geçim sorunu ve taksit taksit hayat

faturalara bile kızıp fazla bulanlar inanmayanlar oluyor.biz mi belirliyoruz faturaları.istermiyiz fazla ödemek.geliyor yahu 200 300 tl napalımm?yakıt merkeziydi zengin de fakir de aynı apartmanda oturuyor aynı faturayı mecbur ödüyordu kışın.kısma kapatma şansı yok nereden kıssınlar?avrpa da abd de 16 yaşında ergenlerin kendi arabaları var.biz yetişkinlere bile lüks görülüyor ülkemizde.at arabası mı alayım?

43 yaşına girdim ekonomik olarak ilk kez bu kadar sıfırı tükettim.tüm masrafları kısmamıza rağmen olmuyor yetmiyor.eskisiyle aynı işi yapıyoruz oysa.tatil çoktann lüks oldu onu geçtim de eğitimde mi lüks oldu kardeşimm diyorum.ben memur maaşıyla rahatça okudum özel okulda ama çocuğumu daha fazla gelirle kapısından sokamadım 4 yıldır.çeyrek te lüks dışarda yemek yemek te lüks kuaför de lüks oldu.sözün bittiği yerdeyiz

Tatil kuaför vs. Yok zaten. Eşim kendi tıraşını oluyor. Ben en son 7 ay önce kuaföre gitmiştim. Sadece market alışverişi yapıyoruz. Hayatımız şimdilik böyle. Sonumuz hayrolsun.

Her ay sonu esim masraflari kisalim diyor. Bakiyoruz kartlara fuzuli hicbir sey almamisiz. Neyden kisacagiz ben bakiyorum bakiyorum bulamiyorum. Yemekten kisacaksak olelim daha iyi. 1.5 yasinda istahsiz bir bebegim var. Yaptigim yemeklerin, eline verdigim meyvelerin cogu cope gidiyor, icim aciyor. Ki esimle calisiyoruz ve eve asgari ucretin cok ustunde bir rakam giriyor ama girdigi gibi de cikiyor.

Bende baktım baktım bitek yumuşatıcı buldum kisacak

Pril bana fairy den daha iyi geliyor. Bizim işyerinin marketi dışarıya göre daha uygun ama metro da uygunmuş. Birde Ankara'da Gimat var belki gidenler vardır acaba diyorum toplu alışveriş için oraya mi gitsek

Yumuşatıcı kullanmayın asla . Hem çevreye zararlı hemde vucuda...

Pril bana fairy den daha iyi geliyor. Bizim işyerinin marketi dışarıya göre daha uygun ama metro da uygunmuş. Birde Ankara'da Gimat var belki gidenler vardır acaba diyorum toplu alışveriş için oraya mi gitsek

Biz city gross gidiyoruz valla uygun (gimatta)

Pril cok ucuz bir fiyata aldim.ben a101 kampayasindan 20 tl ydii 50li tableti sanirim yalan olmasin da

Guzel.de cikti :)

Millet borç taka taka yaşıyor. Bu gözler kredi ile 2 adet iphone 12 promax alanı gördü. Adet fiyatı 17bin tl.

Millet borç taka taka yaşıyor. Bu gözler kredi ile 2 adet iphone 12 promax alanı gördü. Adet fiyatı 17bin tl.
satıyor mu acaba?bazıları o şekilde alıp satıyormuş .ha kullanıyorsa da allah akıl fikir versin.ayakkabı lcw telefon afyon12 ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…