• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Kedilerde ayaklarima surununce gicik olurum 😁
Ben kuş civciv kaplumbaga panda bana dokunmayan hayvan severim 😁
Denizin bir kuşu evde hayvancagiz ben odaya girince kafesine kaçiyo hemen, kafasina konmayim bu manyak yine tuhaf hareketler yapar heralde diyo sanirim icinden 😁
Muhtemelen annen ya da aileniz hayvanlara karşı böyleydi, dolayısıyla sana aşılandı.
Benim eşim de öyle, eşimi geç aile falan değil tüm sülale öyle.
Ben de yılan börtü böcek akrep vs hariç aşırı severim, kurbağa kertenkele dahil.
Hele tüyleri olan hiçbir hayvandan korkmam, korkmazdım daha doğrusu bir olay yaşadım, şuan eskisi gibi sokakta tanımadığım 20 köpeğin arasına girip mama veremiyorum ama tek olursa gidip seviyorum😂
Çocuklara da babaları gibi olmasın diye aşılıyorum bunu, kedi ısırdı hatta büyük oğlanı, suçlu olduğunu anlatıp başka bir kediyi sevdirdim anında.
Köpek zaten nerede görsek sevdiririm, tavşandı kaplumbağaydı, evde sürekli belgesel de izletiyorum, her gün benden bir hayvan sahiplenmek istiyorlar, hayvanat bahçesine yerleşsek yeri.
Geçen niye zürafamız yok diye ağlıyordu😂

Ay benim kuzenin ruh hastası kedisi vardı. Hayvan oturur deli deli seni dikizler sonra birden kolar suratına dalardı. Bildiğin bacakları harita gibiydi yanından her geçişinde patlatırdı bir tane. Resmen şiddet sorunu vardı. Sokakta berduş buldukları için travması var diye göz yumarlardı😂😂
Lisede yatılı okuduğum dönem, bir alt sınıf geziye gidecek ve öğretmenin kedisi varmış, bana dedi getirsem senle kalsa yurtta 2 gün diye, tabii ki kabul ettim.
Anam kedi bir geldi 8 kilo, garip garip tıslıyor, bence kedi değil bayağı vaşak panter kırması falan.
Kafesinden 1 kere çıkarma hatasında bulundum, beni de paraladı, odadaki yatak örtülülerini de, yardım isteyip geri tıktım kafese yoksa uyuyamazdım.
2 günüm korkudan titreyerek geçti.

Lisede yatılı okuduğum dönem, bir alt sınıf geziye gidecek ve öğretmenin kedisi varmış, bana dedi getirsem senle kalsa yurtta 2 gün diye, tabii ki kabul ettim.
Anam kedi bir geldi 8 kilo, garip garip tıslıyor, bence kedi değil bayağı vaşak panter kırması falan.
Kafesinden 1 kere çıkarma hatasında bulundum, beni de paraladı, odadaki yatak örtülülerini de, yardım isteyip geri tıktım kafese yoksa uyuyamazdım.
2 günüm korkudan titreyerek geçti.
Tekirler callicoların bir manyak damarı oluyor bence🤣🤣

Bu arada okullar bu yıl temmuz 2 de kapatılsın mi denmiş nolmus öyle ya
Kayınvalidem sınıf öğretmeni diye ona mı farkli anlamadim nedir durumlar
Evet deniyor da şu an bile doğru düzgün derse gelen yok ben temmuzda gelen olacağını sanmıyorum. Göreceğiz bakalım

Muhtemelen annen ya da aileniz hayvanlara karşı böyleydi, dolayısıyla sana aşılandı.
Benim eşim de öyle, eşimi geç aile falan değil tüm sülale öyle.
Ben de yılan börtü böcek akrep vs hariç aşırı severim, kurbağa kertenkele dahil.
Hele tüyleri olan hiçbir hayvandan korkmam, korkmazdım daha doğrusu bir olay yaşadım, şuan eskisi gibi sokakta tanımadığım 20 köpeğin arasına girip mama veremiyorum ama tek olursa gidip seviyorum😂
Çocuklara da babaları gibi olmasın diye aşılıyorum bunu, kedi ısırdı hatta büyük oğlanı, suçlu olduğunu anlatıp başka bir kediyi sevdirdim anında.
Köpek zaten nerede görsek sevdiririm, tavşandı kaplumbağaydı, evde sürekli belgesel de izletiyorum, her gün benden bir hayvan sahiplenmek istiyorlar, hayvanat bahçesine yerleşsek yeri.
Geçen niye zürafamız yok diye ağlıyordu😂
Bende niye ejderhamiz yok bizim diye agliyodum 😅😅😅 Allah muhafaza

Başka şeylerden bahsediyoruz😂
Ben ‘belkiii vaaar’ diyen ejderha kızı demek istemiştim.
Aa onu mu diyosun .

Ya ben onu üç dört gün evvel izledim cokkkkk farklı konuşuyor taklit bile edemiyorum ama hoşuma da gitmedi değil 🤷

Eskiden moda programında görüp 'gerizekali heralde filan deyip kapamistim

Aa onu mu diyosun .

Ya ben onu üç dört gün evvel izledim cokkkkk farklı konuşuyor taklit bile edemiyorum ama hoşuma da gitmedi değil 🤷

Eskiden moda programında görüp 'gerizekali heralde filan deyip kapamistim
Ayauausysys
O programlarda ya gerçekten zeka seviyesi sıkıntılı insanlar barınıyor ya da gerçek anlamda üstün zekalılar ve hepimizi çok güzel kandırıyorlar, bilemiyorum.

Bu grupta kimse kahve fali sallamayi bilmiyomu ya 😁
Birileri bana iki guzel sey soylese ☺️

O programlara iki kere yolla hep farkli sey soyluyo inanmiyorum ben onlara 😂😂😂
Bı de gaza getiriyoooo. Bi ara bana arkadaşının kocanda gözü var dedi de insan bı işkilleniyo. Kim olduğunu da bilemem hepsine ayrı güveniyorum.icinden çıkamayınca tüm arkadslarima Allah belanızı versin diye mesaj atacak noktaya gelmistim :rolleyes: :KK70:

Bı de gaza getiriyoooo. Bi ara bana arkadaşının kocanda gözü var dedi de insan bı işkilleniyo. Kim olduğunu da bilemem hepsine ayrı güveniyorum.icinden çıkamayınca tüm arkadslarima Allah belanızı versin diye mesaj atacak noktaya gelmistim :rolleyes: :KK70:
Bende bir gun arkadasima falda cenaze var bir adam oluyo demistim, ertesi gun dedesi sapa saglamken kut gitti 😁😂😂

Back