Geçinemeyenler kulübü

Hemoroid
Gebelik döneminde sürekli yaşanan kabızdan ötürü mu olusuyor ?
Gebelikte sürekli kabızlık yaşanmıyor.
Şöyle saçma bir şey, ya kabızsın ya ishal.
Son yıllarda kullanılan demir hapı ve vitamin takviyeleri maalesef bağırsak düzenini mahvediyor, o sebeple basur başlangıcı gibi sorunlar oluşuyor.

Gebelikte sürekli kabızlık yaşanmıyor.
Şöyle saçma bir şey, ya kabızsın ya ishal.
Son yıllarda kullanılan demir hapı ve vitamin takviyeleri maalesef bağırsak düzenini mahvediyor, o sebeple basur başlangıcı gibi sorunlar oluşuyor.
Kullanmamalimiyiz acaba ki o_O

İvit, dedikten sonra baktım ben de.
Koca kamyonlar vardı, zamanında almıştık, kumsalda bebeler inşaat yapıyordu, onlar falan 130 küsürdü.
Hatta şöyle diyeyim lcw de kazık yedim, oranın kasasından da aldım çünkü😂

Bugün kazıklanmalara doyamadım ben.
en azindan aldiklarin iş gormustur 😂😂
40 liralik karpuza bakiyorum buz dolabini acip acip basina is gelmis mi acaba diye 😂😂😂

Kullanmamalimiyiz acaba ki o_O
Yok, kullanmalısın.
Gebelikte bebek annenin depolarındaki bütün vitaminleri alıyor, bu destek anne güçsüz düşmesin, vücut direnci kırılmasın diye.
Eskiden doğuran kadın kendine gelemez, kanı canı olmazdı işte.
Tabii beslenmeyle de alakalı ama malum günümüz şartları, kim haftada 2 balık yiyip, d vitamini, b12 sini eksiksiz alabiliyor, tüm sebze ve meyvelerden faydalanabiliyor ki?

Kızlar sahuru bekliyor musunuz yatıp mi kalkiyorsunuz ?

en azindan aldiklarin iş gormustur 😂😂
40 liralik karpuza bakiyorum buz dolabini acip acip basina is gelmis mi acaba diye 😂😂😂
Sizin karpuz ilk olmuş, ondan acısı çıkmaz uzun bir süre😂
Bizim iki senedir imanımızı gevriyor karpuz, tobb üninin arkasında sabancı bulvarında yaz kış durur kamyon ve bizim genelde güzergahımızdır eskişehir yolu trafiğinden kaçmak için, bebeler gördükçe aldırır.
Yazın bile pahalı satar o adam ama hayatında da o kadar güzelini zor yersin, ondan ses etmiyorum.

Bizim evde karpuz menüsü, pişi karpuz ve labne eşliğinde akşam yemeği oluyor, bayılıyorlar.

Sizin karpuz ilk olmuş, ondan acısı çıkmaz uzun bir süre😂
Bizim iki senedir imanımızı gevriyor karpuz, tobb üninin arkasında sabancı bulvarında yaz kış durur kamyon ve bizim genelde güzergahımızdır eskişehir yolu trafiğinden kaçmak için, bebeler gördükçe aldırır.
Yazın bile pahalı satar o adam ama hayatında da o kadar güzelini zor yersin, ondan ses etmiyorum.

Bizim evde karpuz menüsü, pişi karpuz ve labne eşliğinde akşam yemeği oluyor, bayılıyorlar.
bize yazin kayinbabamlar gelirken damatlarinin kendi bahcelerinden getirdigi adana karpuzu getirirler4 5 tane.
eşşek kadar, bir yaz yeter o bize anca bitiririz cunku karpuza pek para vermiyodum 2 3 senedir 🤦 1 ay sonra kilosu 1 lira olacak olan karpuzun yarisina verdigim para cok koydu valla ya 😂😂😂

bize yazin kayinbabamlar gelirken damatlarinin kendi bahcelerinden getirdigi adana karpuzu getirirler 4 5 tane eşşek kadar bir yaz yeter o bize anca bitiririz cunku karpuza pek para vermiyodum 2 3 senedir 🤦 1 ay sonra kilosu 1 lira olacak olan karpuzun yarisina verdigim para cok koydu valla ya 😂😂😂
İşte o yediğin adana ya da diyarbakır karpuzu hiçbir zaman 1 tl olmuyor.
Yazın bile 60 70 tl ye alıyoruz, diyorum ya.
Sana 40 tl lik kavunumu atayım ben, karpuzunun gözünü sev.

Hiçbir zaman oruç tuttuğumda yatıp kalkmadım, zaten sabah yatıyorum ben.
Hele bugün sabah 1buçuk ve akşam 1 buçuk olmak üzere 3 saat uyumuşum, ne sahuru😂
Bende hiç sabahı etmeden uyuyamiyorumm.

Gerçi Ankara'ya geldiğimde Şubat'ta hastalandım ya 12 de yatıyordum yahu.
Hayatımda ilklerdir belki de.

Bende hiç sabahı etmeden uyuyamiyorumm.

Gerçi Ankara'ya geldiğimde Şubat'ta hastalandım ya 12 de yatıyordum yahu.
Hayatımda ilklerdir belki de.
Kötü bir alışkanlık bu.
Bugün hiç uyumadım desem yeri, 7ydi bebeler kalktı, ben daha dizi izliyordum yatakta.
8 e kadar gözüm kapalı takıldım sadece, onu da band uykuya saymış işte.
Öğleden sonra dışardan gelince kestirdim 1,5 saat.
İyice manyak oldum, sabah yatıp akşam kalkıyorum her gün.

brc ile film tutuyo sanirim grupta sadece.
zabaha kadar burdayiz biz zabaha kadar 😂😂😂
Allah kabul etsin inşallah
Havalarda serin zorlanmiyor insan.
Ama filmdelisi filmdelisi gibi üç saat uykuyla da oruç tutamam valla :D
Ben yine sabah altıda da yatsam öğlen bire kadar essek gibi uyuyorum

İşte o yediğin adana ya da diyarbakır karpuzu hiçbir zaman 1 tl olmuyor.
Yazın bile 60 70 tl ye alıyoruz, diyorum ya.
Sana 40 tl lik kavunumu atayım ben, karpuzunun gözünü sev.
bacim siz ne aliyosunuz oyle 60 70 kiz gelin bizim burdaki pazara mis gibi karpuzlarin tanesini 5 liraya veriyolar hayrina verir gibi 😂😂😂
60 70 ne ya

Allah kabul etsin inşallah
Havalarda serin zorlanmiyor insan.
Ama filmdelisi filmdelisi gibi üç saat uykuyla da oruç tutamam valla :KK70:
Ben yine sabah altıda da yatsam öğlen bire kadar essek gibi uyuyorum
ne 3 saati ya bebeleri krese verdi fosur fosur yatiyo hatun dun 4 de kalkmis aksam 4 dusunebiliyomusun 😂😂😂 ben dusunemiyorum 😂😂

Kötü bir alışkanlık bu.
Bugün hiç uyumadım desem yeri, 7ydi bebeler kalktı, ben daha dizi izliyordum yatakta.
8 e kadar gözüm kapalı takıldım sadece, onu da band uykuya saymış işte.
Öğleden sonra dışardan gelince kestirdim 1,5 saat.
İyice manyak oldum, sabah yatıp akşam kalkıyorum her gün.
Cidden sadece üç saatlik uykuyla nasıl duruyorsun .
Çocuklar yokken öğlene kadar uyumaz miydin
Hep mi böyleydi

Back
X