- 17 Ocak 2020
- 27.536
- 39.780
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.641
Sen karaya iniş yaptin mi ..İyi bayramlar canımNasılsın?
Neden banlandın hayırdır
Bayram nasıl geçiyor
Neden hepimize iyi bayramlar demedin tek tek yazıp beni dışladın bakiim, hayırdır?? Küs müyüzS sarahconnor iyi bayramlar seker
Evdeyim sakİn geçiyor kimsemiz yok ki izmirde
Tatile çıkacağız zaten üçüncü gün bir aksilik olmazsa herşey tamam şimdilikAntalya Belek.
Bu kez ki banlanma konusu neydendi, unuttum
Sebep aramıyorum gerçi , yaptığım her yorumda ' ne zaman hangi harfim kelimem cümlem görüşüm icin banlancam acaba' diyerek yapıyorum zaten
Sitede sevmeyenim çok gerçekten, gruplasip herşeyi şikayet ederler ve birinden biri tutar öyle mutlu oluyor gariplerim
Şaşırdım mi asla
A aaa.Neden hepimize iyi bayramlar demedin tek tek yazıp beni dışladın bakiim, hayırdır?? Küs müyüz
Yazın doğum zor olur deniz kışın zaten çıkamıyorsun dısarı çok fazla bebeği kışa doğurup yaza gezmeye haxır edeceksın sonra fink atacanO kadar soyledim gebelivi yaza dogumu kışa denk getirme diye
Hamilelerin vucudu yanlis hatirlamiyorsam bizden bir derece kadar daha sicak oluyordu
Saklikente kalbimi biraktim sanırım.ilginç insan çok gercekten
Az kalmış tatile gitmeye
Bol bol dinlen keyıf yap
Ben hala denizlerdeyim çok güzel burası
Dün saklıkente gittim çok güzeldı
Bol deniz güneş hafta sonuna kadar kalırım sonra dönecem annemlerın yanına
Değil mi bende böyle düşünüyorum da nasip nasıl olacak bakalım.Yazın doğum zor olur deniz kışın zaten çıkamıyorsun dısarı çok fazla bebeği kışa doğurup yaza gezmeye haxır edeceksın sonra fink atacan
Şubatta doğurdum haziranda tatillerdeydım haziranda doğursam gidemeyebılırdım
Gidecem gidecem sıraylaSaklikente kalbimi biraktim sanırım.
Ama kötü tarafigecen yıl gittiğimde hiç bir aktivite yoktu covid sebebi ile.
Acaba bu yıl için durum değişmiş mi ? Ağustosun son yarisinda tekrarlamaya düşünüyorum .
Sıcak vurdukça cinlerin tepene çıkmıyor mu ayricaaa
Belek'e git artık hadi. Senin belek'e gitmeni ben sabırsızlıkla bekliyorum bana noluyosa
Evet 1 aylık çocukla nasıl gezilecek bayılır sıcaktan zaten tüm gün emiyor uyuyor memeler hep fora oluyor süt kokusundan ekşi ekşi de kokuyor insanDeğil mi bende böyle düşünüyorum da nasip nasıl olacak bakalım.
Yakın arkadaşım haziranda doğurdu çıkarım ederiM diyordu , kizcagizin kocası çıkarmıyor çocuk daha bir aylık, hasta olur diyekocası da gezmeyi sever aslında ama eve esir oldular senin dediğin gibi
Büyük memelerin de altı ekşi ekşi kokuyor ufffEvet 1 aylık çocukla nasıl gezilecek bayılır sıcaktan zaten tüm gün emiyor uyuyor memeler hep fora oluyor süt kokusundan ekşi ekşi de kokuyor insan
İnsallah gönlüne göre olsun
İstediğn an hamile kalabılmen ddileğiyle
Burda ringo yapıyolar acayıp eğlenceliSaklikente kalbimi biraktim sanırım.
Ama kötü tarafigecen yıl gittiğimde hiç bir aktivite yoktu covid sebebi ile.
Acaba bu yıl için durum değişmiş mi ? Ağustosun son yarisinda tekrarlamaya düşünüyorum .
Sıcak vurdukça cinlerin tepene çıkmıyor mu ayricaaa
Belek'e git artık hadi. Senin belek'e gitmeni ben sabırsızlıkla bekliyorum bana noluyosa
Yamaç paraşütü yapayım da ben .Burda ringo yapıyolar acayıp eğlenceli
Yarın onu yapacam
Bidaha geldiğimde yamaç paraşütü
ölüp de haberler e konu olmam İnsallah
Ya ben o kadar yaptırdıgım halde hala 85 b takıyorum cc küçük yaptırmayacaktımBüyük memelerin de altı ekşi ekşi kokuyor ufffşuan o kokuyu aldim resmen.
Veee hayırlısı
Yamaç paraşütü yapayım da ben .
Daha düşmeme gerek kalmadan kalp krizi geçiririm zaten
Sadece Ringo yapsak mis gibi sudaaaa
En güzeli 85 b benceeee.Ya ben o kadar yaptırdıgım halde hala 85 b takıyorum cc küçük yaptırmayacaktım
Ekşi koku yok o yüzden
İyi bayramlaaeA aaa.
İyi bayramlar canım
Parfüm candırEn güzeli 85 b benceeee.
Mutlu olmalısınhem kokmuyomus da
Gerci zaten parfüm banyosu yapıyorsun nasıl koksun garibimher anına her organına ayrı bir parfumun varr senin
On yilda bir yeniletmek lazım diye birşey duymuştum öyle miParfüm candır
Saklıkent bile ter kokuyor gıbı geldı bana
85 bana küçük geliyor sanki 90 iyi olurdu gibi ilerde yenıletirsem büyütecem