Geçinemeyenler kulübü

On yilda bir yeniletmek lazım diye birşey duymuştum öyle mi
Ömürlük diyolar ama yeniletmek bi doktorun içeriyi açıp görmesı iyi olabilir
Kapsül riskide var
Gerci yeniletenlerfe de olabılıyor kapsül
Adet zamanlarında üzerimde patlayıcı taşıyor gibiyim
Büyütünce daha fazla yaşadığım sorunlarda artacak tabi
Yaşlandıkça vazgerim belki

Yazın doğum zor olur deniz kışın zaten çıkamıyorsun dısarı çok fazla bebeği kışa doğurup yaza gezmeye haxır edeceksın sonra fink atacan
Şubatta doğurdum haziranda tatillerdeydım haziranda doğursam gidemeyebılırdım🙈
Kisin hic cikamadan bebek bakmak cok zor 😁 yazin en azindan hava sicak diyip kapiya bacaya cikabiliyosun.
Ben kasimda dogurdum aman usurdi hasta olurdu vs derken hazirani temmuzu beklemek zorunda kaldim aylarca.
Şubat ta uyvun olabilir evey arkasi bahar en azindan ama kasim aralik zor.

Kisin hic cikamadan bebek bakmak cok zor 😁 yazin en azindan hava sicak diyip kapiya bacaya cikabiliyosun.
Ben kasimda dogurdum aman usurdi hasta olurdu vs derken hazirani temmuzu beklemek zorunda kaldim aylarca.
Bana niyecevap yazmıyon la 😂

Zorunlu çok sağol sana da diğer kızlara da hayırlı bayramlar inşallah ben şu sıralar melankoli takılıyorum tükenmişlik sendromuna falan mı girdim ki 😃 hayattan zevk almıyorum ya ciddi ciddi
Hormonlarının tesirindesindir. Zaten şu yeni hayat da tüketti hepimizi. Bazen herkes düşünüyor bunu. Bana da çok amaçsız bir hayatım var gibi geliyor bazen.

Şubatta uygun oluyor gercekten yaza hazır oluyor bebek kasım çok uzak haklısın şubat mart nisan güzel

Hormonlarının tesirindesindir. Zaten şu yeni hayat da tüketti hepimizi. Bazen herkes düşünüyor bunu. Bana da çok amaçsız bir hayatım var gibi geliyor bazen.
Hormonlar elinden biz kadınlar ne çekiyoruz bir haftadır adet olacam düşünöediğim hissetmediğiö düşünce ağrı kalmadı oğlum bile anne babamdan ne istiyosun diyor🤷‍♀️
Tükenmişlikte var tabi yaşam şartları gelecek kaygısı onlarda çok etkiliyor

Hormonlar elinden biz kadınlar ne çekiyoruz bir haftadır adet olacam düşünöediğim hissetmediğiö düşünce ağrı kalmadı oğlum bile anne babamdan ne istiyosun diyor🤷‍♀️
Tükenmişlikte var tabi yaşam şartları gelecek kaygısı onlarda çok etkiliyor
AY oğlum deyince muttalamen geldi aklıma ya :KK70:
Yerim 😂😂😂

Benim abişim geldi ya, iki senedir görmüyordum. Ondan az girdim. Şimdi biraz doyuştuk çocuğu dayısına kilitlemeye fln başladım. Ondan rahaat rahat giriyorum 😄😄
Oo gözün aydın çok sevindim adina

Çok uzun zaman olmuş khomyuk
Neden gorusemediniz paylaşmak istemediğin bı durum değilse .

Oo gözün aydın çok sevindim adina

Çok uzun zaman olmuş khomyuk
Neden gorusemediniz paylaşmak istemediğin bı durum değilse .
En son geldiğinde virüs mevzuları daha yoktu yılbaşıydı işte. Aralıkta geldi 2019dan 2020e girdik. Ocak sonunda döndü. Sonra malum pandemiden gelemedi. Gelse 15 gün otel karantinasında kalmalıydı gelmedi haliyle. Aşısını olur olmaz geldi. 1 ay daha burda 40 izinli.

En son geldiğinde virüs mevzuları daha yoktu yılbaşıydı işte. Aralıkta geldi 2019dan 2020e girdik. Ocak sonunda döndü. Sonra malum pandemiden gelemedi. Gelse 15 gün otel karantinasında kalmalıydı gelmedi haliyle. Aşısını olur olmaz geldi. 1 ay daha burda 40 izinli.
Kısıtlamalar kalktı ya covidi aklımdan tamamen çıkarmışım heralde .
Şimdi senin yorumu okurken ay korona vardı demi doğru filan oldum😅 çok çabuk adapte oluyorum :KK70:

Kısıtlamalar kalktı ya covidi aklımdan tamamen çıkarmışım heralde .
Şimdi senin yorumu okurken ay korona vardı demi doğru filan oldum😅 çok çabuk adapte oluyorum :KK70:
Annemi göreceksin sen😄😄 biricik tek oğlu geldi ya, kanatlandı resmen kıyamam. Bize ay uy kim uğraşacak bu sıcakta dediği her şeyi pişiriyor fln. Biz de özlemişiz ya, lanet virüs yüzünden özleştik tabii.

Annemi göreceksin sen😄😄 biricik tek oğlu geldi ya, kanatlandı resmen kıyamam. Bize ay uy kim uğraşacak bu sıcakta dediği her şeyi pişiriyor fln. Biz de özlemişiz ya, lanet virüs yüzünden özleştik tabii.
Özlem tabi etkilidirde anneler erkek evlatlarını sanki ayırıyor gibi
Benım ki küçük erkek kardesim doğana kadar oğlum oğlum diye gezdı
Sonra biraz duruldu ama hala laf söylesek yüzü düşer kıyamaz ona
Sözde eşit sever

X