Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devleti bosver ortada devlet yok.800tl cok ii para diyenler milyon dolar goturuyor.sana makarna ye diyenler kendileri makarna yemiyor.milyonlarca insan var diyorum 800tl alamayan.bir fabrika kadinlar calisiyor asgari ucret gosterilip 500tl maas odeniyor.sen nerde yasiyorsun kuzum.ona bakarsan bende 6000tl maas aliyorum ama ben bir ekmek alamadigim zamanida bilirim.hayati bana ogretmeye kalkma.Açlık sınırı bir kavramdır. Icerigini okur ogrenirsiniz arzu ederseniz.
2015 yılı için devletin belirlediği rakam bu.
Yoksa ben çoook zenginim, denizde kum bende para:)
çocuğunuzun sağlığı derkenbırakmak zorundayım malesef artık dayanamıyorum cunku. . cocugumun saglıgı ıcın en onemlısı
çocuğunla kaliteli zaman geçirmek için ev hanımı olman gerekmiyor ki?calıstıgım zaman cocugum sureklı hasta oluyo hastanelere yattık cıktık o derece.uyku duzenı yeme ıcme duzenı sıfır.calıstıgım halde yıllardır bısey alamadım kendıme.hep fedakarlık ettım yınede yaranamadım.cocugum buyuyo ve ben herseyını kacırıyorum ona haksızlık ettıgımı dusunuyorum cunku 3 yasından ıtıbaren zaten hep krestı okuldu lıseydı derken ayrı kalacagız bende hep calısıcam en azından dıyorum en cok ıhtıyacı oldugu zaman yanında olayım bebegımın.saglıklı anne sevgısıyle dolu bı evlat yetıstıreyım.ıkıncı cocuguda dusunmuyorum hıc bızaman.tek evladım var dıyorum.ote yandan maddı sıkıntı.sız olsanız napardınız.bu arada memur degılım
Çok zor bence eşiniz haklıdaha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
Yanlış okumadıysam kirayla krediyi ödeyecekler,maaştan kalan da 1000 lira. En büyük sorun zaten bence o,kiracı bir aksatsa olacaklar kötüEviniz kira değilse geçinebilirsiniz sanırım, bir de şehir faktörü önemli. Kışın yakıt parası falan kışın zorlanırsınız ama... Ben anlamadım kiraya verdik diyorsunuz kaç para ki bu kira eşinizin maaşı ile 1000 lira yapıyor
Yanlış okumadıysam kirayla krediyi ödeyecekler,maaştan kalan da 1000 lira. En büyük sorun zaten bence o,kiracı bir aksatsa olacaklar kötü
Bunu cok ciddi olarak soruyorum lutfen yanlis anlamayin. Nasil geciniliyo yani ben biz esimle inanmicaksin amabi kurus kenara atamiyoruz ki evimize giren para6 bin civari vallahi deli olucam.bereketsiz mi ne paramizo zaman size iyi gulmeler hanimefendi. 1000 lira ile benden daha guzel gecinen yakin bir akrabami biliyorum. Hatta asgari ucret. Yani bin liranin da altinda bir parayla geciniyorlar. Ben ihtiyaclarimi surekli ertelerken o hanim planli bir sekilde yapacaklarini yapiyor. Bir de cocuklari var ev kendilerinin.
bence işi bırakmayın .Konumunuzu bilmiyorum ama sıkın dişinizi başka işe geçmeye çalışın .Çocuk büyüyünce istekleri olacak o zaman ah vah edersiniz .daha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
kıraya 400 e verdık.esım 1100 alıyo 500 kredı.yanı elımıze kalan 1000 tlEviniz kira değilse geçinebilirsiniz sanırım, bir de şehir faktörü önemli. Kışın yakıt parası falan kışın zorlanırsınız ama... Ben anlamadım kiraya verdik diyorsunuz kaç para ki bu kira eşinizin maaşı ile 1000 lira yapıyor
ben omur boyu evde oturacagım demıyorum kı.zaten oturamam ben calıskan bı ınsanım bunu sorumlum bıle soyledı.ben cocugum krese gıdıcek yasa kadar calısmayı dusunmuyorum en fazla ıkı sene oda.sonra tabıkı dvam edecegım o kadar okudum 6 senemı verdım bu meslegeÇalışmak istemiyorsunuz sadece çocugunuzu bahane ediyorsunuz.
1000 lirayla 3 kişi çok çok zor. Hadi bugünleri idare ettiniz de yarın öbür gün o çocugun okulu var falanı var filanı var.
Çalışmak zorundasınız. İşinizi değiştirin diyeceğim ama işinizi mi yoksa çalışmayı mı sevmiyorsunuz o kısmı bilmiyorum.