- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.836
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.541
Ay bu aynı benYok anam yok, ben aşırı dertliyim.
Daha masal okurken bu akşam pazarlık yapıyordu ‘sabah sen götür okula diye’
Küçüğe farketmez, hem bana hem babaya düşkün.
Bana biraz daha fazla ama babayla da çıkar, gezer, yatar vs.
Büyük oğlanı ben dışında ne kimse götürebilir ne durdurabilir ne susturabilir, öyle diyeyim.
Evde koltukta bile benim yanıma oturma kavgası yaşanıyor, yemek yedirme, banyo yıkama, giydirme vs.
Böyle büyük inatlaşınca illa anne diye küçük de haklı olarak ‘ben de anne istiyorum ama’ diyor ve baba zorunlu olarak devreden çıkıp ben iki çocukla cebelleşince kan beynime sıçrıyor valla
Bilemedim, biraz da duygusuz insanım zaten.
Çocuğuna şakalar yapan, onun bu durumundan eğlenen kadın da olduğumdan normal geliyor bana
Deniz babasiyla gezer, disari falanda cikar ama genel tercihi benden yana olur.Yok anam yok, ben aşırı dertliyim.
Daha masal okurken bu akşam pazarlık yapıyordu ‘sabah sen götür okula diye’
Küçüğe farketmez, hem bana hem babaya düşkün.
Bana biraz daha fazla ama babayla da çıkar, gezer, yatar vs.
Büyük oğlanı ben dışında ne kimse götürebilir ne durdurabilir ne susturabilir, öyle diyeyim.
Evde koltukta bile benim yanıma oturma kavgası yaşanıyor, yemek yedirme, banyo yıkama, giydirme vs.
Böyle büyük inatlaşınca illa anne diye küçük de haklı olarak ‘ben de anne istiyorum ama’ diyor ve baba zorunlu olarak devreden çıkıp ben iki çocukla cebelleşince kan beynime sıçrıyor valla
Bilemedim, biraz da duygusuz insanım zaten.
Çocuğuna şakalar yapan, onun bu durumundan eğlenen kadın da olduğumdan normal geliyor bana
Yürüyüş yapma imkanin varmı bilmiyorum ama ben Sadece beslenmeyle 15 gün sadece sabah salata aksam karpuz yiyip ara öğünlerde sadece su içerek 4 kilo vermiştimBenim acil kilo vermem lazım.
Kilom aynı ama 2 ay önce giydiğim hiçbir şeyi giyemediğimi farkettim.
Bu da kasların eriyip yağ olmasından olur ancak.
Bu haftadan itibaren pire gibi çalışkan olup sağlıklı yaşayacağım
Deniz babasiyla gezer, disari falanda cikar ama genel tercihi benden yana olur.
Ben isim var dersem gider babayla.
Yada benim hoslanmayacagim isler cevrilecekse baba senle gidelim biz der.
Banyosu giyimi vs hep bendedir ama zaten kiz cocugu oldugu icin banyosunu babasi yaptirsin istemem huzursuz oluyorum, ic camasirini falan degistirmesini istemiyorum.
Bizimkinin gozunun onunden kaybolmayim ne yaparsam yapayim koltuk savasi yer savasi yapmaz ama iki tane olsaydi sanirim yapardi cunku mesela kuşuna aşkim dedigim zaman hemen kosup geliyor annecim beni kucagina almak istermisin diye
İki tane bana duskun cocugu bende kaldiramazdim sanirim.
Benimde kilo vermem lazim ama suan sizinle konusurken cevizler bademler güp güp gitti yaniBenim acil kilo vermem lazım.
Kilom aynı ama 2 ay önce giydiğim hiçbir şeyi giyemediğimi farkettim.
Bu da kasların eriyip yağ olmasından olur ancak.
Bu haftadan itibaren pire gibi çalışkan olup sağlıklı yaşayacağım.
