-
- Konu Sahibi biricik_tuana
TeşekkürlerMurat Bezer var ben ona gittim doğru teşhis ve iki ayda ayağa kalktım
Allah sağlıklı sıhatli yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah cnmKızlar merhaba nasılsınz doğumum nasip olursa 19unda lütfen dua edin bana :))))
Canım çook teşekkür edermAllah sağlıklı sıhatli yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah cnm
dularımız sizinle çok merak ediyorum durumuz nasıl bir sorun yoktur inşallahKızlar merhaba nasılsınz doğumum nasip olursa 19unda lütfen dua edin bana :))))
çok sevindim maşallah bence bişey olmicak bu sefer bende sizden umutlanıp ikinciyi yapıcam:)))Teşekkür ederim çok şükür şimdilik iyiyim öyle aman aman bir sıkıntım yok son günler dolayısıyla iyice ağırlaştım stres heyecan bi de genel mi epidural mi olsam kararsızlığı doğum sonrası hastalığın tekrar etme korkusu(
Ayy canım inşallah ya tekrarlamasın valla insan korkuyor yaçok sevindim maşallah bence bişey olmicak bu sefer bende sizden umutlanıp ikinciyi yapıcam:)))
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah, ağrılarınız sezeryan ağrısımı kalça ağrısımıKızlar bu üçüncü günümüz doğumum oldu elhamdülillah sağlıklı bir kız bebeğim oldu bu defa çok ağrım var Dr iki sezeryan arası zaman kısa olduğundandr dedi bana dua edin lütfen
Canım belim çok ağrıyor benim ya inşallah sezeryan ağrısıdr şuan hiç bilmiyorum erime ne durumdahayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah, ağrılarınız sezeryan ağrısımı kalça ağrısımı
Teşekkür ederim hepimiz biran önce toparlanırız inşallahGözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Acil şifalar versin.
Canim genel ol epidural sonrasi bel agrisi olabilir diye duydumTeşekkür ederim çok şükür şimdilik iyiyim öyle aman aman bir sıkıntım yok son günler dolayısıyla iyice ağırlaştım stres heyecan bi de genel mi epidural mi olsam kararsızlığı doğum sonrası hastalığın tekrar etme korkusu(
Canim dogumuna cok sevindim saglikli sekilde kurtulmussunuz sevindim ya insallah sezeryan agirisidir ya baska agri degildirCanim genel ol epidural sonrasi bel agrisi olabilir diye duydum