
Aylarcaben de çok göze batıyorum .mune sık sık banlıyor beni de sağolsun.Ama nasıl atılınıyor onu hiç tecrübe etmedim
Seninle beraber çok kişi gitmişti. Shot falan da o dönem gitti. Hala arar gözlerim onun yorumlarını severdimAylarcaörgüt kurmaktan birkac kişi olarak kellemiz tez alındı
Geçen paraya kıyıp aldım gûya sağlikli yaşama gecicektik bi yandan bisküvi bi yandan kuruyemiş kemiriyorum zenginliğimi konusmayalımkuruyemişi olan var mı?canım istedi evde sadece kabak çekirdeği var.kahrol virüsss bunun sebebi de sensinnn
aramızdaki gizli zenginleri araştırıyoruz burda.benden bile şüphelendilerr memuruz tek maaşlı diye yırtınıyorum yokk anlamıyorlar.hepsi o avokado yüzünden .adımı çıkardı bir de marka çantalarımdan bahsetmeyeydim iyiydi.ama cidden fakirim yahuu fasfakirrr zümzüğürt hemi deGeçen paraya kıyıp aldım gûya sağlikli yaşama gecicektik bi yandan bisküvi bi yandan kuruyemiş kemiriyorum zenginliğimi konusmayalım
Fıstıgım var gel kızkuruyemişi olan var mı?canım istedi evde sadece kabak çekirdeği var.kahrol virüsss bunun sebebi de sensinnn
Bi sır vereyim izmirde çankaya kemeraltı civarı baya baya ucuz kuruyemişler fındığın kilosu 70 tl misalaramızdaki gizli zenginleri araştırıyoruz burda.benden bile şüphelendilerr memuruz tek maaşlı diye yırtınıyorum yokk anlamıyorlar.hepsi o avokado yüzünden .adımı çıkardı bir de marka çantalarımdan bahsetmeyeydim iyiydi.ama cidden fakirim yahuu fasfakirrr zümzüğürt hemi de.sen de kuruyemiş ve bisküvi aynı anda olduğuna göre buldukkkk.aradığımız gizli zengin sensinnn
afiyet olsun da keşke izmirli olaydım ankara dayım .Bi sır vereyim izmirde çankaya kemeraltı civarı baya baya ucuz kuruyemişler fındığın kilosu 70 tl misal
Nohutları suya koy 1 gece beklesin, ertesi gün baharat döküp kavur tavada.afiyet olsun da keşke izmirli olaydım ankara dayım .
Aynen ya çok şükürsüz bu ceycey ya nohutta olmasaydı al sana mis gibi çerezNohutları suya koy 1 gece beklesin, ertesi gün baharat döküp kavur tavada.
Al sana kuruyemiş
az kaldı kuru ekmek neyine yetmiyor da diyeceksin ha gayretttttttAynen ya çok şükürsüz bu ceycey ya nohutta olmasaydı al sana mis gibi çerez
Kıtlık çıkacak yakında, habire yiyorlar anacımAynen ya çok şükürsüz bu ceycey ya nohutta olmasaydı al sana mis gibi çerez
Kuru ekmeğe hasretim ya, eve ayda 1 falan belki daha uzun sürede alıyoruz, geldiği gibi yarısını yiyorum öyle.az kaldı kuru ekmek neyine yetmiyor da diyeceksin ha gayrettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?