Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Teşekkür ederim çok şükür şimdilik iyiyim öyle aman aman bir sıkıntım yok son günler dolayısıyla iyice ağırlaştım stres heyecan bi de genel mi epidural mi olsam kararsızlığı doğum sonrası hastalığın tekrar etme korkusu :KK43:(

Teşekkür ederim çok şükür şimdilik iyiyim öyle aman aman bir sıkıntım yok son günler dolayısıyla iyice ağırlaştım stres heyecan bi de genel mi epidural mi olsam kararsızlığı doğum sonrası hastalığın tekrar etme korkusu :KK43:(
çok sevindim maşallah bence bişey olmicak bu sefer bende sizden umutlanıp ikinciyi yapıcam:)))

Kızlar bu üçüncü günümüz doğumum oldu elhamdülillah sağlıklı bir kız bebeğim oldu bu defa çok ağrım var Dr iki sezeryan arası zaman kısa olduğundandr dedi bana dua edin lütfen

Kızlar bu üçüncü günümüz doğumum oldu elhamdülillah sağlıklı bir kız bebeğim oldu bu defa çok ağrım var Dr iki sezeryan arası zaman kısa olduğundandr dedi bana dua edin lütfen
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah, ağrılarınız sezeryan ağrısımı kalça ağrısımı

Arkadaşlar merhaba. Hamileyken ki durumumu anlatmıştım. Doğumdan sonrada kalça eklemimin kırılmış olduğunu öğrendim. Ağrıyla acıyla o günileri tam atlatıyorum kırık kaynamış derken hooop 1 aydır sağ kalça eklemimde ki ağrıdan dolayı emar çektirdim sonuç malasef sağ bacağımda kalça eklemimde de başlamış hemde bu defa femur boynunda. Çok tehlikeli her an kırılabilir 2 ay yatacaksın dedi doktor. 1 kilo bile kaldırmayacaksın dedi. Bebeğim 4 aylık 6 kilo. Bütün yaz ve doğumdan sonra ailem ilgilen di zaten. Herkesin kendine göre bir düzeni var. Nasıl istirahat edebilirim ki. Bu ne menen bir rahatsızlıkmış ya bırakmadı peşimi...

Canim genel ol epidural sonrasi bel agrisi olabilir diye duydum

Canim genel ol epidural sonrasi bel agrisi olabilir diye duydum
Canim dogumuna cok sevindim saglikli sekilde kurtulmussunuz sevindim ya insallah sezeryan agirisidir ya baska agri degildir
Ben tekrar kemik taramasi cektirdim erime gerilemeye basladi 4.0 düşmüş igneye devam edecegiz dedi dr bakalim artik

Canım merhaba epidural oldum Dr onu önerdi bebek marksizm almasın dedi diğerinde de aynı olmuştum teşekkür ederim gerileme olduğuna da gerçekten çok sevindim inşallah bir an önce durur erime bakalım bizde durum ne

X