- 20 Ocak 2010
- 45.984
- 163.550
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi ceycey0406
-
Avokado alıyor diye linçlenmişti zamaninda şimdi alamiyor mutlulardır umarımAh ceyceyim sen de kara kara dusundugune göre bitmisiz
Gerci haklisin hersey ates pahası ben de herseyi k.kartindan hallediyorum gecen sene 1000₺ bile cok derken 2lere yaklasti yaptigimda ev alisverisi+taksitler
3 yılda en az 500 000 verdim çoğunu sigortam ödese de belimi zor doğrulttum .bana da sormasınlar neden özel diye.ölümle yaşam arasında tercih yaptım diyeyimmmGecim sikintisindan zaten diger uyeler bahseder ama ben saglik sektorune degineyim.2 aydir belimizi bukuyor cunku.Dedigim gibi 2 aydir saglik sorunlariyla ugrasiyorum.Nisan basinda covid gecirdim.Ozel hastanede 1500 lirayi 2 ay ertelemeli 9a boldurdum.Sanki beyaz esya aldim.Gecen gun de farkli bir bölüme 800 lirayi yine 2 ay ertelemeli 9 a böldürdüm.Neden ozel hastaneye gittin sorusu gelmeyecektir diye umuyorum.Fakulte en erken 3 hafta sonraya gun verdi.Saglik sistemi seni bir sekilde ozellere yonlendiriyor.Borc,harc,kredi karti bir sekilde hallediyoruz ama icimden keske hastalanmasaydim,keske suram agrimasaydi dedirtiyor gunumuz sartlari.
ne avokadosu .yeminle meyve olarak elma ve çocuğa 2 muz alıp döndüm markettenAvokado alıyor diye linçlenmişti zamaninda şimdi alamiyor mutlulardır umarım
Hayat bence şuan çoğu kesime zorlaştı eşim 7 bin maaş alıyordu pandemi yüzünden işinden oldu şuan zar zor 4bin TL gelirli bir iş buldu yetmiyor ne kadar kisarsak kisalimselam kızlar.Son 2 yıldır özellikle geçinemez oldum.faturalar kira araba masrafları astronomik market harcamaları derken yetmiyor.evde ki eksikleri bozulan kırılan eşyaları hep taksitle alıyorum.ona taksit buna taksit biri bitmeden diğeri başlıyor.kuaför dışarda yemek yemek tatil lüks oldu.sizler neler yapıyorsunuz son dönemde merak ettim?giderler ne zaman bu kadar arttı?nereden kısayım şaşırdım.fikirlerimizi paylaşalım
cevaplari okumadan yaziyorum 250 diyorum yani ben en son turkiyedeyken fiyatlar boyleydi sanki. 250den fazlaysa ben sok2 kg Domates, 1.5 kg erik, 800 gram mantar, 300 gram yeşil biber, 2 paket soda, 1 kg çay, 240 gram çekirdek, 2 paket çikolata, 500 gram tereyağ, makarna, 1.5 kg patates, 1 kg kabak, 700 gram nektar, 670 gram patlıcan, 1 litre süt, 1 kilo zeytin, 770 gram tavuk göğsü, ağda bandı, 2 cips, 1 litre marketin markası zeytin yağı.
Alınanlar bunlar, öyle Migros gibi bir yer de değil, uygun diye bilinen yerel marketlerden biri. Şuranın ne kadar tuttuğunu alıntılayarak tahminde bulunun bakalım.
büyükşehirde kiradan benzine okul servisinden yiyeceğe kıyafete dışarda yemeye herşey 2 katı.Önceden çocuklar için büyükşehirde yasamak isterdim şimdi bir yere kıpırdaamıyoruz, pandemiden sonra normale döner mi bu durumlar?
400 küsürmüş .şok ol sassycevaplari okumadan yaziyorum 250 diyorum yani ben en son turkiyedeyken fiyatlar boyleydi sanki. 250den fazlaysa ben sok
Allahta seni güldürsün yavrikocevaplari okumadan yaziyorum 250 diyorum yani ben en son turkiyedeyken fiyatlar boyleydi sanki. 250den fazlaysa ben sok
Valla aynen öyle. Özel okula gondermek için düşünüyordum. Simdi biz destek olmak zorundayiz,baska yol yok.büyükşehirde kiradan benzine okul servisinden yiyeceğe kıyafete dışarda yemeye herşey 2 katı.
Bana burda 70lira su geliyor orda en az 150 en az..Valla aynen öyle. Özel okula gondermek için düşünüyordum. Simdi biz destek olmak zorundayiz,baska yol yok.
ben düşündüm bir kaç ay bu sene de ertelemeye karar verdim.hesapladım mümkün değilll ödeyememmValla aynen öyle. Özel okula gondermek için düşünüyordum. Simdi biz destek olmak zorundayiz,baska yol yok.
190 geldiBana burda 70lira su geliyor orda en az 150 en az..
sebzelerden emin olamadim onlara ortalama bir seyler soyledim de ay cidden sok oldum ya. gecen gun twitterda gordum normal yedigimiz bir paket cips 7.5 tl. en son gecen yaz tatile giderken benzinlikten 7 liraya aldim da kendi kendime bunu normal marketten alsan 4 liraydi diye soylenmistim.400 küsürmüş .şok ol sassy
Genetik ya da sadece fakultelerde surdurulen tedavi degilse kesinlikle ozel hastane.Evet soyulup sogana cevriliyosun ama en kisa surede tedavine baslanabilen bir devlet hastanesi yok.Babam diş ağrisindan kivraniyor,ona da haziran başı vermisler.Bu adam napsin o surede3 yılda en az 500 000 verdim çoğunu sigortam ödese de belimi zor doğrulttum .bana da sormasınlar neden özel diye.ölümle yaşam arasında tercih yaptım diyeyimmm
aynen mecburen.yoksa biz de paramızı sokaktan toplamıyoruz harcamazdıkGenetik ya da sadece fakultelerde surdurulen tedavi degilse kesinlikle ozel hastane.Evet soyulup sogana cevriliyosun ama en kisa surede tedavine baslanabilen bir devlet hastanesi yok.Babam diş ağrisindan kivraniyor,ona da haziran başı vermisler.Bu adam napsin o suredebir sekilde mecburen yoneliyorsun.
Bu arada bulunduğunuz yerde Getir varsa atıştırmalık harcamalarınızı oradan yapabilirsiniz. Çok güzel indirimler oluyor bazen. Getir olmasa Pringles yiyemeyeceğim gerçektenPrimgles yok yazamadım Piringles yine olmadı, zengin cipisi değil, düz cips Yarısı boş olandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?