- 19 Şubat 2021
- 5.065
- 12.405
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.941
Faizler de yüksek ama iyi para gelirsen degisme o zaman, bana ver ben degisirim arkamdan ne soyledikleri umrumda degil dedim, veriyimde aklini oynat dimi faize yatiracagim diyo
Adamin vizyonu misyonu dar yahu
Ahahaha kahkuller fena yaSende demiştin ama besleme gibi oldum diye
Onuda yemez faize yatirir allahin kayserilisiFaizler de yüksek ama iyi para gelir
Ben çok seviyorum kullanıyorum hep. Acaba yanlış mı kestin ? .ben bı yanlış kestim de aman allahjm aynalara bakmadım hiç .yüzümü yıkayıp aynaya gözüm carpmasin diye hızlıca arkamı dönüp yüzümü kruuluyodumAhahaha kahkuller fena ya
Ya soyle oldu öne getirince guzel, ama onde kullanamiyorum, deniz hanim rahat vermiyo yana ayirsam efile atamadigim icin bir tuhaf duruyo.Ben çok seviyorum kullanıyorum hep. Acaba yanlış mı kestin ? .ben bı yanlış kestim de aman allahjm aynalara bakmadım hiç .yüzümü yıkayıp aynaya gözüm carpmasin diye hızlıca arkamı dönüp yüzümü kruuluyodum
Ay bu çocuklarla ne kahkül ne etek ne topuklu .Ya soyle oldu öne getirince guzel, ama onde kullanamiyorum, deniz hanim rahat vermiyo yana ayirsam efile atamadigim icin bir tuhaf duruyo.
Uzasin diye bekliyorum artik
Sana firsat vermiyor ama kendisi süsleniyo bayaAy bu çocuklarla ne kahkül ne etek ne topuklu .
Nerelere gidem
Gerçi bı yandan da iyi
Süslenmek zorunda değilim
Çocuk bahanem olur.
Zaten topukluyla yarım saatten fazla dayanamiyorm
Haklı vallahi bende yatamam hiç öyleSana firsat vermiyor ama kendisi süsleniyo baya
Onu begenmedim, bunun rengi uyumlu degil.
Sacim egri.
Ayakkabima uyarmi.
Bu aksam yatirirken soguk diye kislik sevmedigi bir cicekli esofman alti vardi onu giydireyim dedim ama ben onu begenmiyorum diyo bana.
Sanki ingiltere prensesi gece uyurken çekim yapilacak.
Kim gorecek kizim evdeyiz yaticaz diyorum rüyamda göruyolar ama diyo
Ya bahane önce güzel geliyor sonra bakıyorsun dısarısı podyum gibiAy bu çocuklarla ne kahkül ne etek ne topuklu .
Nerelere gidem
Gerçi bı yandan da iyi
Süslenmek zorunda değilim
Çocuk bahanem olur.
Zaten topukluyla yarım saatten fazla dayanamiyorm
Beni de düşüncesi yorduYa bahane önce güzel geliyor sonra bakıyorsun dısarısı podyum gibi
Sen olmuşsun bayılan halaycı başı tuncer
O yüzden rahat ama güzel kıyafetler sececeksın
Misal düğmeli yakası acık secmeyeceksın yoksa emerken aklına meme geliyor kucaktaysa açmaya çalışıyor
Etek giyersen asağıya cekiyor falan filan ay yoruldum yazarken
Anaaa ben ölmüşümHaklı vallahi bende yatamam hiç öyle
Ya güzel olacak ya sexi
yorucu gercekten ama zevk almaya bakacasksın büyüyolar Allah tan ya küçük kalsalardı hepBeni de düşüncesi yordu
Nasılsın ?
Her daim şık olmalı genceciksin daha yakışırken giyecenAnaaa ben ölmüşüm
Sefaniz olsunnnn.yorucu gercekten ama zevk almaya bakacasksın büyüyolar Allah tan ya küçük kalsalardı hep
İyiyim evde takılmaca işte birazdan temizlik yemek sonra yolculuk için hazırlanmaya başlayacam yavas yavas
sen nasılsın
Ben de severim yaprak sarma ama şu sıralar fotosentezle besleniyorum nerdeyse midem çok kötüSefaniz olsunnnn.
Bende o yataktan şu yatağa sürekli yatış halindeyim.insallah kalkicam Yaprak sarcam
Migreni bunların hiçbiri kesmez maalesef.Aa bende yok o majezik, parol ve vermidon var. Pzt alayım bulundurayım evde
Kronik bı sikinti mi var miden de ?Ben de severim yaprak sarma ama şu sıralar fotosentezle besleniyorum nerdeyse midem çok kötü
Benim yerime de yıyın afiyet olsun
NapiyosunnnMutlu pazarlar kızlar
Yoktu aslında bende anlamadım bişeyler oldu su içsem bulanıyorKronik bı sikinti mi var miden de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?