Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Kızlar ben ilk ölçümü İst bağcılar medipol hastanesinde 100liraya yaptırmıştım sonraki okmeydanı eğt hast ücretsiz yaptırdım devlet hast ücretsiz yani
ben de 80 e yaptırdım devlete iki kere gittim bırak kemik ölçümünü mr bile yaptırtamadım okadar dil döktüm bide şimdi haftaya kan testleri için gidicem devlete sadece

Sabır çünkü onun tek ilacı o benim omurgam kirilda kemik erimesinden dolayı onuda yaklaşık bir buçuk yıldır agrisini çekiyorum şükür ettiğim şey oğlum çok şükür sağlıklı bugünlerin hepsi geçici senin yanına sadece ağrıların kalıyor ve ağrı esigin çok yükseliyor ufak ağrıları önemsemiyorum artık ve şöyle de düşün allah başka sıkıntı vermesin zor bir süreç atlatması zor oluyor hemde çok ya psikolojik yönden de cokuyorsun hemde çok ben öyle oldum
Canım nasılsın uzun süredir yazmıyorsun

şimdi baktım geçmişe daha 4 ay olmuş sanırım geçmiş olsun ancak birdenbire yürümedim ben de yani önce ufak ufak bastonsuz tuvalete falan gittim sonra yavaş yavaş attım bastonu dışarı birsüre çıkamıyor insan tabi ama inanın geçiyor bakın ben örenğiyim çok hafif sol kalçada ağrım olur bazen okadar o da üşürsem ya da regl döneminde ne alakaysa kısmetse ikinci çocuk düşünüyıoruz inşallah ikincide aynı sorunu yaşamam diye dua edip duruyoruz

Evet dört ay toplamda doktor yavaş yavaş bas diyo ağrı ve yanma oluyor korkuyorum geri vazgeçiyorumsizinki geçmiş inşallah bir daha yaşamazsınız ama benim umudum kalmadı gitmiyor bu ödemler

Merhaba, bana da MRG ile kemik iliği ödemi teşhisi konuldu. Doğum yapalı 3 ay oldu. Sol kalcamdan tüm bacagima yayilan agri 2 ay önce başladı. Topallayarak yürüyorum. Doktorum sadece sol degil, sag kalcamda da odem oldugunu belirterek brufen tedavisine başladi ve hic üzerine basmamami, sadece wc ve banyo yapmak icin kalkmami ve o zamanlarda da koltuk degnegi kullanmami soyledi. Annem geldi bebisime bana ve tum ev islerine o bakiyor. Tedavinin 3. Günü bitti şu an cok yeni yani. Bu arada İbrahim Saraçoglu nun lahana kürünü de uyguluyorum. Bebegimi emzirirken de annem veriyor kucagima. İnsallah en kisa.surede gecer

Merhaba, bana da MRG ile kemik iliği ödemi teşhisi konuldu. Doğum yapalı 3 ay oldu. Sol kalcamdan tüm bacagima yayilan agri 2 ay önce başladı. Topallayarak yürüyorum. Doktorum sadece sol degil, sag kalcamda da odem oldugunu belirterek brufen tedavisine başladi ve hic üzerine basmamami, sadece wc ve banyo yapmak icin kalkmami ve o zamanlarda da koltuk degnegi kullanmami soyledi. Annem geldi bebisime bana ve tum ev islerine o bakiyor. Tedavinin 3. Günü bitti şu an cok yeni yani. Bu arada İbrahim Saraçoglu nun lahana kürünü de uyguluyorum. Bebegimi emzirirken de annem veriyor kucagima. İnsallah en kisa.surede gecer
Sizede geçmiş olsun inşallah düzelecek

geçmiş olsun.brufen emzirmede sorun olmuyor mu?

X