- 17 Ocak 2020
- 27.531
- 39.747
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.901
Bina değilse aslında için daha rahat olsun .Yani deprem benim de fobim şimdi biz bir de yarın yazlığa göçüyoruz ani bir kararla abim ablalarım babam fln muğlada da çok deprem oluyor. Aklıma geldikçe korkuyorum ama kader diyorum kendimi teskin ediyorum
Eski epey iki katlı bir ev. Bayaa eski amaBina değilse aslında için daha rahat olsun .
Ege depremine yakında denmiyor da zaten, tatilini burnundan getirme
Datcadaydi dimiEski epey iki katlı bir ev. Bayaa eski ama
Evet datçada, Muğlalı babam evetDatcadaydi dimi
aslen muglalimiydiniz
Napacan haci kazik mi cakacanNden var olan bütün ihtimallerde ölmek zorundayız
Bizden aynı sende ne var ne yok?Selamm bayanlar neler yapıyorsunuz
Şuan topike girerken sana yazmak üzere girmistim nerdesin hayırdır demeyeSelamm bayanlar neler yapıyorsunuz
Bizden aynı sende ne var ne yok?
Şuan topike girerken sana yazmak üzere girmistim nerdesin hayırdır demeye
Kramp giriyorsa dr una soyle kuzu, magnezyum yazar sana.Ne olsun bayram koşturması bitti döndüm topiğimizeartık tempo kaldıramıyorum ayaklarım şişmeye kramp girmeye başladı bizimkiler var yarın dönecekler kv kp hep Bi arada olmak da iyi değil ya keşke ayrı şehirde olsaydım diyorum
Öyleymiş deniz iki kere oldu bununla ne biçim birseymiş bağırarak uyandımKramp giriyorsa dr una soyle kuzu, magnezyum yazar sana.
Nolmus simpsonlara?
Bir gece kramp agrisina bagris cagris uyanmistim da esim doguruyorum sanip noluyo noluyo diye giyinip beni almadan arabaya kosmustuÖyleymiş deniz iki kere oldu bununla ne biçim birseymiş bağırarak uyandım
Bi hafta sonra randevum söyleyim de doktor civanıma artık iyice tekmeliyo sanırım en güzel zamanları bunlar tatlı tatlı tepki veriyo babasına falan
Sen inanıyor musun yani bazen çok kurcalıyorum ama anlam veremiyorum Bi türlü bunlaraNolmus simpsonlara?
Gene kalkmış seninki adam noldu dedi anlatamadım ağrıdan döndü geri yattı sabah da diyo ki çok uykuluydum noldu birsey mi diyordun gece banaBir gece kramp agrisina bagris cagris uyanmistim da esim doguruyorum sanip noluyo noluyo diye giyinip beni almadan arabaya kosmustu
Bilmem hic takip etmem boyle şeyleri.Sen inanıyor musun yani bazen çok kurcalıyorum ama anlam veremiyorum Bi türlü bunlara
Dogurdum hayatim bebegimiz yan odada yatiyo deseydin.Gene kalkmış seninki adam noldu dedi anlatamadım ağrıdan döndü geri yattı sabah da diyo ki çok uykuluydum noldu birsey mi diyordun gece bana
Keşke ayrı şehirde olsaymissin gerçekten.Ne olsun bayram koşturması bitti döndüm topiğimizeartık tempo kaldıramıyorum ayaklarım şişmeye kramp girmeye başladı bizimkiler var yarın dönecekler kv kp hep Bi arada olmak da iyi değil ya keşke ayrı şehirde olsaydım diyorum