- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.206
- Konu Sahibi chamallows
- #2.461
vay yavrum vay 4 tane dairemizin ustune kondu daha birde ustune dedemin evine kondubenim dayıdan iyidir gördüğüm en yalancı adamlardan biri tam mesleğine uygun bir şahsiyettttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay yavrum vay 4 tane dairemizin ustune kondu daha birde ustune dedemin evine kondubenim dayıdan iyidir gördüğüm en yalancı adamlardan biri tam mesleğine uygun bir şahsiyettttttt
O da fark etmiyor mu yaaman yok ya banane
benim kizin burnu asiri hassas ne kokuyo ya ne kokuyo diyip duruyo dayimla yan yana gelince
dayinin ayaklari yine cok harika kokuyo kizim onun kokusu diyorum gülüyo adam cıvık beyim afedersin yuzunun astari kalmamisO da fark etmiyor mu ya
4 daire olaydı iyiydi benimki tüm apartmana çöktü yeminle.hala da fakirim diye ağlarrrrr.vay yavrum vay 4 tane dairemizin ustune kondu daha birde ustune dedemin evine kondu
terlik veriyorum hemen, gidince evi komple havalandirip tuvaletleri falan yikiyorum ama siniyo ciddenAy o halilarda kokar gidince evi havalandıriyorsunuzdur. 1kez oyle bir misafir gelmisti haliyi silmek zorunda kaldim. Sinmis sinmis sanki.
evlendirin adamı kurtulunnnterlik veriyorum hemen, gidince evi komple havalandirip tuvaletleri falan yikiyorum ama siniyo cidden
Kokuda çok hassas bir insanım.terlik veriyorum hemen, gidince evi komple havalandirip tuvaletleri falan yikiyorum ama siniyo cidden
bana yillaar once emekli oldugunda bi 10 lira vermisti ikramiyesinden, simdi bazen ariyo oaraya ihtiyac var yav diyo, banane ya varsa var diyorum bende varken ben sana oylemi yaptim diyo4 daire olaydı iyiydi benimki tüm apartmana çöktü yeminle.hala da fakirim diye ağlarrrrr.
Koku duyusu kaybolmuş bir kadın gerek.evlendirin adamı kurtulunnn
kuzenim asıri rahatsiz, ilac kullaniyo ama saldirgan bir tip, zamaninda cok dusunduk ama kimse istemedi tabievlendirin adamı kurtulunnn
ben anneme kalanları sorunca hemen lafı değiştiroyor hastayım yeğenim bak büroyu da kapattım diyor.içimden 70 yaşındasın ulenn daha mı hastalanmayacaksınn diyorumm ama yüzüne sırıtıyorummmmmmm.bana yillaar once emekli oldugunda bi 10 lira vermisti ikramiyesinden, simdi bazen ariyo oaraya ihtiyac var yav diyo, banane ya varsa var diyorum bende varken ben sana oylemi yaptim diyo
kuzenim olmasa yaninda onu sokmamda ona kiyamiyorum, hem korkuyorum hem kiyamiyorumKokuda çok hassas bir insanım.
Kusturur beni kötü koku.
Düşündüm de asla evime alamam.
adım dombili ve şişko patatese çıktı evde sana afiyet olsun ben aç yatacağımmmGünlerdir aç yatıyorum burada takılmaktan, ben kaçtım biraz mideme tepiştereceğim
Ben fark ettigim an kokuyu terlik verdim ikinciye istemedi malesef. Terlikleri yikarsin bari daha kolay olur. Siner siner denk geldim çünkü o kokuya insan olamaz diyor ama oluyor. Kendi kokularini duymuyorlar bir de o koyuyor bana.terlik veriyorum hemen, gidince evi komple havalandirip tuvaletleri falan yikiyorum ama siniyo cidden
bu tür tedaviler zor maalesef allah yardımcıları olsunnnkuzenim olmasa yaninda onu sokmamda ona kiyamiyorum, hem korkuyorum hem kiyamiyorum
ta dikmenden kalkip geliyolar geri cevirmek istemiyorum uzulmesin diye
İlanlara baktım %90 ı icralık işyerleri evler arabalar çiftçiler hep icralık tanımadığım insanlar ama baya üzüldüm Allah sonumuzu hayır etsin. Morelim baya bir bozulduMoral bozmak yok, evdeyiz güvendeyiz.
Her birimizin alım gücü her dakika düşse bile önce sağlık.
Elbet geçecek bu günler, moral bozmak yok:)
Hele sen züleyha ile asla üzülemezsin
Bu ben simdi hallettim bu saatte hep boyle oluyor ya.Günlerdir aç yatıyorum burada takılmaktan, ben kaçtım biraz mideme tepiştereceğim
benim burnum hic hassas degildir mesela cok agir bi koku olmasi lazim almam icin artik sen dusun kokuyuBen fark ettigim an kokuyu terlik verdim ikinciye istemedi malesef. Terlikleri yikarsin bari daha kolay olur. Siner siner denk geldim çünkü o kokuya insan olamaz diyor ama oluyor. Kendi kokularini duymuyorlar bir de o koyuyor bana.
Sey diyordu benim burnum cok hassas agir kokulara gelemiyorum Allahtan bugun tıkalı diyordu ben bir sey kokuyor ya falan deyince.