Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Arkadaslar bende aynı durumdayım.1.5 aylıkti bebeğim sağ kalçada ödem oluştu tam iyilesiyo derken sol kalcamda ödem oluştu toplam 40 seans fizik gördüm manda yogurdu, kefir, yumurta kabuğu, paça çorbası hergün tüketmekten bunaldim. 4.5 ay oldu hala kurtulamadım artık umududa kestim eskiye donemicekmisim gibi geliyor.ne kadar zamanda tamamen kurtuldunuz siz bu durumdan, hasar kalirmi tekrar nuksedermi iyileşince acaba(

Cnm aynı durumdayım 14Ağustos da yattım azaldı ama henüz tam geçmedi benim ayak bileğinde 21 gündür fizik Tedavi görüyorum dokuz günüm kaldı aralık ilk haftasıda kontrol üm var bilmiyorum ne olacak

Bnmde 20 temmuzda teşhis konuldu: ( Aralık başı gidicem kontrole ama tüm gün yatmama rağmen hala ara ara ağrılarım devam ediyor..allahım hepimize şifa versin inşallah en kısa zamanda..

Bnmde 20 temmuzda teşhis konuldu: ( Aralık başı gidicem kontrole ama tüm gün yatmama rağmen hala ara ara ağrılarım devam ediyor..allahım hepimize şifa versin inşallah en kısa zamanda..
Amin inşallah tez günde düzeliriz benimde aralık üç te çapa tıp fakültesi nde randevum halen baston ile yürüyorum tamamen gitmedi ödemler umutsuzluğa kapılmıyor değilim artık

Bu arada endokrin doktoru kaşar peyniri ye bolca demişti bi de bolca dua tabiki inşallah hepimiz biran önce iyileşiriz :)
Canım nasılsın uzun süredir konuşmuyoruz nasıl geçiyor hamileliğin ben biraz daha iyiyim ama kilo almaya başladım ya ve oda sıkıntı veriyor bana sanırım iğnenin yan etkisi ya

Canım nasılsın uzun süredir konuşmuyoruz nasıl geçiyor hamileliğin ben biraz daha iyiyim ama kilo almaya başladım ya ve oda sıkıntı veriyor bana sanırım iğnenin yan etkisi ya
Mrb cnm hamileliğin 29.haftasındayım iyiyim elh ya da alıştım böyle bel ağrım oluyor tabi ama dayanılmaz değil çok şükür bakalım ya çok korkuyorum valla senin de daha iyi olmana gerçekten çok sevindim inş tamamen geçer iğne tedavisi bitmedi mi ölçüm yaptırmadın mı peki

Yok canım ölçüm şubat ayında inşallah merakla bekliyorum ya senin de iyi olmana sevindim yaa

Ya benim ayak bileğimde gebeliğimin son ayında oldu üç aydır geçmiyor stres kırığımı deniyor peki ne zaman geçecek

Üzerine ne zaman basıcam deneyince ağrı yapıyor sizdede öyle mi oluyordu
cnm aynen bende de öyle oluyodu sakin ol .panikleme sakın, bu gecici bi süreç aklından çıkarma.Beni en çok yıpratan şey artık eskisi gibi olamayacağım düşüncesiydi hepsi gececek inan bana..moralini yüksek tut yeter.az kaldı bi kaç ay en fazla

Yani doktor mu dicek çok korkuyorum bebeğim iki aylık oldu diğer bacağıma yüklenmekten o ağrıyor artık
Sabır çünkü onun tek ilacı o benim omurgam kirilda kemik erimesinden dolayı onuda yaklaşık bir buçuk yıldır agrisini çekiyorum şükür ettiğim şey oğlum çok şükür sağlıklı bugünlerin hepsi geçici senin yanına sadece ağrıların kalıyor ve ağrı esigin çok yükseliyor ufak ağrıları önemsemiyorum artık ve şöyle de düşün allah başka sıkıntı vermesin zor bir süreç atlatması zor oluyor hemde çok ya psikolojik yönden de cokuyorsun hemde çok ben öyle oldum

Teşekkürler gerçekten çok zor eskisi gibi yürüyebilme umudumu kaybettim artık

Teşekkürler gerçekten çok zor eskisi gibi yürüyebilme umudumu kaybettim artık
Ben hiç hareket edemiyordum eğilip kalkamiyordum gece bebegimi emzirmeye agridan kalkamiyordum oğlum ağlıyor ben agliyordum annem biberonla süt veriyordu çocuğuma çok acı çektim hemde çok bazen düşünüyorum nasıl dayanmisim bilmiyorum emin ol ben bunların hepsini atlattiysam seninki de geçer ya

İnşallah insan bazen iyice umutsuz oluyor yarın emara giricem tekrar teşekkür ederim sağılum inşallah düzelir

İnşallah insan bazen iyice umutsuz oluyor yarın emara giricem tekrar teşekkür ederim sağılum inşallah düzelir
Canım merhaba ben de omurga kırığı yaşayanlardanım çok zor bi süreçtesin şuan hiç geçmeyecek zannediyorsun seni o kadar iyi anlıyorumki bu hastalığı yaşayan herkes eminim senin gibi düşünmüştür bu hastalığın ilacı sadece sabır ve zaman bende çok ağladım geceleri bebeğimi emzirmek için bile kalkıp alamıyordum hergece eşim kalktı kaç defa o verdi eğilip kalkamadım aylarca kızkardeşim baktı o büyüttü bebeğimi 6 ay çok zor geçti benim için sonra hafifledi ağrılarım tedavim iyi gitti elhamdülillah erime gerilemişti fakat 8. ayda hamile olduğumu öğrendim şuan ağrılarla yaşamayı öğrendim erime ne durumda hiç bilmiyorum doktorların kimisi hastalığın tekrarlayabileceğini söylüyor bakalım inş olmaz şuan 30haftalık hamileyim ve Ocak'ta nasip olursa bi kızım olacak tek tesellim onların varlığı olmaması emin ol çok daha zor bunları biraz olsun sana destek olmak için yazıyorum Rabbim biran önce şifa versin hepimize ...

Amin teşekkürler inşallah düzelcek sadece çok bunaldım bügünümüze çok şükür Allah dermansız dert vermesin....

Amin teşekkürler inşallah düzelcek sadece çok bunaldım bügünümüze çok şükür Allah dermansız dert vermesin....
Kızlar bugün emara girdim sonuç salı çıkacak ama doktor filmi gördü düzelmiş yavaş yavaş bas dedi inanamıyorum halen duyduklarıma Allahım binlerce şükür yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…