• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçim sorunu ve taksit taksit hayat

satıyor mu acaba?bazıları o şekilde alıp satıyormuş .ha kullanıyorsa da allah akıl fikir versin.ayakkabı lcw telefon afyon12 ha ha ha
Yok bunlar dünya kadar borç bindirip lüks takılanlardan. Kaliteli yaşadıklarını zannedip aslında evlatlarına borç bırakarak göçüp gidecekler.

ihtiyaç bence hepsi de.Ama pirinç yemeyin bulgur pilavı yapın diye akıl vereni de gördüğüm için bu sitede abur cuburu zaten lüks sayarlar :KK53:
pırınc daha hızlı kılo aldırır arkadasım..ama alısmısız ıste yapıyoruz..el alıskanlıgı:)

Millet borç taka taka yaşıyor. Bu gözler kredi ile 2 adet iphone 12 promax alanı gördü. Adet fiyatı 17bin tl.
param olsada lux telefon almam ben bozulmadan almam zaten bır ust model olsun dıye..bozulursada tamır vb ıle ugrasmam değiştırırım ama 5,6 bın vermem telefona

ben seviyorum valla.biber dolması pirinç pilavı yoğurt çorbası derken sık sık kullanıyorum
kım o aklı sana verdı acaba cok bılmısler...
pırıncımızıdemı yıyemıycez artık..a101 de yayla ındırımdeydı ben 4 paet alıp koydum 8 lıraydı..10 tl lık alısverıse

param olsada lux telefon almam ben bozulmadan almam zaten bır ust model olsun dıye..bozulursada tamır vb ıle ugrasmam değiştırırım ama 5,6 bın vermem telefona
ben afyon seviyorum ama bozulmadıkça asla değiştirmem.mesela ben 6s kullanıyorum millet 12 ye geçmiş.bozulsa en fazla 8 e geçerim gene 12 almam :rolleyes:

ben afyon seviyorum ama bozulmadıkça asla değiştirmem.mesela ben 6s kullanıyorum millet 12 ye geçmiş.bozulsa en fazla 8 e geçerim gene 12 almam :rolleyes:
cocugun var okuması etmesı cogu bunu dusunmuyor..vallahı kadının 4 cocugu var kırada ıphone sı vardı:)

Herkes aynı durumda insan evde kaldıkça ne yapacağını da şaşırıyor sürekli yemek yeme isteği . Ay sonu giderler bi bakmışsın geçmiş.. bakım fln hak getire kısmaya başladık bizde bakalım

Ceycey Siirt fıstığına da zam geldi moraller bozuk 😎😎
Maaşımız beslenme barınmaya gidiyor . Eşim Muzik öğretmeni yenilemek istediği bir kaç müzik aleti var ne mümkün her gün fiyatlar artıyor . Önceden cok özel ders verirdi çocuklara şimdi ders aldıran sadece cok rütbeli bir komutan aldırıyor . Kaynak kitap aldirirken ucuz olanı seçiyorum zor durumda kalamsin
Hiç bir özel zevkimize para ayıramıyoruz: pandemi bitse de ekonomiden dolayı yapamayacağız .
Tatillere bakıyorum en ucuz bir haftalık 7 bin . 1,5 aylık öğretmen maaşı . Yanı öyle ekonomi uçup kaçmıyor hep geriye gidiyor .

kım o aklı sana verdı acaba cok bılmısler...
pırıncımızıdemı yıyemıycez artık..a101 de yayla ındırımdeydı ben 4 paet alıp koydum 8 lıraydı..10 tl lık alısverıse
Sütlaç benim ince çizgim ondan ödün veremem sütlacıda bulgurlamı yapalım haha millet kafayı yedi 😂

Ceycey Siirt fıstığına da zam geldi moraller bozuk 😎😎
Maaşımız beslenme barınmaya gidiyor . Eşim Muzik öğretmeni yenilemek istediği bir kaç müzik aleti var ne mümkün her gün fiyatlar artıyor . Önceden cok özel ders verirdi çocuklara şimdi ders aldıran sadece cok rütbeli bir komutan aldırıyor . Kaynak kitap aldirirken ucuz olanı seçiyorum zor durumda kalamsin
Hiç bir özel zevkimize para ayıramıyoruz: pandemi bitse de ekonomiden dolayı yapamayacağız .
Tatillere bakıyorum en ucuz bir haftalık 7 bin . 1,5 aylık öğretmen maaşı . Yanı öyle ekonomi uçup kaçmıyor hep geriye gidiyor .
zam mı geldi eyvahhhh.valla para nereye gidiyor anlamıyorum aokul yok kurs parası yok hergün araba kullanmak yok okul kurs için dışarda yemek yemek yok avm yok kuaför yok.tek harcamalarımız faturalar kira benzin araba masrafları market ucuz kıyafetler ev içinde giymeye ve kitap.gene de yetmiyor ya ona şaşıyorum.3 yıl önce gittiğimiz otel 60 bine yakın para istedi 10 günlüğüne şaştım kaldım.10 bin 20 bin basit para olmuş.çok üzücü

