- 14 Haziran 2019
- 15.411
- 76.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.501
Onun tiyatrosunu vermişti tv ben ufakken, çok severek izlemiştim. O mirası başkalarındam izlemek içimden gelmedi bir türlü.netdlixte sen hic ates bocegi gordun mu diye bir film izledim dun, cok guzeldi
hizimi alamayip 2 kere izledim
ben çok izlememe çocuklugumdan beri tv yi.Onun tiyatrosunu vermişti tv ben ufakken, çok severek izlemiştim. O mirası başkalarındam izlemek içimden gelmedi bir türlü.
Aynen o yüzden bende izlemiyorum. Oyuncular da cok hosuma gitmedi, Demet Akbağ’ın yerine başkasını koymak istemiyorumOnun tiyatrosunu vermişti tv ben ufakken, çok severek izlemiştim. O mirası başkalarındam izlemek içimden gelmedi bir türlü.
Aynen o ruhu veremeyeceğini düşünüyorum sanırım. Ne harika bir oyundu.Aynen o yüzden bende izlemiyorum. Oyuncular da cok hosuma gitmedi, Demet Akbağ’ın yerine başkasını koymak istemiyorum
Cocukluguma döndüm bir an. Ne güzel günlerdi khomyuk yaAynen o ruhu veremeyeceğini düşünüyorum sanırım. Ne harika bir oyundu.
çok ovdunuz bukursam yarin birde youtube den onu izleyeyimCocukluguma döndüm bir an. Ne güzel günlerdi khomyuk ya
Keşke önce onu izleseydinçok ovdunuz bukursam yarin birde youtube den onu izleyeyim
ne bileyim benim oyle biseyin varligindan bile haberim yokKeşke önce onu izleseydincok harikaydı gercekten.
Tiyatro oyunuams o versiyonu sinema gösterişi hok tabii sevmeyebilirsin 90ların standartındane bileyim benim oyle biseyin varligindan bile haberim yok
ben ailenizin ot gibi yasayani
Evdeyim. Sıkıcıİyi pazarlar kızlar nasıl gidiyor pazar?
Aynı valla evde sıkılmacaEvdeyim. SıkıcıSenin nasıl?
Çok bunaldım yaAynı valla evde sıkılmaca
iyi pazarlar khomyuk koşturmacaİyi pazarlar kızlar nasıl gidiyor pazar?
Benim de eşim kursta yine, çocukla tek evde delirmeceiyi pazarlar khomyuk koşturmacayarin anneme geçecegim butun isler ust uste bindi hemen
senin nasil geciyor
bizim delirmeceler eşim evde olunca oluyor sabahtan beri adama oyun odasini toplayin diye sesleniyorum 20 kere seslendim hepsinde ayni cevap deniz ellerini yikasindaBenim de eşim kursta yine, çocukla tek evde delirmece
Çocuklara evde huzur vermeyeceksin ya büyüdüğünde demek ki, karısını kocasını bırakıp sana geliyor baksanabizim delirmeceler eşim evde olunca oluyor sabahtan beri adama oyun odasini toplayin diye sesleniyorum 20 kere seslendim hepsinde ayni cevap deniz ellerini yikasinda
cocuk boya yapiyor onun ellerini yikamasiyla senin oyun odasini toplaman ne alaka acaba?
gelirsem o ellerindeki boyalari sana yediririm kac seferdir ayni cevap denizin ellerini yikamasiyla senin toplaman ne alaka diye cirlayinca kalkti topladi.
anama gidecem 1 hafta yuzunu gormicem şükür
Aaa ciddi misin Khomyuk bir haftaya yaklaştı anneme geleli o kadar rahatım ki sen otur yapma şöyle böyle eşim yanlız yapamaz kalabileceğini bilsem hiç gitmem evimeÇocuklara evde huzur vermeyeceksin ya büyüdüğünde demek ki, karısını kocasını bırakıp sana geliyor baksana
Ben anneme gidp bir hafta kalsam evimin her santimini öperim. Kadım bildiğin köle gibi davranıyor. Bir saniye boş dursam öldürene kadar dırdır eder. Bir gece bile annemde kalamıyorum ondan huzurum kaçıyor
Dün intiharin eşiğindeydim bugun daha iyiyimİyi pazarlar kızlar nasıl gidiyor pazar?
aman klasik türk annesi işteÇocuklara evde huzur vermeyeceksin ya büyüdüğünde demek ki, karısını kocasını bırakıp sana geliyor baksana
Ben anneme gidp bir hafta kalsam evimin her santimini öperim. Kadım bildiğin köle gibi davranıyor. Bir saniye boş dursam öldürene kadar dırdır eder. Bir gece bile annemde kalamıyorum ondan huzurum kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?