Bende kısır yaptım gelBenimde kilo vermem lazim ama suan sizinle konusurken cevizler bademler güp güp gitti yani
Kıskanç cocuk zor ve denizde bu huy basladi bu ara.ay cildircam çok tatlı ya
Sadece kilo değil aslında.Yürüyüş yapma imkanin varmı bilmiyorum ama ben 15 gün sadece sabah salata aksam karpuz yiyip ara öğünlerde sadece su içerek 4 kilo vermiştim
Onu yiyince benim bagirsaklar cosuyo yememBende kısır yaptım gelcan bogazdan gelir
Nasıl idare ediyorsun pekiKıskanç cocuk zor ve denizde bu huy basladi bu ara.
Annem mersinde oldugundan yigenimle biraz fazla konusuyorum bu ara goruntulu daha net hissetmeye basladim kiskanc oldugunu.
Kaç yaşında anne olmustunSadece kilo değil aslında.
Şuan dediğin gibi kassam kilo verebilirim ama ideal şekilde yağdan, incelme sağlayarak kilo vermem şart.
Tabii sen gençsin, bizlerin metabolizma bayağı yavaşladı 30 lu olunca.
Şaka değil bu, ciddiyim.
Aynı diyeti 32 yaşında yap, anca 1 kilo gider o da su olur zaten.
İşte bir az iki çok diye boşa demiyorlar.Deniz babasiyla gezer, disari falanda cikar ama genel tercihi benden yana olur.
Ben isim var dersem gider babayla.
Yada benim hoslanmayacagim isler cevrilecekse baba senle gidelim biz der.
Banyosu giyimi vs hep bendedir ama zaten kiz cocugu oldugu icin banyosunu babasi yaptirsin istemem huzursuz oluyorum, ic camasirini falan degistirmesini istemiyorum.
Bizimkinin gozunun onunden kaybolmayim ne yaparsam yapayim koltuk savasi yer savasi yapmaz ama iki tane olsaydi sanirim yapardi cunku mesela kuşuna aşkim dedigim zaman hemen kosup geliyor annecim beni kucagina almak istermisin diye
İki tane bana duskun cocugu bende kaldiramazdim sanirim.
28 de doğurdum ilkini.Kaç yaşında anne olmustun
Yaş çocuk muhabbetleri peşpeşe gelince aklıma geldi
Benimde şuan karnim agriyo pitpitOnu yiyince benim bagirsaklar cosuyo yemem
EdemiyorumNasıl idare ediyorsun peki
Surekli pipi gormekte kotu yahuİşte bir az iki çok diye boşa demiyorlar.
Bak deniz gidiyormuş babayla, bizimki okula bile giderken istemiyor, o da yanında kardeşi olduğu için kısaca kendi aklınca ‘benim yalnız olduğuma ikna olduğundan’ gidiyor.
Aşağı markete indiremezsin çocuğu ben olmadan ya da yanında kardeşi de olacak.
Her gün her şeye kavga inan ki bıktım.
Bir de koca çıkıyor o benim karım diye, 3 erkek ve hepsi senden ilgi bekliyor, amazon ormanlarına gidip kabilelere katılasım geliyor.
Daraldım pipililerden.
Cins kedi bunlar adini hatirlayamadim o tuyler uzayinca aslan yelesi gibi oluyoLogin • Instagram
Bu suratında ki tüyleri yataktan kalkmış gibi dağınık olan kedilerin cinsi ne acaba
Kaynanamlarin bahçede de bu var tuhaf geliyor gözüme
Yine açım desem?Benimde kilo vermem lazim ama suan sizinle konusurken cevizler bademler güp güp gitti yani
İran kedisi sanırım bu ama kırma gibi.Login • Instagram
Bu suratında ki tüyleri yataktan kalkmış gibi dağınık olan kedilerin cinsi ne acaba
Kaynanamlarin bahçede de bu var tuhaf geliyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?