Bugün markete gittim😭
2 kilo domates, 2 kilo yeşil elma,limon,patates,3 paket makarna,fıstık,leblebi,fındık,Iki adet çikolata,yarim kilo kıyma,bir kilo tavuk göğsü,yarim kilo kanat,bir kalıp peynir,2 kutu bitki çayı,1 paket yulaf,15 lı yumurta
360,06 tl tuttu

Ama çok şükür ülkemiz refah seviyesinde yaşıyor...O parayı verince ben bir ferahladım bir ferahladım 😁

Bugün markete gittim😭
2 kilo domates, 2 kilo yeşil elma,limon,patates,3 paket makarna,fıstık,leblebi,fındık,Iki adet çikolata,yarim kilo kıyma,bir kilo tavuk göğsü,yarim kilo kanat,bir kalıp peynir,2 kutu bitki çayı,1 paket yulaf,15 lı yumurta
360,06 tl tuttu

Ama çok şükür ülkemiz refah seviyesinde yaşıyor...O parayı verince ben bir ferahladım bir ferahladım 😁
cepler boşalınca bir hafifleniliyor ferahlanılıyor zatenn:confused:

belki güzel olur dene bir.lezzetli olursa patentini alır zengin olursun :KK53:
Tarçın yerine isot atarız😂Bulgur ben kısır yapmak için alırım irmikte alırım onunlada helva kavururum.Aman hepsinin yeri ayrı valla hadi marka değiştirdiğim oldu ama pirinç pahalı diye bulgur almakta saçma yani😂Peynirde pahalı ozaman onuda alma ceycey zeytin ye😂

Artık geçinmek çok zorlaştı, ıkı maaş ancak mutfak ve faturalara yetiyor, gezmek giyinmek saglık harcaması vb için hiç bir şekilde para ayıramıyoruz, hiç bu kadar fakir hissetmemiştim kendimi,
pandeminin iyi tarafı giyinmenin gerekmemesi ve gezmeye gitmenin imkanı olmadığı için moralin bozulmuyor yoksa gönül istiycekti ;para yok diye yapamayacaktık, hiç olmassa yasak diye aklımız kalmıyor dışarda.

selam kızlar.Son 2 yıldır özellikle geçinemez oldum.faturalar kira araba masrafları astronomik market harcamaları derken yetmiyor.evde ki eksikleri bozulan kırılan eşyaları hep taksitle alıyorum.ona taksit buna taksit biri bitmeden diğeri başlıyor.kuaför dışarda yemek yemek tatil lüks oldu.sizler neler yapıyorsunuz son dönemde merak ettim?giderler ne zaman bu kadar arttı?nereden kısayım şaşırdım.fikirlerimizi paylaşalım
Hayatımızda lüks sayılabilecek bir şey kalmadı. Kılık kıyafet desem çocuklar dışında kendime 6 7 aydan fazla oldu hiç bir şey almadım. 12 aya tamamlamaya çalışıyorum aslında. Her şey aşırı pahalandı özellikle gıda fiyatları

zam mı geldi eyvahhhh.valla para nereye gidiyor anlamıyorum aokul yok kurs parası yok hergün araba kullanmak yok okul kurs için dışarda yemek yemek yok avm yok kuaför yok.tek harcamalarımız faturalar kira benzin araba masrafları market ucuz kıyafetler ev içinde giymeye ve kitap.gene de yetmiyor ya ona şaşıyorum.3 yıl önce gittiğimiz otel 60 bine yakın para istedi 10 günlüğüne şaştım kaldım.10 bin 20 bin basit para olmuş.çok üzücü
60 bin ne yaaa 20 asgari ücret 😔😔

satıyor mu acaba?bazıları o şekilde alıp satıyormuş .ha kullanıyorsa da allah akıl fikir versin.ayakkabı lcw telefon afyon12 ha ha ha
Cidden bu kafa da insanlar var bi tanesini de ben tanıyorum 150 bine araba alıp cebinde 50 TL yok evde yiyeceği zor buluşturuyor çocuktan kısıyor falan

Back