Geçinemeyenler kulübü

Yani deprem benim de fobim şimdi biz bir de yarın yazlığa göçüyoruz ani bir kararla abim ablalarım babam fln muğlada da çok deprem oluyor. Aklıma geldikçe korkuyorum ama kader diyorum kendimi teskin ediyorum
Bina değilse aslında için daha rahat olsun .

Ege depremine yakında denmiyor da zaten, tatilini burnundan getirme

Nden var olan bütün ihtimallerde ölmek zorundayız
Napacan haci kazik mi cakacan eninde sonunda olecegiz
İhtimallerde olmek degil de belki goremeden gidecegim ne diye hayatimi burnumdan getiriyosun deprem de deprem bir gun mutlaka olacak hadi canim ciddimisin diyesim geliyo

Bizden aynı sende ne var ne yok?

Şuan topike girerken sana yazmak üzere girmistim nerdesin hayırdır demeye

Ne olsun bayram koşturması bitti döndüm topiğimize artık tempo kaldıramıyorum ayaklarım şişmeye kramp girmeye başladı bizimkiler var yarın dönecekler kv kp hep Bi arada olmak da iyi değil ya keşke ayrı şehirde olsaydım diyorum

Kramp giriyorsa dr una soyle kuzu, magnezyum yazar sana.

Kramp giriyorsa dr una soyle kuzu, magnezyum yazar sana.
Öyleymiş deniz iki kere oldu bununla ne biçim birseymiş bağırarak uyandım

Bi hafta sonra randevum söyleyim de doktor civanıma artık iyice tekmeliyo sanırım en güzel zamanları bunlar tatlı tatlı tepki veriyo babasına falan

Bir gece kramp agrisina bagris cagris uyanmistim da esim doguruyorum sanip noluyo noluyo diye giyinip beni almadan arabaya kosmustu

Eklentiler

• Screenshot_20210724-233008_Samsung Internet.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210724-233019_Samsung Internet.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 34
Bir gece kramp agrisina bagris cagris uyanmistim da esim doguruyorum sanip noluyo noluyo diye giyinip beni almadan arabaya kosmustu
Gene kalkmış seninki adam noldu dedi anlatamadım ağrıdan döndü geri yattı sabah da diyo ki çok uykuluydum noldu birsey mi diyordun gece bana

Gene kalkmış seninki adam noldu dedi anlatamadım ağrıdan döndü geri yattı sabah da diyo ki çok uykuluydum noldu birsey mi diyordun gece bana
Dogurdum hayatim bebegimiz yan odada yatiyo deseydin.
Normalde kalkmazdi oda ama ben cok beynini yedim ölü gibi yatiyon gece basima is gelse haberin olmayacak diye

Keşke ayrı şehirde olsaymissin gerçekten.
Gerçi anlayışlı bir kayinailede ayni şehirde olmak sıkıntı midir onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…