• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

aman klasik türk annesi işte 😁
benim ki kendisi gercekten yapamadigi ve su donemde temizlik yapacak bir bayan bulamadigindan gidince evi bir supurup silmemi istiyor sadece.
gerci o istemese ben kendimde yapiyorum zaten deniz oraya gidince annemden aldigi kudretle evin altini ustune getiriyor resmen.
zaten psikolojik olarakda kotu durumda oldugumu bildiginden pek ses etmiyo 2 senedir.
annem her ne kadar dirdir etsede ben gidince gulleri açıyor yalniz yasadigindan ☺️
valla hic kotu davranmam denize kocasinin evinde otursun diye.
aksine ilerde bir sorun yasarsa esiyle, annemde rahat edebilirmiyim acaba diye aklinda gram soru isareti kalsin istemem.
Benimki toksik bir anne. Titizlik hastalığı var. Önce zorla dırdırdır yaptırır, sonra da o öyle mi yapılır diye baştan yapar. Yaparken de konuşmaya devam eder. Bir saniye telefon görsün elimde, camlar kirli de sen telefonla oturuyorsun da kalk şunu yap da. Yani asla gece gündüz toton yer görmeyecek. Kendini eşyaya adamış. Lohusalıkta gelirdi, çocuk uyuyunca ben de bir köşede uyuklardım, ay çocuk demek uykusuzluk demek bilmiyor muydun kalk bulaşıkları yıka çocuk uyurken diye beni darlardı. Bizim eve uğraması illa gerginliktir. Hiç düzenimi beğenmez.
Ben açıkçası diken üstündeyim annemde ya oturduğun biçimi beğenmez en basiti koltuk yastığı kırışıyor öyle yaslanma der. Diyorum ya ev böyle mağaza showroomu gibi olacak.

Öyle gerçekten bitmeyecek gibi geliyor bana artık. Seneye de böyle olursa gerçekten ben de psikolojik yardım alacağım
Virüsten kacacağız diye psikoloji 0 oldu hele cocuklar eve tıkıldı ☹️ koca kadın halimle katlanamıyorum 😏 ev toplantılarını bassınlar acik hava da insanlar takilsın ya

Aaa ciddi misin Khomyuk bir haftaya yaklaştı anneme geleli o kadar rahatım ki sen otur yapma şöyle böyle eşim yanlız yapamaz kalabileceğini bilsem hiç gitmem evime 😁
Maşallah ne güzel anne kız ilişkileriniz var. Diyorum ya ben eşimden de evimden de bir gece ayrı kalamıyorum ya. Kocişçi bir insanmışım ben sanırım. Evimi de eşimi çok özlüyorum, en çok da kendi düzenimi arıyorum. Kendi evim daha özgür geliyor bana.

Virüsten kacacağız diye psikoloji 0 oldu hele cocuklar eve tıkıldı ☹️ koca kadın halimle katlanamıyorum 😏 ev toplantılarını bassınlar acik hava da insanlar takilsın ya
Evde çocuksuz karantina güzel olabilirdi bana, kitap oku dizi izle işini evden yap mis gibi. Kafa dinlemelik. Ama benimki bi ufak bebeği çocuğu olanlara kabus gibi oldu. Park bahçe yok iki üç gün, enerjisini atamıyor. Koşsa komşular diyorsun, otursa çocuk sıkılıyor. Arkadaş diye ağlıyor. Sinirleri bozuldu artık çocukların ne olsa ağlıyorlar. Gerçekten enerjilerini atamadılar, akrana hasret sosyalleşemiyorlar. Çok zor oluyor oyalamak, mahvoldu çocuklar

Benimki toksik bir anne. Titizlik hastalığı var. Önce zorla dırdırdır yaptırır, sonra da o öyle mi yapılır diye baştan yapar. Yaparken de konuşmaya devam eder. Bir saniye telefon görsün elimde, camlar kirli de sen telefonla oturuyorsun da kalk şunu yap da. Yani asla gece gündüz toton yer görmeyecek. Kendini eşyaya adamış. Lohusalıkta gelirdi, çocuk uyuyunca ben de bir köşede uyuklardım, ay çocuk demek uykusuzluk demek bilmiyor muydun kalk bulaşıkları yıka çocuk uyurken diye beni darlardı. Bizim eve uğraması illa gerginliktir. Hiç düzenimi beğenmez.
Ben açıkçası diken üstündeyim annemde ya oturduğun biçimi beğenmez en basiti koltuk yastığı kırışıyor öyle yaslanma der. Diyorum ya ev böyle mağaza showroomu gibi olacak.
aaa yok annem oyle yapsa bende gitmem.
bak kaynanamlar oyle gidince 3 gun dayanamiyorum.
ben de yasayamam öyle insanla.
bizimkin de genellikle ben konsurum, hadi supuruo silemiyosun anladik onunde iki camasir katlayip dolaplarinidami duzeltemiyosun vs diye kizarim.
benim annem olmasi gerektigi kadar yapar fazlasina hic kendini yormaz.
aman dolap kapali kim geliyor bana kim girecek dolabin icini der duzeltme geregi duymaz cogu zaman.

