-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Kırık nerde oluşmuştuEvet doğumdan iki ay sonra başladı
omurgamdaydı kırıkKırık nerde oluşmuştu
Çok geçmiş olsun . Benim de belimde kemik iliği ödemi oluşmuş . Dr hareket verdi emziriyorum diye ilaç vermedi . Bir de ilaç pek verilmiyormuş.Kırık nerde oluşmuştu
Sizin rahatsızlığınız neden kaynaklanmış. Doğumdan önce böyle bir sorununuz var mıydı? Çok geçmiş olsun..,Bu arada bende dr gittim forsteo kullanıyorum ya iğne çok fazla etki etmemiş dedi normalde etki etmesi lazimmis o biraz moralimi bozdu bide kamburlugum biraz daha artmış dedi dr çünkü ağrılarım halen var ya niye sonuç alamiyor um anlamıyorum
Merhaba gamze. Sonuçların nasıl çıktı?Inşallah canım haftaya pazartesiye cıkcakmış sonuçlarım inşallah kötü bişey cıkmaz
Merhaba rainbow. Şimdi nasıl hastalığın? Çok çaresiz durumdayım. Çift bacak diz ve kalçada kemik iliği ödemi var. 3 ay oldu her geçen gün artıyor sanki. Doğum yapalı 2 hafta oldu. Doktorun yazdığı ilaçlar neler? Ve ne kadar süre kullanacaksın? Bebeği emzirememek çok kötü. Ben bırakmak istemiyorum ama bu şekilde yaşamak çok büyük ızdırap.Haftaya doktora gideceğim bakalım be diyecek.biricik_tuana merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun,bu hastalığı yaşamayan bilmez, sonucun ne olacağını bilemeden beklemek,sadece dinlenmeye çalışmak çok zor.ben de hamileliğimin 5.ayında yakalandım,önce magnezyum eksikliğindendir dedm önemsemedim ağrıları,söylemedim bile kadın doğumcuma fakat sonraları topallamaya başlayınca sağolsun doktorum durum ciddi olabilir diyerek fizik tedaviye yönlendirdi ve mr sonucu ortaya çıktı ödem durumu.hiç ayakta durmamam gerektiği söylendi,doğum sonrası ki 1 ay oldu doğım yapalı,doktorum ilaç yazdı bir sürü,bebeğimi sadece 15 gün emzirebildim o kadar kötü bir psikoloji ki...yanlız ilaçlardan sonra bir rahatlama hissettim.zaten şu an az bir ödemleşme varmış,doktorum tam olarak belirtmese de ümitli tedaviden.sadece dinlenmemi üstüne basarak söylüyor. Bu hastalığa yakalanıp iyileşeni görmemiştim
araştırmalarım sırasında ve sen bana umut oldun.inşallah ben de iyileşirim tamamen...
Canm romatizma var ama ağrılarının ondan olduğunu düşünmüyorum fizik tedaviye git dedi bakalımMerhaba gamze. Sonuçların nasıl çıktı?
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda geçer gider. Çekmeyen bilemez bu raharsızlığı.Canm romatizma var ama ağrılarının ondan olduğunu düşünmüyorum fizik tedaviye git dedi bakalım
Facebook'ta gebeliğe bağlı osteoporoz olan çıt kırıldım anneler diye bi grubumuz var şimdilik 5 kişiyiz katılın lütfen. Grubu bulamazsanız beni ekleyip mesaj atabilirsiniz bahar çınaromurgamdaydı kırık
Merhaba arkadaşım benim de aynen senin gibi hamileliğimin 7. Ayında başladı bu rahatsızlık. Önce sol bacağımda doğumdan sonrada sağ bacağımda.Neler yaşadım neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Benim ödeme bağlı kırık olmuştu birde. Bastonla yürümekten elim şişti.Daha önceki sayfalara bakarsan oradan okuyabilirsin hikayemi. Bebeğim eylülde doğdu nisanda fizik tedavi gördüm. Bu hastalığın tek ilacı dinlenmek. Şimdi bebeğim 13 aylık ve ben turp gibiyim. Moralini bozma bende çok üzüldüm ve bir daha iyileşmem sandım. Hastalığın giriş gelişme ve sonuç evresi var. Sonuç seninde iyi olacak inşallah. Detaylı görüşmek istersen seni arayabilirim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Geçmiş olsun. Geçecek inan bana.Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 7. Ayında aniden dol bacağımda ağrı oluştu. Yürüyemedim ve ağrıdan gece uyumak bile mümkün değildi. 1 ayın sonunda sağ bacağımda da aynı durum gerçekleşti. Emar çekildi ve kemik iliği ödeni teşhisi konuldu.Doğumun üzerinden 2 hafta geçti fakat şikayetlerim kat ve kat artmış durumda. Asla yürüyemiyor, gece yatakta dönemiyor, çift taraflı bastonla dahi lavaboya bile gidemiyorum. Haftaya tekrar emar çekilip kemik ölçümü yapılacak. Bebeğime bakamamak kadar can sıkıcı birşey olamaz. Ne zaman geçecek bu?
Zaten kambur oldum oldum ki :))) kamburluktan dolayı boyum 5 cm kisaldi bu arada felç kalma ihtimalimde varmış benim en son gittiğim beyin cerrahi söyledi aman dedim yaa iki yıl geçti ne zaman gecicek bu hastalık insan yoruluyor artık yaKambur olmaktan korkmuyomusunuz arkadaşlar
Bi bilsem insan çok yoruluyor yaa artık bitiyorsun ya ne zaman eski seklime donucem diyebu kenmik erimesinin bi çözümü yokmu yane yapmalıyız.. 3 sene olcak benimde ilaçta içtim düzelmiyor..
Tedavisiz -2,5 olduysa süper. geçmiş olsun arkadaşım aynı badirelerden bizde geçtik. gel grubumuza katıl.Merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun..
Ben 2 sene önce doğum yaptım ve doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaldırırken birden sırtımı ağrıttim..Kızımı bi müddet kucağıma bile alamadım sağa sola dönemedim yataktan bile zor kalktım. Sonra doktora gittim röntgen istedi ve çökme var dedi sonra kemik ölçümü yapıldı -4 çıktı omurga kalçada -2.8 filn tam hatırlamıyorum çok kötü günler geçirdim emzirdigim için hiç bir ilaç kullanmadım d vitamini hariç endokrine gittim kan tahlillerim hep normal çıktı kemik yapiiçi ilaç vercekler di onuda kullanamadım nys emara girdim sonuçlar temiz çökme yok kırık yok ama sırt ağrım hala var nasıl bi ağrı yaşayanlar biliyor artık kızımı sütten kestim dün kemik ölçümü yaptırdım -2.5 çıktı birazcık gerilemiş hala neden oldu diye teşhis koyamiyorlar artık bnde bi tedaviye başlamak istiyorum kemik erimesi olanlar nasıl bi tedavi uyguladığınız erimeniz ne durumda 2. Bebeği düşünecektim dunku sonuçlardan sonra vazgeçtim 28 yaşındayım ne olacak bu halimiz kızlar herkese gebelikte oluyormuş diye anlatıyorum hala altında başka bi hastalık yapıyordur diyorlar moral filan kalmıyor. .hepinize sevgiler Rabbim şifa versin inşallah. .