- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.633
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #26.821
Nerde konusuyoz vizir vizir kizÖyle ama bilmiyorum herkes vızır vızır konuşuyor bizim kızlar bende içinde pek aynı anda müsait olamıyoruz bence olsak illaki konu açılır da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde konusuyoz vizir vizir kizÖyle ama bilmiyorum herkes vızır vızır konuşuyor bizim kızlar bende içinde pek aynı anda müsait olamıyoruz bence olsak illaki konu açılır da
Başka topikler deniz yaNerde konusuyoz vizir vizir kiz
Neye karar verdin denize ton balığı verdin mi sevdi miNerde konusuyoz vizir vizir kiz
Ha ondan haberim yok benim,Başka topikler deniz ya
Hayir vermedim cesaret edemedim kotu dediler icime sinmediNeye karar verdin denize ton balığı verdin mi sevdi mi
Bence en iyisi doktora danışmak. Belki çok yararlı omega bakımından ver diyecekHayir vermedim cesaret edemedim kotu dediler icime sinmedi
Takılıyon ama iyi ban yemiyosun nasıl beceriyorsunHa ondan haberim yok benim,
Ben bi tek bdv de takiliyorum
Ben genelde sacma konulara yorum yapiyorum kimseyle laf dalaşi yapmiyorum ama az sonra bdv geyik yapmaktan ban yemem an meselesiTakılıyon ama iyi ban yemiyosun nasıl beceriyorsun
Ton baligida dr a sorulmaz ki yaBence en iyisi doktora danışmak. Belki çok yararlı omega bakımından ver diyecek
Allahım ya gene en aktifimiz sensin herhalde hiç dizi film izliyor musun kafama göre Bi dizi bulamadımBen genelde sacma konulara yorum yapiyorum kimseyle laf dalaşi yapmiyorum ama az sonra bdv geyik yapmaktan ban yemem an meselesi
Yok ben pek tv izlemem ama gecen netfliks de fatma diye bir dizi izledim guzeldi, yine netfliksde kapi vardi idare eder.Allahım ya gene en aktifimiz sensin herhalde hiç dizi film izliyor musun kafama göre Bi dizi bulamadım
Annemin Allahın her günü Bi dizisi varYok ben pek tv izlemem ama gecen netfliks de fatma diye bir dizi izledim guzeldi, yine netfliksde kapi vardi idare eder.
Bende aksama kadar dizi film izleyecek beyinde keyifde kalmiyor.Annemin Allahın her günü Bi dizisi var
Bi kaç bölüm izliyorum sıkılıyorum ben şöyle heyecanla bekleyeceğim Bi dizi istiyorum bu sıralar iyice sıkıldım dışarı pek çıkmıyorum doktor da dikkatli olmamı söyledi pek iş güç de yapmıyorum yemek yap ye bulaşık dinlen aynı şeyler
Eşim akşamları evde olduğunda dert etmiyorum balkon oturmalarımız sohbetlerimiz oluyo ama vardiyalı o evde olmadı mı sıkılıyorum evde tek başına kalmak dolanmak ne zor deniz ya yaşlanınca tek kalan eşi vefat eden karı kocaları düşünmek istemiyorum onca yaşanmışlıkla o evde tek kalmak çok zordurBende aksama kadar dizi film izleyecek beyinde keyifde kalmiyor.
Bende sessiz sessiz icimden burda sohbet ediyorum
Barıştınız mıEşim akşamları evde olduğunda dert etmiyorum balkon oturmalarımız sohbetlerimiz oluyo ama vardiyalı o evde olmadı mı sıkılıyorum evde tek başına kalmak dolanmak ne zor deniz ya yaşlanınca tek kalan eşi vefat eden karı kocaları düşünmek istemiyorum onca yaşanmışlıkla o evde tek kalmak çok zordur
Tabiki hayırrBarıştınız mı
Yaaa deniz çok üzülüyorum bide hem yanlız kalmak istemiyorlar hem de alışıyorlar kafaları ses götürmüyorAy tenli anne annem tamda bahsettigin gibi tek başına hava kararana kadar eve girmiyor.
Pandemiden once her gun birilerini cagirirdi 11 12 lere kadar oturur giderlerdi
Yani burcucum cani gonulden evlen dedik kabul etmedi, gel bizlerle yasa dedik gelmedi.Yaaa deniz çok üzülüyorum bide hem yanlız kalmak istemiyorlar hem de alışıyorlar kafaları ses götürmüyor
Annenin kendi tercihi mi peki abin mi vardı onunla niye kalmıyo