- 19 Şubat 2021
- 4.701
- 11.243
- 38
- Konu Sahibi chamallows
- #28.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun SarahKimseler yazmamış ben yazayım bari
Bugun oğlumun ayağına deniz kestanesı dikeni battı onu çıkartmak için doktora gittik dönüş manzara mı da ekleyeyim
Sağol canım senin yerine de yaparım tatilGeçmiş olsun Sarah
Manzaraya bayıldım ya tadını çıkar ne güzel
Geçmiş olsun sarahcigim.alerjik reaksiyon göstermedi inşallah ?Kimseler yazmamış ben yazayım bari
Bugun oğlumun ayağına deniz kestanesı dikeni battı onu çıkartmak için doktora gittik dönüş manzara mı da ekleyeyim
Sağol canım şimdilik bir sıkıntı yok ama 4 gün deniz yasak dedi orayı delerek çıkardığı içinGeçmiş olsun sarahcigim.alerjik reaksiyon göstermedi inşallah ?
Bayram telaşı sanırımHu huu herkeş nerde
Bende iyiyim canim, balkonda terlerimi damlatiyorum masayaBayram telaşı sanırım
Temizliği yeni bitirdim bende balkonda serinlemeye çalışıyoruz senden naber deniz
Niye böyle ya valla bide hamilelik ekle bu sıcağa deniz orta yerim den çatlayacam az kaldıBende iyiyim canim, balkonda terlerimi damlatiyorum masaya
O kadar soyledim gebelivi yaza dogumu kışa denk getirme diyeNiye böyle ya valla bide hamilelik ekle bu sıcağa deniz orta yerim den çatlayacam az kaldı
Bunu zor buldum kız dur fazla isyan etmeyim gene deO kadar soyledim gebelivi yaza dogumu kışa denk getirme diye
Hamilelerin vucudu yanlis hatirlamiyorsam bizden bir derece kadar daha sicak oluyordu
Kavustu kavustu evet, bayramin 2.gunu donerim diye dusunuyorum.Bunu zor buldum kız dur fazla isyan etmeyim gene de
Dönüş ne zaman senin kavuşmuş seninkide dedesine
İyi bayramlar khomyuk, iyi bayramlar kizlarİyi bayramlar ahali
İyi bayramlar canımNasılsın?S sarahconnor iyi bayramlar seker
Evdeyim sakİn geçiyor kimsemiz yok ki izmirdeİyi bayramlar canımNasılsın?
Neden banlandın hayırdır
Bayram nasıl geçiyor