• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

ekmeksiz yapamam yesem de yemesem de alırım mutlaka 3 çeşit
Bizde sürekli tost ekmeği, sandviç ekmeği var.
Kocanın diyetinden beri de tahıllı çavdarlı falan, hepsi paketli.
Kahvaltıda 1 dilim yersek yeriz ya da tost için kullanıyoruz, başka türlü yemiyoruz.
Bir de yesek ne oluruz acaba😂

Midemi aldırdim hala ekmeksiz yapamıyorum bacım kıyamam gel bana bol bol ekmek yiyek :cry:ekmekte mi alamıyon :KK42:
Ekmek yoksa pasta ye sözünü benimsedim ben😂😂
Hayatımda ekmek bir tek kahvaltıda ve belki ayda 1 salatanın suyuna banmak için var.
Sandviç, tost vs.
Yemekle ekmeği nasıl yiyorsunuz yahu, insanı doyuruyor...

Bizde sürekli tost ekmeği, sandviç ekmeği var.
Kocanın diyetinden beri de tahıllı çavdarlı falan, hepsi paketli.
Kahvaltıda 1 dilim yersek yeriz ya da tost için kullanıyoruz, başka türlü yemiyoruz.
Bir de yesek ne oluruz acaba😂
ben de tost ekmeği poşetli tam buğday bir de normal ekmek alırım .günde 1 dilim anca yerim ama yemekleri tabak tabak götürüyorum yalan yokkk :KK70:

ben de tost ekmeği poşetli tam buğday bir de normal ekmek alırım .günde 1 dilim anca yerim ama yemekleri tabak tabak götürüyorum yalan yokkk :KK70:
Ben bıktım yemekten, valla bak.
Eskiden de sevmezdim ev yemeği, nerede pis şey ben oradayım.
Dışarı hatta sokak lezzetleri hastasıyım, pandemiden önce 4 gün mutlaka dışarda yer diğer üç gün evde yumurta kahvaltılık geçiştirirdim, canıma tak etti artık.
Kendi yaptığım yemeği zaten yiyemiyorum, iştahım tıkanıyor yaparken, sırf korona şu sebepten bile bitmeli😂

Ben bıktım yemekten, valla bak.
Eskiden de sevmezdim ev yemeği, nerede pis şey ben oradayım.
Dışarı hatta sokak lezzetleri hastasıyım, pandemiden önce 4 gün mutlaka dışarda yer diğer üç gün evde yumurta kahvaltılık geçiştirirdim, canıma tak etti artık.
Kendi yaptığım yemeği zaten yiyemiyorum, iştahım tıkanıyor yaparken, sırf korona şu sebepten bile bitmeli😂
sokak yemekleri nerede var yahuuu biizm buralarda burger mc köroğlu işkembecisi günaydın ha bir de big chefs var.sosyetik semtte fakiriz yahuuu .simit mi alıyorsun yoksa koru metro çıkışından sokak lezzeti diyeeeeee

sokak yemekleri nerede var yahuuu biizm buralarda burger mc köroğlu işkembecisi günaydın ha bir de big chefs var.sosyetik semtte fakiriz yahuuu .simit mi alıyorsun yoksa koru metro çıkışından sokak lezzeti diyeeeeee
E işte hepsi sokak lezzeti, ayrıca subway, volkan piknik, köftehor, küçük ev, şampiyon, recep ustanın önündeki o küçük kulube adı neydi unuttum, liva gözleme börek hepsi benim mekanlar😂
Mc, big chefs zaten her hafta düzenli yerim de bıktım valla bıktım, şu yemek işinden artık gına geldi..

E işte hepsi sokak lezzeti, ayrıca subway, volkan piknik, köftehor, küçük ev, şampiyon, recep ustanın önündeki o küçük kulube adı neydi unuttum, liva gözleme börek hepsi benim mekanlar😂
Mc, big chefs zaten her hafta düzenli yerim de bıktım valla bıktım, şu yemek işinden artık gına geldi..
o yazdıklarının hangisi sokak lezzeti ayol.gayet de ciddi para bayıldığım yerler benim.bu arada seneler önce recep ustada at eti çıkmıştı o gün bu gündür tırsarım oradannnnn :KK57:

o yazdıklarının hangisi sokak lezzeti ayol.gayet de ciddi para bayıldığım yerler benim.bu arada seneler önce recep ustada at eti çıkmıştı o gün bu gündür tırsarım oradannnnn :KK57:
Hadi canım, bilmiyordum.
Bebelerden beri az gidiyorum daha doğrusu ne zaman annemlere satabilirsem çocukları o zaman anca.
Gittiğin yerde kokoreç, acılı köfte, gözleme, sandviç, karışık tabak istiyorsan hepsi pis yemek işte😂
Geçen yemek sepetine girdi big chefs, hemen sipariş verdim ama geri çıkmış, bugün baktım da.
Fiyatlar devasa ama devasa...

konunun basindan beri ara ara takip ediyorum sunu soylemeliyim ki siz gayet guzel geciniyorsunuz hanimlar 😊 ama yakindiginiz konu hayat pahaliligi. ve bazi uyelerde cok az bir ucretle gayet guzel geciniyoruz, herseyimiz tam yazinca isyan cikmis haliyle ama soyle dusunuyorum insan gormedigi birseyin yoklugunu cekmez. boyle olmakla beraber ellerinden bisey de gelmiyor bu ortamda hayat mucadelesinde bir isleri bir maaslari oldugu icin sukretmeleri daha iyi aslinda. aksini dusundugumuzde depresyon, intihar, anksiyete salgin hastaliktan daha cok can yakacak duruma gelebilir. zira halimize bakinca gecinemeyenlerin sayisi oldukca fazla...

konunun basindan beri ara ara takip ediyorum sunu soylemeliyim ki siz gayet guzel geciniyorsunuz hanimlar 😊 ama yakindiginiz konu hayat pahaliligi. ve bazi uyelerde cok az bir ucretle gayet guzel geciniyoruz, herseyimiz tam yazinca isyan cikmis haliyle ama soyle dusunuyorum insan gormedigi birseyin yoklugunu cekmez. boyle olmakla beraber ellerinden bisey de gelmiyor bu ortamda hayat mucadelesinde bir isleri bir maaslari oldugu icin sukretmeleri daha iyi aslinda. aksini dusundugumuzde depresyon, intihar, anksiyete salgin hastaliktan daha cok can yakacak duruma gelebilir. zira halimize bakinca gecinemeyenlerin sayisi oldukca fazla...
Zaten konu ironi olarak açıldı, hayat pahalılığında kıssadan hisseler tadında.
Elbette geçiniyoruz en azından hepimizin kursağından yemek geçiyor, başımızı soktuğumuz evimiz ve buraya girecek cihaz ve internetimiz var.
Ama geçinmek bu mudur işte, 2020 yılında dünya nimetlerinden en en az hatta kıt kadar bir şekilde yaşam döngüsünde kalmak geçinmek midir, yoksa buraya yazan hepimiz gayet güzel geçiniyoruz da, güzel yaşıyor muyuz muamma...

biz deliliğe şakaya vurduk artık pandemi de .evet aç açık değiliz karnımız doyuyor evimiz sıcacık ama nelerden kısarak yaşıyoruz onları yazmıyoruz birbirimizi bildiğimiz için.çocuğum istediğim eğitimi alamıyor mesela.geleceğinden endişeliyim .bu da benim fakirlikten şikayetim gibi gibi.herkesin kıstasları başkadır ve bana göre sadece aç olmamak geçinmek demek değil

Back