Geçinemeyenler kulübü

okulda yaşanıyor asıl sorunlar maalesef.itişme itme çarpma bilerek taş atma merdivenden itme hepsi var.
Kreşten geldiğinde bile olurdu benimkinde, eli morarmış diş izi, arkadaşı ısırmış.
Kaşı kanamış, arkadaşı itmiş vs.
Çocuk yani, illa oluyor da Allah korusun ya, chamal ın dediği şeyi tahayyül edemedim, ay Yarabbim...

Genetik genetik bizimkiler, ben öyleydim eşim öyleymiş kaçınılmaz son, günde 5 adet bonibon yiyorlar o da atlatırsam her gün değil.
O zaman bekarlar evlenmeden önce işin var mı? Evin araban var mı diye sormadan önce küçükken nasıl bir çocuktun diye sormalı.

yazamıyorumm maalesef açık açık ama hala destekliyorlar diyeyimmm anlayınnnn
Yazmayın zaten, siyasi ve dini içerikler yasak, biz deyince dinlemiyorsunuz evinize Silivri davetiyesi gelince ciddiye alırsınız, yazmayın dedikçe yazanlar hakkında siteye koçanıyla kağıt geliyordu bir zamanlar savcılıklardan, bu bilgiyi de buraya not diye iliştireyim.

Yaşıyor mu

Uyyy şimdiden üşüdüm

Havlar gibi öksürüyordu da bu geceki uzun sürmedi, herhalde boğazı kurudu. Uzatmadan bitti şükür gece rahat uyudu.
Günaydın bu arada ahali

Havlar gibi öksürüyordu da bu geceki uzun sürmedi, herhalde boğazı kurudu. Uzatmadan bitti şükür gece rahat uyudu.
Günaydın bu arada ahali
Tarifini verdiğim zencefil çayını bir deneyin mutlaka.

Çok geçmiş olsun, en azından sıkıntısız atlatmışsınız

Evde sadece taze zencefil var, onunla deneyeceğim akşam. Teşekkür ederim
Taze zencefili rendele, bir kavanoza koy üstüne de bolca bal. Bir gece dinlendir harmanlaşsın, sabah akşam bir çay kaşığı yedir çok etkili ben böyle tüketiyorum

buralar pek bi sessizzzzzz
Ben artık kendimi atıcam valla camdan. Bu mutasyon olayı fln gerdi beni. Bitmicek meret.
Oğlan da enerjisini atamıyor evde. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler sıkıldı. Sürekli üstümde, tepki vermemden zevk alıyor herhalde ısırma, üstüme atlama, çat pat vurma. Yıldım usandım ya. Kreş yaşında çocuk da haklı, akran arıyor yani. Bu meretin biteceği de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…