- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #3.241
ekmeksiz yapamam yesem de yemesem de alırım mutlaka 3 çeşitKuru ekmeğe hasretim ya, eve ayda 1 falan belki daha uzun sürede alıyoruz, geldiği gibi yarısını yiyorum öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekmeksiz yapamam yesem de yemesem de alırım mutlaka 3 çeşitKuru ekmeğe hasretim ya, eve ayda 1 falan belki daha uzun sürede alıyoruz, geldiği gibi yarısını yiyorum öyle.
Bizde sürekli tost ekmeği, sandviç ekmeği var.ekmeksiz yapamam yesem de yemesem de alırım mutlaka 3 çeşit
Midemi aldırdim hala ekmeksiz yapamıyorum bacım kıyamam gel bana bol bol ekmek yiyek ekmekte mi alamıyonKuru ekmeğe hasretim ya, eve ayda 1 falan belki daha uzun sürede alıyoruz, geldiği gibi yarısını yiyorum öyle.
Ekmek yoksa pasta ye sözünü benimsedim benMidemi aldırdim hala ekmeksiz yapamıyorum bacım kıyamam gel bana bol bol ekmek yiyek ekmekte mi alamıyon
ben de tost ekmeği poşetli tam buğday bir de normal ekmek alırım .günde 1 dilim anca yerim ama yemekleri tabak tabak götürüyorum yalan yokkkBizde sürekli tost ekmeği, sandviç ekmeği var.
Kocanın diyetinden beri de tahıllı çavdarlı falan, hepsi paketli.
Kahvaltıda 1 dilim yersek yeriz ya da tost için kullanıyoruz, başka türlü yemiyoruz.
Bir de yesek ne oluruz acaba
Ben bıktım yemekten, valla bak.ben de tost ekmeği poşetli tam buğday bir de normal ekmek alırım .günde 1 dilim anca yerim ama yemekleri tabak tabak götürüyorum yalan yokkk
Canım salata suyu çekti ya ofEkmek yoksa pasta ye sözünü benimsedim ben
Hayatımda ekmek bir tek kahvaltıda ve belki ayda 1 salatanın suyuna banmak için var.
Sandviç, tost vs.
Yemekle ekmeği nasıl yiyorsunuz yahu, insanı doyuruyor...
sokak yemekleri nerede var yahuuu biizm buralarda burger mc köroğlu işkembecisi günaydın ha bir de big chefs var.sosyetik semtte fakiriz yahuuu .simit mi alıyorsun yoksa koru metro çıkışından sokak lezzeti diyeeeeeeBen bıktım yemekten, valla bak.
Eskiden de sevmezdim ev yemeği, nerede pis şey ben oradayım.
Dışarı hatta sokak lezzetleri hastasıyım, pandemiden önce 4 gün mutlaka dışarda yer diğer üç gün evde yumurta kahvaltılık geçiştirirdim, canıma tak etti artık.
Kendi yaptığım yemeği zaten yiyemiyorum, iştahım tıkanıyor yaparken, sırf korona şu sebepten bile bitmeli
E işte hepsi sokak lezzeti, ayrıca subway, volkan piknik, köftehor, küçük ev, şampiyon, recep ustanın önündeki o küçük kulube adı neydi unuttum, liva gözleme börek hepsi benim mekanlarsokak yemekleri nerede var yahuuu biizm buralarda burger mc köroğlu işkembecisi günaydın ha bir de big chefs var.sosyetik semtte fakiriz yahuuu .simit mi alıyorsun yoksa koru metro çıkışından sokak lezzeti diyeeeeee
o yazdıklarının hangisi sokak lezzeti ayol.gayet de ciddi para bayıldığım yerler benim.bu arada seneler önce recep ustada at eti çıkmıştı o gün bu gündür tırsarım oradannnnnE işte hepsi sokak lezzeti, ayrıca subway, volkan piknik, köftehor, küçük ev, şampiyon, recep ustanın önündeki o küçük kulube adı neydi unuttum, liva gözleme börek hepsi benim mekanlar
Mc, big chefs zaten her hafta düzenli yerim de bıktım valla bıktım, şu yemek işinden artık gına geldi..
