- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
faturalara bile kızıp fazla bulanlar inanmayanlar oluyor.biz mi belirliyoruz faturaları.istermiyiz fazla ödemek.geliyor yahu 200 300 tl napalımm?yakıt merkeziydi zengin de fakir de aynı apartmanda oturuyor aynı faturayı mecbur ödüyordu kışın.kısma kapatma şansı yok nereden kıssınlar?avrpa da abd de 16 yaşında ergenlerin kendi arabaları var.biz yetişkinlere bile lüks görülüyor ülkemizde.at arabası mı alayım?
ne kadar olmus? ben en son turkiyedeyken 40 tl oduyordum, su an burada 16 dolar oduyorum.Netflix e zam gelmiş o da lüks oldu
55 tl ödedik bizne kadar olmus? ben en son turkiyedeyken 40 tl oduyordum, su an burada 16 dolar oduyorum.
Bende baktım baktım bitek yumuşatıcı buldum kisacakHer ay sonu esim masraflari kisalim diyor. Bakiyoruz kartlara fuzuli hicbir sey almamisiz. Neyden kisacagiz ben bakiyorum bakiyorum bulamiyorum. Yemekten kisacaksak olelim daha iyi. 1.5 yasinda istahsiz bir bebegim var. Yaptigim yemeklerin, eline verdigim meyvelerin cogu cope gidiyor, icim aciyor. Ki esimle calisiyoruz ve eve asgari ucretin cok ustunde bir rakam giriyor ama girdigi gibi de cikiyor.
Tarım kredi bazı şeyler uygun ama geneli uygun değil
Bende baktım baktım bitek yumuşatıcı buldum kisacak
Pril bana fairy den daha iyi geliyor. Bizim işyerinin marketi dışarıya göre daha uygun ama metro da uygunmuş. Birde Ankara'da Gimat var belki gidenler vardır acaba diyorum toplu alışveriş için oraya mi gitsekAynen ben biraktim yumusatici kullanmiyorum ne yapayim ya bi fark da anlamadim zaten hahah
Fairy platinium alirdim onu da biraktim
Pril aldim en son a101 indiriminden 20 liraya memnunum bence :)
Ondan once file market denedim ama malesef olmadi onun urunu
Yumuşatıcı kullanmayın asla . Hem çevreye zararlı hemde vucuda...Aynen ben biraktim yumusatici kullanmiyorum ne yapayim ya bi fark da anlamadim zaten hahah
Fairy platinium alirdim onu da biraktim
Pril aldim en son a101 indiriminden 20 liraya memnunum bence :)
Ondan once file market denedim ama malesef olmadi onun urunu
Aynen ya , bir de o tarz konular açılsa bile okumak bile gelmiyor içimden. Çok anlamsız gibi garip bir duyguKomşuyu görümceyi kaynanayı gözümüz görmüyor geçim derdinden
Ay niye kız ? Ben bulguru pirinçten daha çok seviyorum . Hem çok daha sağlıklıihtiyaç bence hepsi de.Ama pirinç yemeyin bulgur pilavı yapın diye akıl vereni de gördüğüm için bu sitede abur cuburu zaten lüks sayarlar
ikisinin yeri de ayrı ayrı kuzum.ama biri bana pirinçç yeme pahalıı tasarruf yap bulgur yee deyince şalterlerim atıyorAy niye kız ? Ben bulguru pirinçten daha çok seviyorum . Hem çok daha sağlıklı
Ay neyin tasarrufu bu . Görende bir oturuşta bir çuval pirinç yiyor sanacakikisinin yeri de ayrı ayrı kuzum.ama biri bana pirinçç yeme pahalıı tasarruf yap bulgur yee deyince şalterlerim atıyor
Pril bana fairy den daha iyi geliyor. Bizim işyerinin marketi dışarıya göre daha uygun ama metro da uygunmuş. Birde Ankara'da Gimat var belki gidenler vardır acaba diyorum toplu alışveriş için oraya mi gitsek
Onu kullanmayali yillar oldu.Bende baktım baktım bitek yumuşatıcı buldum kisacak
425Hiç diğer mesajlara bakmadım, 250 civarı mı
Millet borç taka taka yaşıyor. Bu gözler kredi ile 2 adet iphone 12 promax alanı gördü. Adet fiyatı 17bin tl.selam kızlar.Son 2 yıldır özellikle geçinemez oldum.faturalar kira araba masrafları astronomik market harcamaları derken yetmiyor.evde ki eksikleri bozulan kırılan eşyaları hep taksitle alıyorum.ona taksit buna taksit biri bitmeden diğeri başlıyor.kuaför dışarda yemek yemek tatil lüks oldu.sizler neler yapıyorsunuz son dönemde merak ettim?giderler ne zaman bu kadar arttı?nereden kısayım şaşırdım.fikirlerimizi paylaşalım
satıyor mu acaba?bazıları o şekilde alıp satıyormuş .ha kullanıyorsa da allah akıl fikir versin.ayakkabı lcw telefon afyon12 ha ha haMillet borç taka taka yaşıyor. Bu gözler kredi ile 2 adet iphone 12 promax alanı gördü. Adet fiyatı 17bin tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?