- 17 Aralık 2015
- 26.449
- 48.151
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.881
Benim gibi seffaf ojenin icerisine gida boyasi denemesi yapma amaAy evet bende ona hayretler ettim.
Artik ojelerimi birbirleriyle karıştırarak yeni renkler elde edecegim
Kaporta aynı yaOo nitelikli dolandırıcılıkkkkk, alırım bı dal
Tecrübe etmedigin ne kaldiBenim gibi seffaf ojenin icerisine gida boyasi denemesi yapma ama
Acayip severim boyle denemeleriTecrübe etmedigin ne kaldi
Daha ben cifin çamaşır suyunun dişlerine temasının etkisinden cikamazken senin dilin ne söyliiir
Etten sonra sabunu kesmek ne ki diyosunAcayip severim boyle denemeleri
Dunde kendime kağıt sabun yaptim disarda kullanmak icin
Aynı olayı ablama dedim geçen .bebeklinick dun kendime bir full cover oje aldim, fazla acik renkmis ellerim falan kararmis cok siritti, aksam gelip onun icine biraz bordo oje ekleyecegim
Bakalim ne cikacak
Acaba benimde mi gozum alismadigi icin oyle geliyo.Aynı olayı ablama dedim geçen .
Beyaz oje aldım kireç beyazı çok severim suremezdim.
Denemiş oldum becerdim de bu kez.
Ama Haziran'da ellerim kararmış .bembeyaz ojenin içinde daha bı belli oldu cingen eli gibi offgörme .
Ama elinde duedukca gözü alışıyor insanın ben bı hafta adetim geçene kadar kendimi o okeye maruz bıraktım .
Sorun yok şuan
Sabunu kesmedim kiz, firin kagidinin uzerine sivi sabunu bolca surup astim kuruttum acayip guzel olmusEtten sonra sabunu kesmek ne ki diyosun
Yaprak döner işine ne zaman giriyosun peki
Sabunu kesmedim kiz, firin kagidinin uzerine sivi sabunu bolca surup astim kuruttum acayip guzel olmus
Göz alismadigi için gerçekten.Acaba benimde mi gozum alismadigi icin oyle geliyo.
Mesela siyah ojeyide cok severim ama kullanamam.
Oda sey gibi oluyo kendim kara oje kara 5 bacakli bocek gezdiriyomusum gibi
Denizi harikalar diyarindaki luna parka getirdim bir deli cesaretiyle kendimde adrenaline bindim, bir dahada olene kadar biseye binmemGöz alismadigi için gerçekten.
-Kocam hariç de çabukDenizi harikalar diyarindaki luna parka getirdim bir deli cesaretiyle kendimde adrenaline bindim, bir dahada olene kadar biseye binmem
Okudum canim, zaten her yerimiz fay hatti orda olmazsa burda burda olmazsa orda, yani o haritalara bakan herkes fay hatti uzerinde oldugunu gorur ve basina gelebilecekleri az cok tahmin eder.Felaket tellallarindan biri İzmir'de 6.8 lik bir deprem mutlaka yaşanacak yakın zamanda değil ama faylar çok hareketli bu enerjiyi 6.8 le atacak demiş.
Her yerden saldırıya uğruyoruz chamallows
HaydaaaOkudum canim, zaten her yerimiz fay hatti orda olmazsa burda burda olmazsa orda, yani o haritalara bakan herkes fay hatti uzerinde oldugunu gorur ve basina gelebilecekleri az cok tahmin eder.
Bir gun mutlaka olacak e ne zaman?
Bilmedigin fi tarihi icin beni neden strese sokuyosun.
Ben belki coktaaan olmus olacagim o tarihte
Okudum canim, zaten her yerimiz fay hatti orda olmazsa burda burda olmazsa orda, yani o haritalara bakan herkes fay hatti uzerinde oldugunu gorur ve basina gelebilecekleri az cok tahmin eder.
Bir gun mutlaka olacak e ne zaman?
Bilmedigin fi tarihi icin beni neden strese sokuyosun.
Ben belki coktaaan olmus olacagim o tarihte
Onu naci görür hoca da diyor. Senelerdir der hatta, İstanbul’da, izmirde, kahramanmaraşta ve hatayda büyük deprem riski var. Özellikle izmir civarı be istanbul çok yaklaştı diyor.Felaket tellallarindan biri İzmir'de 6.8 lik bir deprem mutlaka yaşanacak yakın zamanda değil ama faylar çok hareketli bu enerjiyi 6.8 le atacak demiş.
Her yerden saldırıya uğruyoruz chamallows
Çok ne kadar acaba, merak ettim.Onu naci görür hoca da diyor. Senelerdir der hatta, İstanbul’da, izmirde, kahramanmaraşta ve hatayda büyük deprem riski var. Özellikle izmir civarı be istanbul çok yaklaştı diyor.
Yani deprem benim de fobim şimdi biz bir de yarın yazlığa göçüyoruz ani bir kararla abim ablalarım babam fln muğlada da çok deprem oluyor. Aklıma geldikçe korkuyorum ama kader diyorum kendimi teskin ediyorumÇok ne kadar acaba, merak ettim.
Taşınacak yer de kalmadı ölüm kol geziyorİtalya da yaşarız diyodum korona ilk siralarda orayı bastı orada hayal