Geçinemeyenler kulübü

4 daire olaydı iyiydi benimki tüm apartmana çöktü yeminle.hala da fakirim diye ağlarrrrr.
bana yillaar once emekli oldugunda bi 10 lira vermisti ikramiyesinden, simdi bazen ariyo oaraya ihtiyac var yav diyo, banane ya varsa var diyorum bende varken ben sana oylemi yaptim diyo 😂😂😂

bana yillaar once emekli oldugunda bi 10 lira vermisti ikramiyesinden, simdi bazen ariyo oaraya ihtiyac var yav diyo, banane ya varsa var diyorum bende varken ben sana oylemi yaptim diyo 😂😂😂
ben anneme kalanları sorunca hemen lafı değiştiroyor hastayım yeğenim bak büroyu da kapattım diyor.içimden 70 yaşındasın ulenn daha mı hastalanmayacaksınn diyorumm ama yüzüne sırıtıyorummmmmmm.

terlik veriyorum hemen, gidince evi komple havalandirip tuvaletleri falan yikiyorum ama siniyo cidden
Ben fark ettigim an kokuyu terlik verdim ikinciye istemedi malesef. Terlikleri yikarsin bari daha kolay olur. Siner siner denk geldim çünkü o kokuya insan olamaz diyor ama oluyor. Kendi kokularini duymuyorlar bir de o koyuyor bana.
Sey diyordu benim burnum cok hassas agir kokulara gelemiyorum Allahtan bugun tıkalı diyordu ben bir sey kokuyor ya falan deyince. 🤦🏻‍♀️😅

Moral bozmak yok, evdeyiz güvendeyiz.
Her birimizin alım gücü her dakika düşse bile önce sağlık.
Elbet geçecek bu günler, moral bozmak yok:)
Hele sen züleyha ile asla üzülemezsin😍
İlanlara baktım %90 ı icralık işyerleri evler arabalar çiftçiler hep icralık 😭 tanımadığım insanlar ama baya üzüldüm Allah sonumuzu hayır etsin. Morelim baya bir bozuldu

Ben fark ettigim an kokuyu terlik verdim ikinciye istemedi malesef. Terlikleri yikarsin bari daha kolay olur. Siner siner denk geldim çünkü o kokuya insan olamaz diyor ama oluyor. Kendi kokularini duymuyorlar bir de o koyuyor bana.
Sey diyordu benim burnum cok hassas agir kokulara gelemiyorum Allahtan bugun tıkalı diyordu ben bir sey kokuyor ya falan deyince. 🤦🏻‍♀️😅
benim burnum hic hassas degildir mesela cok agir bi koku olmasi lazim almam icin artik sen dusun kokuyu

X