- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.881
Oyun terapisi denedik, bir sorun bulamadılar olur dediler işteOyun terapistini de öneriyorlar sanırım.
Oyun terapisi hem psikologlar hem de psikriyatristler uyguluyor. Bizim gittiğimiz psikolog, seansla çözülmezse oyun terapisi yapacağız demişti. İki seans ile halloldu neyseki.Oyun terapistini de öneriyorlar sanırım.
Oyun terapisi hem psikologlar hem de psikriyatristler uyguluyor. Bizim gittiğimiz psikolog, seansla çözülmezse oyun terapisi yapacağız demişti. İki seans ile halloldu neyseki.
Ceza veren zorlayan bir insan olsan diyecegim ki ne gorse onu uyguluyor eminim oda yok.Neye götürmeyeceğim ki, öyle söyleyeyim.
Deve ve eğri misali.
Beni biliyorsun sürekli baktırırım orasına burasına, bir sıkıntı yok fiziken bundan eminiz.
Artık ruhsal ve zihinsel olarak baktırmam şart oldu.
Okula gitmek istemiyor en zirve nedeni bu ama okulda çok mutlu, arkadaşlarıyla öğretmeniyle uyum içinde.
Geçen söyledim sana öğretmeninden istediği an cevap alamadığı işin gitmiş sınıfın ortasındaki halıya işemiş, kadın da şok.
Artık bilinçli yani çocuk cezalandırıyor isteklerini yapmayanları, onlara eziyet ediyor.
Neyi bitane daha yapacakmışsin ?Yaşla mı alakalı ki? Benimki de 4,5 yaşında bu aralar vurma ısırma var. Ne dersem zıttını yapıyor. Eli alıştı iyice vurmaya bazen sevinince de küt geçiriyor. Demin hamurla oynuyorduk mesela ben tutuyordum o makasla kesiyordu elimi kesti çizildi. Kızınca da bir tane daha yap diye kestim diyor.
O nu bende anlamadım annesin anlayacağını düşünmüş amaNeyi bitane daha yapacakmışsin ?
Uzunlamasına hamur yapıyordum o da kesiyordu. Makasla dalma sebebi hemen bir tane daha yapmamamışNeyi bitane daha yapacakmışsin ?
Ben keşke daha önce götürseydim dedim. Tuvaletini tutma ve alakasız yerde kaçırma ile 4 sene uğraştık. 2 seansta çözüldüSıkıntı olmasa bile götürenler var, güzel sonuçlar alınıyormuş. Ben de düşünüyorum da ufak şehirde yoktur. Ankara bu anlamda büyük şans
Yaaaa bayyyyyyyyyyyyyyyildimO nu bende anlamadım annesin anlayacağını düşünmüş ama
Benim oğlum da yeşil renkli sebzelerin hepsine yaprak derdi
Yaprak sevmiyorum diyordu başkası duysa ne yediriyolar çocuğa diyebilir
Ama anne anlıyor
Muhtemelen diye konusacak sanki brif veriyor muttalamen diyorduŞimdi düzgün konuşuyor o halleri daha güzel oluyor
İyiyim chamallows eve dönüyorumNasılsınız kızlar
öyle okuyup bakınıyordum
Ailemizin yanına gitmiştik Denizi görmedik, tatil sayılmazöyle okuyup bakınıyordum
tatil bitti mi
Haftaya annemdeyım insallahAilemizin yanına gitmiştik Denizi görmedik, tatil sayılmaz
Sen tatil planliuormusun bu sezon
35ten sonra migren başladı bende ya. Üç gündür gözüme vuran bir ağrıyla mücadele ediyorum pek keyifsizimNasılsınız kızlar
çocukluğundan beri yaşayan biri olarak diyebilirm ki çok zor35ten sonra migren başladı bende ya. Üç gündür gözüme vuran bir ağrıyla mücadele ediyorum pek keyifsizim
Siz napıyorsunuz
Evet bende de mide bulantısı yapıyor ne yazık ki. Umarım geçer bir an önceçocukluğundan beri yaşayan biri olarak diyebilirm ki çok zor
uykusuzluk stres gürültü tatlı tuzlu güneş ışığı hersey tetikliyor
Oğlum küçüken uykusuzluktan dolayı çok ağrırıdı kusardım bide bi kere bilmem ağrı kesici içmeden geçsin
Çok geçmiş olsun
Antalyaya gideceğiz canım benimHaftaya annemdeyım insallahsonra göcek fethiye takılacam agustos sonu gibi de kayınvalideme giderim belki
Sizin tatil ne taraflara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?