- 14 Haziran 2019
- 14.486
- 70.284
- Konu Sahibi chamallows
- #29.681
Aa sağ salim al kucağına bu seferKaçış yok bu sefer kızlar acayip heyecan var bende inşallah tansiyonum yükselmez ya sabah
chamallows sen naptın gitti mi eşyaların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sağ salim al kucağına bu seferKaçış yok bu sefer kızlar acayip heyecan var bende inşallah tansiyonum yükselmez ya sabah
chamallows sen naptın gitti mi eşyaların
Aminn khomyuk sabah 5 de yollara düşeceğim zaten uyuyamam da bakalım sen napıyosun deniz nasılAa sağ salim al kucağına bu sefer
İyileştirmeye devam canım. Bu hastalık mide de bulandırır diyorlardı doğruymuş. Geceleri öksürük ve kusmayla mücadele ediyoruz. Her gün nevresim yıkamaktan helak oldum benAminn khomyuk sabah 5 de yollara düşeceğim zaten uyuyamam da bakalım sen napıyosun deniz nasıl
Turp icinde sabaha kadar bal suzdurup kara biber eklesen falan yemezmi oksuruk icinİyileştirmeye devam canım. Bu hastalık mide de bulandırır diyorlardı doğruymuş. Geceleri öksürük ve kusmayla mücadele ediyoruz. Her gün nevresim yıkamaktan helak oldum ben
Turp icinde sabaha kadar bal suzdurup kara biber eklesen falan yemezmi oksuruk icin
Ayağına sarımsak sürüyorum, soğana şeker döküp suyunu içiriyorum zorla bana mısın demedi cham. Onu da deneyeyim bi ara
Nasıl gidiyor annelikte ilk gün? Memeyi tuttu mu?Huhuuu kızlar
Yavrucum memeyi tuttu da süt yok daha khomyuk ya gelir inşallahNasıl gidiyor annelikte ilk gün? Memeyi tuttu mu?
Gelir duş alınca merak etmeYavrucum memeyi tuttu da süt yok daha khomyuk ya gelir inşallah
Sen bol bool memene yatır yine de eme eme getirir o merak etmeYavrucum memeyi tuttu da süt yok daha khomyuk ya gelir inşallah
Ben de sezeryanliydim hemşire denizi getirmişti memeye. Annem ay daha yeni çıktı sütü gelmemiştir demişti. Hemşireler kaplan gibi anneme emerek getirecek çekilin siz demirşi gelir yani sen rahat ol.Gelir duş alınca merak etme
Gelir duş alınca merak etme
Sen bol bool memene yatır yine de eme eme getirir o merak etme
Hastanede bebeğe bakan hemşireler varken dinlen bence burcu. Uyu biraz güç toplarsın.Yarın inşallah alırım duşu ama bu çok güzel bi duyguymuş kızlar ya kaç saattir uykusuzum ama onu izlemekten kendimi alamıyorum
Ömrü uzun sağlıklı mutlu olsun yavrunuzYarın inşallah alırım duşu ama bu çok güzel bi duyguymuş kızlar ya kaç saattir uykusuzum ama onu izlemekten kendimi alamıyorum
Çok teşekkür ederim Sarah uykusuz gecelere geçmiş bulunmaktayım kızları şimdi daha iyi anladımÖmrü uzun sağlıklı mutlu olsun yavrunuz
Analı babalı büyümesi dileğiyle
Gaz sansıcı 10 günden sonra başlar. O kısım bi tık daha zorlar ama bir süre sonra normale dönüyorlar. Bir kaç aylık bir süreç asıl zor olanÇok teşekkür ederim Sarah uykusuz gecelere geçmiş bulunmaktayım kızları şimdi daha iyi anladım
Khomyuk sütüm gelmedi göğsüm pert oldu kuru kuru çekmekten doymuyo e doğal olarak uyumuyo boş meme çekince sanırım gaz yapıyo çok sıkıyo kendini ne yapacağımı şaşırdımGaz sansıcı 10 günden sonra başlar. O kısım bi tık daha zorlar ama bir süre sonra normale dönüyorlar. Bir kaç aylık bir süreç asıl zor olan
Arkadaşım Haziran'da dogurdugunda bu gibi durum yaşadığı için mamaya gecilmistiKhomyuk sütüm gelmedi göğsüm pert oldu kuru kuru çekmekten doymuyo e doğal olarak uyumuyo boş meme çekince sanırım gaz yapıyo çok sıkıyo kendini ne yapacağımı şaşırdım
Ooo zorunlunick hanımefendi siz yaşıyor musunuzArkadaşım Haziran'da dogurdugunda bu gibi durum yaşadığı için mamaya gecilmisti
Kim ne der bilemiyorum ama benim duyduğum gördüğüm doktorlar mama anne sütüne eş değer diyor, yani gönül rahatlığıyla hiç bunu icsellestirmeden mama verebilirsin canım .
Elbette veriyorsunuzdur da ben biraz olumlu bı konuşma yapmak istedim