Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Kızlar merhaba bugün ölçüm yaptırdım sonuç -2,5 artış yok şükürler olsun erime durmamış ama doktor başlangıç aşaması dedi inşallah tamamen geçer aynı şeyler tekrar etmez :))

Kızlar merhaba bugün ölçüm yaptırdım sonuç -2,5 artış yok şükürler olsun erime durmamış ama doktor başlangıç aşaması dedi inşallah tamamen geçer aynı şeyler tekrar etmez :))
ayy çok sevindim inşallah zamanla düşecek umarım iyisinizdir ağrı sızı yoktur sizden gelecek haberler benim için çok önemli

Canim dogumuna cok sevindim saglikli sekilde kurtulmussunuz sevindim ya insallah sezeryan agirisidir ya baska agri degildir
Ben tekrar kemik taramasi cektirdim erime gerilemeye basladi 4.0 düşmüş igneye devam edecegiz dedi dr bakalim artik
Merhaba arkadaşlar bende de gebelik sonrası kemik erimesi var ve buna bağlı olarak omurgada kırık var.3 ay oldu doğum yapalı ve 1 aydır korse kullanıyorum ama ağrılarım ve hareket kısıtlılığım devam ediyor . Sürekli istirahat etme şansım yok bebekle. Siz nasil bir tedavi uyguladiniz ve şu an durumunuz nasıl kırıklarla ilgili ne kadar sürede hareket kısıtlılığı geçiyor ya da geçiyor mu bazen eskisi gibi olamayacağım diye umutsuzluğa kapılıyorum cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ayy çok sevindim inşallah zamanla düşecek umarım iyisinizdir ağrı sızı yoktur sizden gelecek haberler benim için çok önemli
Çok teşekkür ederim inşallah düşer bel ağrım var ama benim ilk çocuğum da küçük çok dinlenme şansım yok sürekli hareket halindeyim ama öyle dayanılmaz değil bakalım bu ilk 3 ay çok önemli inşallah bir sıkıntı olmaz gelişmeleri size yazarım :)

valla bende halen ağrı vuruyor yaa bazen sırtımı söküp atasım var ya nasıl geçicek merak edip duruyorum öok yoruldum bu sürecten hergün forsteo iğne vuruyorum kendime ve hergün sonucunda ağlıyorum yaa sizler nasıl oldunuz

Uzun zamandır yazmıyorum avesküler nekroz evresini atlattım tamamen ödem geçti. Bu hastalıkla ilgili okadr çok şey yaşadımkii hiçbirzaman ümidinizi kaybetmeyin.

O herzaman var zaten eğer kaybetti edersem yaşantım daha da zor olur yaa iki yıl olucak bu hastalıkla ilgili yaşadıklarım allah hiç kimseye yaratmasın ya

Merhaba benimde sol bacağımdaki kemik iliği ödemi geçmiş ama sağda hala minimal derecede mayi var. Bacaklarımda güç kaybı olduğundan fizik tedaviye başladım. Kemik ölçümünde sol kalça eklemimde kemik erimesi çıktı. 1 yıl kalsiyum ilacı kullanmam gerekiyomuş. Tabi süt yoğurt takviyesiyle. D vitaminime bakıldı o da çok düşük çıktı. D vitamini ampul yazdı doktor kullandım. Ama önceki hallerime göre çok iyiyim çok şükür.

Bendede ayak bileğim de kemik iliği ödemi tekrar etmiş fizik tedavi görüyorum kalça ağrım var emara girdim sonuç ayın yirmisinde çıkacak kemik ölçümü yapıldı kemik erimesi çıktı banada ampul verdiler arkadaş ım

Bendede ayak bileğim de kemik iliği ödemi tekrar etmiş fizik tedavi görüyorum kalça ağrım var emara girdim sonuç ayın yirmisinde çıkacak kemik ölçümü yapıldı kemik erimesi çıktı banada ampul verdiler arkadaş ım
B

Benimde sağ ayak bileğim sıkıntılı. Biraz ayakta kalsam yan taraftaki kemik -aşık kemiği - çok ağrıyo. Ayağıma bakılamadı emar fobim var tam girmem gerekiyomuş ama giremiyorum. Kemik erimesi için kalsiyum verdi suda eriyen raporlu 1 yıl kullanacakmışım arkadaşım.

Allah şifa versin arkadaşım ayak bileği için emara girerken ters yatıyorsun yani kafan emar cihazına girmiyor sadece ayak bileğin giriyor bilgin olsun inşallah gerekmezde gerekirse haberin olsun acil şifalar

Ben emar çeken arkadaşa sordum onda tam gireceksin bunun gibi ters değil dedi. Bende girmedim. Valla çok gerekiyo sabit 10 dakika dursam yarım saat ağrıyo. Fizik tedavinin faydası oldumu oraya sanada acil şifalar. ALLAH yardımcımız olsun.

Yani son bir haftam fizik tedavi de fakat eve gelince pek dinlenemiyorum o yüzden ağrı yapıyor ayakda pek duramıyorum senin dediğin gibi temmuzda tekrar emara gireceğim doktor üç ay sonra gel dedi bayram ertesi tekrar gideceğim

X