-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Canim cok sevindim senin adinaKızlar merhaba bugün ölçüm yaptırdım sonuç -2,5 artış yok şükürler olsun erime durmamış ama doktor başlangıç aşaması dedi inşallah tamamen geçer aynı şeyler tekrar etmez :))
ayy çok sevindim inşallah zamanla düşecek umarım iyisinizdir ağrı sızı yoktur sizden gelecek haberler benim için çok önemliKızlar merhaba bugün ölçüm yaptırdım sonuç -2,5 artış yok şükürler olsun erime durmamış ama doktor başlangıç aşaması dedi inşallah tamamen geçer aynı şeyler tekrar etmez :))
Merhaba arkadaşlar bende de gebelik sonrası kemik erimesi var ve buna bağlı olarak omurgada kırık var.3 ay oldu doğum yapalı ve 1 aydır korse kullanıyorum ama ağrılarım ve hareket kısıtlılığım devam ediyor . Sürekli istirahat etme şansım yok bebekle. Siz nasil bir tedavi uyguladiniz ve şu an durumunuz nasıl kırıklarla ilgili ne kadar sürede hareket kısıtlılığı geçiyor ya da geçiyor mu bazen eskisi gibi olamayacağım diye umutsuzluğa kapılıyorum cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürlerCanim dogumuna cok sevindim saglikli sekilde kurtulmussunuz sevindim ya insallah sezeryan agirisidir ya baska agri degildir
Ben tekrar kemik taramasi cektirdim erime gerilemeye basladi 4.0 düşmüş igneye devam edecegiz dedi dr bakalim artik
Çok teşekkür ederim inşallah düşer bel ağrım var ama benim ilk çocuğum da küçük çok dinlenme şansım yok sürekli hareket halindeyim ama öyle dayanılmaz değil bakalım bu ilk 3 ay çok önemli inşallah bir sıkıntı olmaz gelişmeleri size yazarım :)ayy çok sevindim inşallah zamanla düşecek umarım iyisinizdir ağrı sızı yoktur sizden gelecek haberler benim için çok önemli
BBendede ayak bileğim de kemik iliği ödemi tekrar etmiş fizik tedavi görüyorum kalça ağrım var emara girdim sonuç ayın yirmisinde çıkacak kemik ölçümü yapıldı kemik erimesi çıktı banada ampul verdiler arkadaş ım
Bendede ayak bileğim de kemik iliği ödemi tekrar etmiş fizik tedavi görüyorum kalça ağrım var emara girdim sonuç ayın yirmisinde çıkacak kemik ölçümü yapıldı kemik erimesi çıktı banada ampul verdiler arkadaş ım
merhaba arkadşlar
bu hastalığın sebebi belli mi?[/QUOT
Merhaba ben doktora hastalıktan mı kemij erimesi olmuş dedim o da hayır kemik erimesi önceden varmış o hastalığa neden olmuş dedi.