Geçinemeyenler kulübü

İyileştirmeye devam canım. Bu hastalık mide de bulandırır diyorlardı doğruymuş. Geceleri öksürük ve kusmayla mücadele ediyoruz. Her gün nevresim yıkamaktan helak oldum ben
Turp icinde sabaha kadar bal suzdurup kara biber eklesen falan yemezmi oksuruk icin

Eklentiler

• Screenshot_20211108_010408.jpg
    Screenshot_20211108_010408.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20211108_010346.jpg
    Screenshot_20211108_010346.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 15
Gaz sansıcı 10 günden sonra başlar. O kısım bi tık daha zorlar ama bir süre sonra normale dönüyorlar. Bir kaç aylık bir süreç asıl zor olan 🙂
Khomyuk sütüm gelmedi göğsüm pert oldu kuru kuru çekmekten 🥲 doymuyo e doğal olarak uyumuyo boş meme çekince sanırım gaz yapıyo çok sıkıyo kendini ne yapacağımı şaşırdım

Khomyuk sütüm gelmedi göğsüm pert oldu kuru kuru çekmekten 🥲 doymuyo e doğal olarak uyumuyo boş meme çekince sanırım gaz yapıyo çok sıkıyo kendini ne yapacağımı şaşırdım
Arkadaşım Haziran'da dogurdugunda bu gibi durum yaşadığı için mamaya gecilmisti
Kim ne der bilemiyorum ama benim duyduğum gördüğüm doktorlar mama anne sütüne eş değer diyor, yani gönül rahatlığıyla hiç bunu icsellestirmeden mama verebilirsin canım .

Elbette veriyorsunuzdur da ben biraz olumlu bı konuşma yapmak istedim

Arkadaşım Haziran'da dogurdugunda bu gibi durum yaşadığı için mamaya gecilmisti
Kim ne der bilemiyorum ama benim duyduğum gördüğüm doktorlar mama anne sütüne eş değer diyor, yani gönül rahatlığıyla hiç bunu icsellestirmeden mama verebilirsin canım .

Elbette veriyorsunuzdur da ben biraz olumlu bı konuşma yapmak istedim
Ooo zorunlunick hanımefendi siz yaşıyor musunuz 🙃

Canım napalım gelene kadar mecbur vereceğim sezeryan da 3 4 günü bulabilirmiş nasibinde varsa emişiriz☺️

X