- 20 Ocak 2010
- 46.085
- 165.353
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.181
Bensiz üşümüşbugün de kalaydı ya neden dönmüş eve 2 gün kafa dinlerdin
burda gözlerden uzak takılıyoruz ban da yemiyoruz hemmmmNapiyonuz olum burda 214 sayfa nedu örgütmü kuruyonuz hükümeti mi düşürüyonuz
virüsün bulaşıcılığı artmış mutasyona uğramış haberlerinden yıldım.evde otur otur nereye kadarrrrrr.daha ne kadar erteleyeceğiz hayatıııı bize de yazık çocuklara daBen artık kendimi atıcam valla camdan. Bu mutasyon olayı fln gerdi beni. Bitmicek meret.
Oğlan da enerjisini atamıyor evde. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler sıkıldı. Sürekli üstümde, tepki vermemden zevk alıyor herhalde ısırma, üstüme atlama, çat pat vurma. Yıldım usandım ya. Kreş yaşında çocuk da haklı, akran arıyor yani. Bu meretin biteceği de yok
burda evcil hayvanlarımızı konuşuyoruz bu arada sende de aşırı libidolu bir kedi vardı bir zamanlarrrrrr .yaşıyor mu?Napiyonuz olum burda 214 sayfa nedu örgütmü kuruyonuz hükümeti mi düşürüyonuz
Evdeki libidolu tek şey benim maalesefburda evcil hayvanlarımızı konuşuyoruz bu arada sende de aşırı libidolu bir kedi vardı bir zamanlarrrrrr .yaşıyor mu?
şu virüs ortamında hala libidoluysan valla bravoooEvdeki libidolu tek şey benim maalesef
O haberlere ben oturup ağladım ya. Tekrar hasta olup bu ağrıları çekmek istemşyorum çok kötüyüm psikolojim bozulduvirüsün bulaşıcılığı artmış mutasyona uğramış haberlerinden yıldım.evde otur otur nereye kadarrrrrr.daha ne kadar erteleyeceğiz hayatıııı bize de yazık çocuklara da
şu an nasılsın ağrın sızın var mı?O haberlere ben oturup ağladım ya. Tekrar hasta olup bu ağrıları çekmek istemşyorum çok kötüyüm psikolojim bozuldu
Olmaz mı bogaz agrım sırt agrım bide burnum sızlıyor sanki beynimden damarları burnumun icinden birileri tutup cekiyorşu an nasılsın ağrın sızın var mı?
Gerçekten öyle . Ben aşı maşı yaza bitecek diye umuda tutunmuştum ya. Valla böyle hayat geçmez. Yeter yaO haberlere ben oturup ağladım ya. Tekrar hasta olup bu ağrıları çekmek istemşyorum çok kötüyüm psikolojim bozuldu
eşin geldi yalnız değilsin içimiz rahat o yüzden biraz da olsa .umarım çabucak atlatırsınOlmaz mı bogaz agrım sırt agrım bide burnum sızlıyor sanki beynimden damarları burnumun icinden birileri tutup cekiyor
İşin esası mutasyona uğramayan mikroorganizma nerdeyse yok. Ama bu haberleri böyle bomba düşmüş gibi yayınlamaları cooook yanlıs. Herkes bitik zaten sabahtan beri yok şu formuna şurda rastlandı bıdı bıdı. Zaten ilk çıkan virüs ile şimdiki bile farklı mutasyona uğradı belirtiler bile değişti öncesinde tat koku kaybı var mıydı hayır bu derece göze sokulup insanların dramatize edilmesini yanlış buluyorum sinirimden oturup ağladım saatlerce zaten çok duygusalım öleceğimi falan düşünüp ailemi eşimi görüntülü arıyorum sürekli şu süreçten sonra tedavi görmem bile gerekebilir ay çok uzun yazdım kusura bakmaGerçekten öyle . Ben aşı maşı yaza bitecek diye umuda tutunmuştum ya. Valla böyle hayat geçmez. Yeter ya
Yok kız onu gönderdim ben aynı gün 1 saat anca izin verdim kalmasına. Görüntülü arayıp arayıp aglıyorumeşin geldi yalnız değilsin içimiz rahat o yüzden biraz da olsa .umarım çabucak atlatırsın
son 1 ay ben de psikoloji çöktü.ne yediğimden tad alıyorum ne izlediğim filmden dinlediğim müzikten okuduğum kitaptan.ilk aylarda arabayla çıkar dolaşırdık kızımla bir markete uğrardık parka giderdik yürüyüş yapardık ama şimdilerde giyinmeye bile üşeniyorumm .sen bir de sağlık çalışanısın her gün strestesin risk altındasın ve sonunda da yakalandın maalesef.ama antikor üretecek mi vucudun sorunu var antikor yeterli olacak mı sorunu var.kaç aya kadar koruyacak sorunu var.aşıda da öyle.halimiz harapp önümüzü göremiyoruz.İşin esası mutasyona uğramayan mikroorganizma nerdeyse yok. Ama bu haberleri böyle bomba düşmüş gibi yayınlamaları cooook yanlıs. Herkes bitik zaten sabahtan beri yok şu formuna şurda rastlandı bıdı bıdı. Zaten ilk çıkan virüs ile şimdiki bile farklı mutasyona uğradı belirtiler bile değişti öncesinde tat koku kaybı var mıydı hayır bu derece göze sokulup insanların dramatize edilmesini yanlış buluyorum sinirimden oturup ağladım saatlerce zaten çok duygusalım öleceğimi falan düşünüp ailemi eşimi görüntülü arıyorum sürekli şu süreçten sonra tedavi görmem bile gerekebilir ay çok uzun yazdım kusura bakma
Evet direkt umutsuzluğa sevk edildikİşin esası mutasyona uğramayan mikroorganizma nerdeyse yok. Ama bu haberleri böyle bomba düşmüş gibi yayınlamaları cooook yanlıs. Herkes bitik zaten sabahtan beri yok şu formuna şurda rastlandı bıdı bıdı. Zaten ilk çıkan virüs ile şimdiki bile farklı mutasyona uğradı belirtiler bile değişti öncesinde tat koku kaybı var mıydı hayır bu derece göze sokulup insanların dramatize edilmesini yanlış buluyorum sinirimden oturup ağladım saatlerce zaten çok duygusalım öleceğimi falan düşünüp ailemi eşimi görüntülü arıyorum sürekli şu süreçten sonra tedavi görmem bile gerekebilir ay çok uzun yazdım kusura bakma
Evde yapçam birşey mi varya hoş tek başına nereye kadarşu virüs ortamında hala libidoluysan valla bravooobenim yavaş yavaş kaç göz seğirmeye başladı
Antikora bile güvenmiyorum ben valla 1.5 ay arayla yakalanan arkadaşım var çok şiştim dayanamıyor gibi hissediyorum çok dirayetliyimdir normaldeson 1 ay ben de psikoloji çöktü.ne yediğimden tad alıyorum ne izlediğim filmden dinlediğim müzikten okuduğum kitaptan.ilk aylarda arabayla çıkar dolaşırdık kızımla bir markete uğrardık parka giderdik yürüyüş yapardık ama şimdilerde giyinmeye bile üşeniyorumm .sen bir de sağlık çalışanısın her gün strestesin risk altındasın ve sonunda da yakalandın maalesef.ama antikor üretecek mi vucudun sorunu var antikor yeterli olacak mı sorunu var.kaç aya kadar koruyacak sorunu var.aşıda da öyle.halimiz harapp önümüzü göremiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?