- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.206
- Konu Sahibi chamallows
- #2.481
oyle evet.bu tür tedaviler zor maalesef allah yardımcıları olsunnn
oyuzden pek ses cikarmiyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle evet.bu tür tedaviler zor maalesef allah yardımcıları olsunnn
bende gunlerdir uykusuz,Günlerdir aç yatıyorum burada takılmaktan, ben kaçtım biraz mideme tepiştereceğim
ben de aşırı makyajlı agır parfümlü ama aslında pis ve bolca ter kokan kadınlardan tiksiniyorummm arabaya bile siniyor kokularııbenim burnum hic hassas degildir mesela cok agir bi koku olmasi lazim almam icin artik sen dusun kokuyu
uykusuzzz her geceeee yorgunnn ölesiyeeeeeeee demiş ajda pekkanbende gunlerdir uykusuz,
ben idrar kokusunu hemen alirim, birde nasil oluyor bilmiyorum ama bir kadin 24 saatte duş alsa regl oldugunu anliyorum o kokuyuda aliyorum hemenben de aşırı makyajlı agır parfümlü ama aslında pis ve bolca ter kokan kadınlardan tiksiniyorummm arabaya bile siniyor kokularıı
yurttta o kokulardan ne çektikkkkben idrar kokusunu hemen alirim, birde nasil oluyor bilmiyorum ama bir kadin 24 saatte duş alsa regl oldugunu anliyorum o kokuyuda aliyorum hemen
Iyi gecelerherkese iyi gecelerrrr
gunaydın conımGünaydınnnnnnnnnnnn. Allah hepimizi feraha kavuştursun insallah
gunaydin khomyuk.Günaydın hepimize
Ankarayı az çok bilirim chamallows o muhitten taşın bir an önce. Civarda düzgün okul da yoktur. Kızının serseri tiplerle fln arkadaş olmasına sebep olur. Bizim burada ilkokul anaokullarında göçmen fazla. Okul zamanı ablama alacağız kaydını. Çok önemli ya
Ben Ankarada 10 sene yaşadım, hep Çankaya tarafındaydım. Kreşini bilemiyorum ama insanı genel olarak iyiydi. Veli olarak düşününce iyidirler diyorumgunaydin khomyuk.
kizim okula baslayacagi sene kredim bitmis oluyor evi o donem satacagim zaten, bir sene onceden de kizimin ikametgahini annemin evine alacagim olurda hemen satamazsam burada bir okula gitmek zorunda kalmasini istemiyorum kesinlikle.
kreş içinde aslinda annemin oldugu yere ikametgahini aldirsam iyi olurdu cankaya belediyesinin kreşlerini çok övüyorlar.
bulundugum ortama gore iyi olduklarini eminim bendeBen Ankarada 10 sene yaşadım, hep Çankaya tarafındaydım. Kreşini bilemiyorum ama insanı genel olarak iyiydi. Veli olarak düşününce iyidirler diyorum
Ben bugün çok harcadım yine ya Halbuki avokado iki lira ucuz diye tee şoka yürüdüm. Üç tane avokado aldım. Bir de bizim şehirde bir firma var üretim yapan çiftlikleri var, oranın mantısını oğlan seviyor diye mantı aldım. kilosu 60 tl ama alt limit de 100 lira e 120 lira da oraya gitti. Gerçi en az iki ay yeter de.bugün yine 0 lira harcadım paracıklar cebimde kaldi
Şok’un avakadosu nasıl?Ben bugün çok harcadım yine ya Halbuki avokado iki lira ucuz diye tee şoka yürüdüm. Üç tane avokado aldım. Bir de bizim şehirde bir firma var üretim yapan çiftlikleri var, oranın mantısını oğlan seviyor diye mantı aldım. kilosu 60 tl ama alt limit de 100 lira e 120 lira da oraya gitti. Gerçi en az iki ay yeter de.
bende kızıma şoktan aliyorum olginlasmaya yakin oluyor genelde avokadolari, ben begeniyorumŞok’un avakadosu nasıl?
Bugün gazetede düzenli olarak avakado yemenin faydaları hakkında bir yazı okudum avakado alasım geldi.
Ben beğeniyorum. Çabuk da olgunlaşıyor. Öyle günlerce bekletmiyor, fiyat da en iyi o şu anŞok’un avakadosu nasıl?
Bugün gazetede düzenli olarak avakado yemenin faydaları hakkında bir yazı okudum avakado alasım geldi.