Ulan işte doymak için yiyoruz zengin miyiz biz sen gibimEkmek yoksa pasta ye sözünü benimsedim ben
Hayatımda ekmek bir tek kahvaltıda ve belki ayda 1 salatanın suyuna banmak için var.
Sandviç, tost vs.
Yemekle ekmeği nasıl yiyorsunuz yahu, insanı doyuruyor...
Hadi canım, bilmiyordum.o yazdıklarının hangisi sokak lezzeti ayol.gayet de ciddi para bayıldığım yerler benim.bu arada seneler önce recep ustada at eti çıkmıştı o gün bu gündür tırsarım oradannnnn
Sevmediğim şeyi yesem doymuyorum ki, herkes öyle sanıyordumUlan işte doymak için yiyoruz zengin miyiz biz sen gibim
Ahaha ondan kolay ne var, doğra bir domates, içine limon zeytiyağı nane pulbiber dök ye, mis gibi...Canım salata suyu çekti ya of
kış domatesiyle tadı olmuyor denedimmm cıkss.Ahaha ondan kolay ne var, doğra bir domates, içine limon zeytiyağı nane pulbiber dök ye, mis gibi...
O kadarını aramayacaksın artık, ayy taze ekmeğim olsa yapardım şuan, benim de canım çekti...kış domatesiyle tadı olmuyor denedimmm cıkss.
Zaten konu ironi olarak açıldı, hayat pahalılığında kıssadan hisseler tadında.konunun basindan beri ara ara takip ediyorum sunu soylemeliyim ki siz gayet guzel geciniyorsunuz hanimlar ama yakindiginiz konu hayat pahaliligi. ve bazi uyelerde cok az bir ucretle gayet guzel geciniyoruz, herseyimiz tam yazinca isyan cikmis haliyle ama soyle dusunuyorum insan gormedigi birseyin yoklugunu cekmez. boyle olmakla beraber ellerinden bisey de gelmiyor bu ortamda hayat mucadelesinde bir isleri bir maaslari oldugu icin sukretmeleri daha iyi aslinda. aksini dusundugumuzde depresyon, intihar, anksiyete salgin hastaliktan daha cok can yakacak duruma gelebilir. zira halimize bakinca gecinemeyenlerin sayisi oldukca fazla...
biz deliliğe şakaya vurduk artık pandemi de .evet aç açık değiliz karnımız doyuyor evimiz sıcacık ama nelerden kısarak yaşıyoruz onları yazmıyoruz birbirimizi bildiğimiz için.çocuğum istediğim eğitimi alamıyor mesela.geleceğinden endişeliyim .bu da benim fakirlikten şikayetim gibi gibi.herkesin kıstasları başkadır ve bana göre sadece aç olmamak geçinmek demek değilkonunun basindan beri ara ara takip ediyorum sunu soylemeliyim ki siz gayet guzel geciniyorsunuz hanimlar ama yakindiginiz konu hayat pahaliligi. ve bazi uyelerde cok az bir ucretle gayet guzel geciniyoruz, herseyimiz tam yazinca isyan cikmis haliyle ama soyle dusunuyorum insan gormedigi birseyin yoklugunu cekmez. boyle olmakla beraber ellerinden bisey de gelmiyor bu ortamda hayat mucadelesinde bir isleri bir maaslari oldugu icin sukretmeleri daha iyi aslinda. aksini dusundugumuzde depresyon, intihar, anksiyete salgin hastaliktan daha cok can yakacak duruma gelebilir. zira halimize bakinca gecinemeyenlerin sayisi oldukca fazla...
sepeti salla geleyim diyeceğim de arabam malumm.benim koca da asla arabasını vermez banaO kadarını aramayacaksın artık, ayy taze ekmeğim olsa yapardım şuan, benim de canım çekti...