Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

sizde de kemik iliği ödemi varmış umarım geçmiştir, ne kadar sürede geçti. Bir de bebeğimi kucağıma almamda bir sorun olur mu ? Henüz Dr. La görüşemedim. Çok endişeleniyorum

Benim için çok zor çünkü bebeğime yalnız bakıyorum . Yarın ortopediyle görüşecem bakalım o ne diyecek. Romatolojiyle de pzt. Görüşecem uykularım kaçtı ne zamandır. Teşekkür ederim

Arkadaşlar bu ağrı benimde benimde var Cocuğumu kucağıma alamıyorum bile ilaclı emar cekilcek haftaya o gün cocuk emzirilmicek dedi doktor silindi başınıza geldi mi

Arkadaşlar bu ağrı benimde benimde var Cocuğumu kucağıma alamıyorum bile ilaclı emar cekilcek haftaya o gün cocuk emzirilmicek dedi doktor silindi başınıza geldi mi
canım emarda birşey çıkmazsa bir kemik ölçümü yaptır,ben de öyle olmuştum bebeğimi emzirmiyordum eğilip doğrulmak eziyet olmuştu sonuç kemik erimesinden kaynaklı kırık ( inşallah öyle birşey çıkmaz da çünkü ben çok çektim hala da çekmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…