- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.836
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.561
Bende cok kilo aldim, adile nasitten hallice halim.Yine açık desem?
Sabah kahvaltı yaptık işte memlekette, kahve.
Yolda saf kocam mola yerini dalıp geçti, saçma sapan bir yerde bebelere gözleme tepeledik.
Eve gelince kahve içtim yine ama göbeğimde 20 kilo yağ olmasına engel değil açlık
Hamile iken bile böyle yağlarım göbeğim yoktu deniz, çok fenayım çok.
Denizin tam olarak buLogin • Instagram
Kızlar şimdi sizinkiler in abartma seviyesi de böyle mi bunu bı sonuca bağlayalımartılar eksiler yapıyor Da beynim
Sana müziğin alasini dinleTmiş son sesDenizin tam olarak bu
Bizim evde bunun ayak bas parmagini kestirip digerlerini kesmeye kalkinca fark ederse aciyo diye bagiran bir cinsi var
Sabah deniz biraz muzigin sesini kis dedim diye aynen boyle agladi honkurerek
Aa dur şey o, gümüş restoran olabilir.Bende cok kilo aldim, adile nasitten hallice halim.
Ya mola yeri dedin aklima geldi mersinden gelirken nigdede bir yerde durmustuk.
Adam dehset biftek pirzola yapiyordu hayaninda da koyun yogurdu
Bayyilirim koyun yogurdunaBende cok kilo aldim, adile nasitten hallice halim.
Ya mola yeri dedin aklima geldi mersinden gelirken nigdede bir yerde durmustuk.
Adam dehset biftek pirzola yapiyordu hayaninda da koyun yogurdu
Yok yahu restoran falan degil, esim kamyoncularin yemek yedigi yerleri ezberlemis gidip gelirken falan.Aa dur şey o, gümüş restoran olabilir.
Birkaç iyi yer var zaten ve ciddi anlamda sevdiğim sofram, beykoz ve gümüş.
O kadar.
Biz bayağı ankaraya 70 km kala şoförler federasyonunda durabildik, makası kaçırdık.
Allahım hiçbir şey yok, gözleme diye boş yufka yediler.
BendeeBayyilirim koyun yogurduna
Soforler odasinin yerleri rezil cidden.Aa dur şey o, gümüş restoran olabilir.
Birkaç iyi yer var zaten ve ciddi anlamda sevdiğim sofram, beykoz ve gümüş.
O kadar.
Biz bayağı ankaraya 70 km kala şoförler federasyonunda durabildik, makası kaçırdık.
Allahım hiçbir şey yok, gözleme diye boş yufka yediler.
Allah allah neresi ki aceba, şehir merkezi değilse tabii zor olur bilmem.Yok yahu restoran falan degil, esim kamyoncularin yemek yedigi yerleri ezberlemis gidip gelirken falan.
Bunlar burda yiyorsa vardir bir bildikleri dedi girdik oyle hakkaten bir bildikleri varmis adamlarin
Ne zaman çıkıyor acaba koyun sütüBendeeama oyle marketten falan olmayacak.
Bildigin ev yapimi
Yok merkez degil bildigin yol ustu.Allah allah neresi ki aceba, şehir merkezi değilse tabii zor olur bilmem.
Koyun eti, sütü, peyniri, yoğurdu, yünü ya da derisi asla…Bayyilirim koyun yogurduna
Sanki bu aylar gibi hatirliyorum ama emin degilimNe zaman çıkıyor acaba koyun sütü
Yada şuan var mıdır acabayaparız evde be nolcak
Annem yapardi hep
Hiç hangi dönemlerde yaptığını hatirlayaamiyorun ama
Etinin kokusunu bende sevmem onun disinda herseyini yerim.Koyun eti, sütü, peyniri, yoğurdu, yünü ya da derisi asla…
Eti pişen evde duramam o derece.
Kokusu mu tiksindirdi ?Koyun eti, sütü, peyniri, yoğurdu, yünü ya da derisi asla…
Eti pişen evde duramam o derece.
Biz de mecburen durduk eve vardık çünkü artık son mola yerlerini kaçırınca, haymanaya yaklaşmıştık, oturma yasak olacaktı yoksa.Soforler odasinin yerleri rezil cidden.
Caylar berbat poaca gozleme desen yine oyle.
Etinin kokusunu bende sevmem onun disinda herseyini yerim.
Hele tulum peyniri
Sandviç peynir fabrikasının Sadece yanından geçmiş demek kiBiz de mecburen durduk eve vardık çünkü artık son mola yerlerini kaçırınca, haymanaya yaklaşmıştık, oturma yasak olacaktı yoksa.
Kocam da iyi olur kaliteli yemek yer onlar mantığı ile az önce dediğin gibi girdik.
Bir soğuk sandviç aldık bak 5 ya da 6 tl, yemin ediyorum içinde 10 gram peynir, 3 kıl kesim domates ve acı biber çıktı.
Bir kare tost ekmeğini ikiye bölüp içine koyacağın malzemeyi sandviç dye iteliyor.
Allahın somun ekmeği satıyorlar bu paraya diye ne söylendim, ne söylendim…
Koku fena bacım.Kokusu mu tiksindirdi ?
Ben etini yiyemem de yogurdundan hiç koku almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?