• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yok onu bilmiyorum. Düz yeşil mercimek yemeğine de yoğurt döker yeriz biz. İçanadolunun mutfağı yakın birbirine. Eş ailesi karadenizli ya benim hiç semizotu, ıspanak mercimek yemezler sevmezler. Biz mesela yeşil mercimek semizotu ıspanak bayılırız
En güzeli bende çok severim böyle ot çöp işlerini 😁 Aa bunu yeni öğrendim eşin Karadenizli demek bu sıra çok istiyorum Karadeniz turu şöyle gezmeyi ama sanırım pek mümkün değil

Elim ayagim titredi ya.
Yildirim dusmus burda bi yere heralde nasil ses cikardi camlar zonkladi resmen.
Mke de patlama oldu sandim valla 😔
Aa korkma canım eşinle görüşme imkanın varsa Bi sesini duy rahatlarsın inşallah zarar ziyan yoktur nereye düştüyse

A

Aradim nasil ses ciktiysa sokakta cocuklar kacismaya basladi birde cidden direk ordan suphelendim.
Hic yagmur falann yoktu cunku
Birsey olmamasına sevindim

Havalar da Bi değişik ya Bi gün güneşten sıcaktan nefes alınmıyor Bi gün kapkaranlık yağmur sel seli götürüyor 🤷‍♀️

Kızlar bide sabah unutmuşum açlık şekeri ölçmeyi yemeği yedikten sonra ölçtüm tokluk 122 çıktı sanırım iyi gibi Bi süre bakıyım bakalım

Back