- Konu Sahibi ceycey0406
-
Bende yillardir var D vit.eksikligiHerkes evde kala kala yakinda cogu kiside D vitamini eksikligi gorulmeye baslar.
En son sali günü kuruluyordu. Kurbağalı dereye de onun kokusuna da selam olsunBen Kadıköy pazarına gelmek istiyorum, çok da merak ediyorum. Hangi günler kuruluyor ?
1400 tl ucretsız ızın param var .Aılemle yasıorum .Faturaları onlar oduyor.Kendıme hıc bır sey yapamıorum.Buyuk ıhtımal ıstende cıkacagım .Sözleşmeyı beklıolar .Daraldım .Sıkıştım.İş de bulmam gerskecek .Hep bır panık atak durumu .Nasıl halledıcem bılmıorumselam kızlar.Son 2 yıldır özellikle geçinemez oldum.faturalar kira araba masrafları astronomik market harcamaları derken yetmiyor.evde ki eksikleri bozulan kırılan eşyaları hep taksitle alıyorum.ona taksit buna taksit biri bitmeden diğeri başlıyor.kuaför dışarda yemek yemek tatil lüks oldu.sizler neler yapıyorsunuz son dönemde merak ettim?giderler ne zaman bu kadar arttı?nereden kısayım şaşırdım.fikirlerimizi paylaşalım
Belki Avrupanın İngilterenin asgari ücretidir o miniminnacık detayı vermeyi atlamıştır olamaz mı olabilirÖyle yazmıştı çok iyi hatırlıyorum. Balığını da tüketiyor, muzu da kuruyemişi de yazmıştı. Hatta bize de ver bu işin sırrını demiştim hangi konuydu hatırlamıyorum baya oldu.
Dönmez hanımefendi. Devlet ciddi ekonomik politikalar uygulamadıkça düzelmez.Önceden çocuklar için büyükşehirde yasamak isterdim şimdi bir yere kıpırdaamıyoruz, pandemiden sonra normale döner mi bu durumlar?
Yorum yapacaktim ne olacak bu ulkenin hali, yazik degilmi bu millete diye.Dönmez hanımefendi. Devlet ciddi ekonomik politikalar uygulamadıkça düzelmez.
hayat pahalılığı pandemiyle alakalı değil. Pandemi bütün dünyada var. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar yazıyor. Marketteki ürünleri 10 senedir aynı paraya alıyorlarmış. Enflasyon diye bir olay yokmuş. Bizde her gün gelen zamlar fabrikalar çalışmadığı için olmadı. Döviz aldı başını gitti, kontrol edemediler. Paramızın bir değeri kalmadı. Kendi üretebildiğimiz bir hiç şey olmadığı ve dışarıya bağımlı olduğumuz için önlenemez bir hayat pahalılığı yaşıyoruz.
En son sali günü kuruluyordu. Kurbağalı dereye de onun kokusuna da selam olsun
Ben genelde Cuma günü gidiyorum başka gün kuruluyor mu bilmiyorum
KıZlar Marmaray durağı var mı yakınlarında ?Jordan ayakkabı arıyordum Dolap'tan ama pek güvenemedim ayakkabı olunca. Kıyafet bakmak daha mantıklı dediğin gibi.
Salı ve Cuma oluyormuş ben bakmıştım
Tarım kredi bazı şeyler uygun ama geneli uygun değilAnladım. Açıkçası son zamanlarda bulunduğumuz ile yeni açılan tarim kredi kooperatifinin marketine dadandık. Ürünlerini beğendim. Şarküteri ve deterjan dışında ordan alıyoruz. Uygun ve kaliteli buldum..
Düşünüyorum Düşünüyorum çocuk için eve kamera kuracagiz, büyüdüğü için oto koltuğu alacagiz, evde yemek masamiz yok onu alacağız ve çocuğun odasına yaz için tavan vantilatörü alacağız en az 10 bin lazım ama yok bakalım işin içinden nasıl çıkacağız.almadan olmuyor ki ya tv bozuluyor yapılmayacak şekilde ya süpürge.en ucuz beyaz eşya 3000 4000 den başlıyor.taksitsiz nasıl alalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?