Maşallah ne güzel anne kız ilişkileriniz var. Diyorum ya ben eşimden de evimden de bir gece ayrı kalamıyorum ya. Kocişçi bir insanmışım ben sanırım. Evimi de eşimi çok özlüyorum, en çok da kendi düzenimi arıyorum. Kendi evim daha özgür geliyor bana.
ben tam aksine bekar odami bekar yatagimi ozluyorum, ordaki huzuru hic bir yerde bulamadim maalesef.
6 sene bitti hala bu evin camini kapisini kirip kaçasim geliyo.
ben bu eve alisamadim daha çok.
hic kendi evim gibi gelmiyor bana.
sanki bir gun piliyi pirtiyi toplayip hadi gidiyoruz denecekmis gibi emanet oturuyorum.
ev baskasinin eşyalar başkasinin bu duzen başkasinin sanki.
bana ait hic bir sey yok gibi hissediyorum.

ben tam aksine bekar odami bekar yatagimi ozluyorum, ordaki huzuru hic bir yerde bulamadim maalesef.
sanki bir gun piliyi pirtiyi toplayip hadi gidiyoruz denecekmis gibi emanet oturuyorum.
Değil bence ev sadece bir araç. Bence sen evliliğe ait hissetmiyorsun. O yüzden sürekli toplanıp gidecek hissin var

evlendigim gunden beri boyle ama, ben ne hevesle almistim halbuki bu esyalari.
Şöyle düşün ama zaten eve alışma süreci ortalama 1 senedir, 1 seneye kadar eve de kocana da alışırsın bir şekilde , alışamıyorsan eksik birşeyler vardır

Ya bu saçma sapan kapanmalardan dolayı ne tam oluyor ne açık bıktım yemin ediyorum 😏
Sana bişey söyleyeceğim
Kalbinin ekmeğini ye inşallah :KK53: :KK53: :KK53: anlasildim bence .

Ayrıca ben beğenmedim butonuna basiyorsam 'Sen grupta yer edinebilmek adına sırf.... benim lafimi edene kadar''' keşke MORPortakal da beğenmedim butonuna basmış... Ona da mertçe laf edebilseydin keşke.
Ama yok o oradaydı dimi mertlik gerekir o iş.
Ben yoktum benim arkamdan konuşmak kolay sonuçta :KK66:

Sana bişey söyleyeceğim
Kalbinin ekmeğini ye inşallah :KK53: :KK53: :KK53: anlasildim bence .

Ayrıca ben beğenmedim butonuna basiyorsam grupta yer edinebilmek adına sadece benim lafimi edene kadar keşke MORPortakal da beğenmedim butonuna basmış... Ona da mertçe laf edebilseydin keşke.
Ama yok o oradaydı dimi mertlik gerekir o iş.
Ben yoktum benim arkamdan konuşmak kolay sonuçta :KK66:
Ne diyon bacım sen ya :70: sanıyor musun ki ben konulara dönüp dönüp bakıyorum :27: arkandan konuşsam gizli gizli konuşurdum kabak gibi sana yazmısım :70:

Bende şuan yeni evimde henüz öyle hissediyorum
Alt kata iniyorum garip geliyor.
Üst kata cikiyorum misafirlikte gibiyim
Bahçeye cikiyorum yine aynı
Alışırım dimi ? Evimi seviyorum çok bununla ilgili problemim yok.
Acaba kiradan kendi evime geçince mi boyle oldu

Bende şuan yeni evimde henüz öyle hissediyorum
Alt kata iniyorum garip geliyor.
Üst kata cikiyorum misafirlikte gibiyim
Bahçeye cikiyorum yine aynı
Alışırım dimi ? Evimi seviyorum çok bununla ilgili problemim yok.
Acaba kiradan kendi evime geçince mi boyle oldu
ben direk kendi evime geldim ona ragmen boyle oldu.
senin ki alisamamaktan bence daha yeni.

Back
X