Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de doğumdan 1,5 ay sonra sırtımda müthiş ağrılar nedeniyle doktora gittim ve omurgada 3 kırık ile kemik erimesi teşhisi koyuldu. Kırıklar nedeniyle 1 yıl kızımı kucağıma alamadım ve çoğınlukla yatmak zorunda kaldım. Nefes bile almakta zorluk çekiyodum, ayaktayken sağa sola dönemiyordum. . çok zor günlerdi.
şUAN kırıklarım iyileşti ancak kemik erimesiyle savaşıyorum. Skorum -4,2'den -3,6'ya geriledi. Hergün kalsiyum, d-vit alıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını gördüm. Ne kadar sürede ne kadar yol kat ettiniz?
Erimeye karşın özel bir tedavi uyguluyor musunuz? neler yapıyorsunuz? (Ben kefirin faydasını gördüğüme inanıyorum.)
Doktor 2. çocuk için tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin diyor-2. çocuk için doktorlarınız neler diyor?
Canım merhaba evet bende doğumdan 2 ay sonra

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de doğumdan 1,5 ay sonra sırtımda müthiş ağrılar nedeniyle doktora gittim ve omurgada 3 kırık ile kemik erimesi teşhisi koyuldu. Kırıklar nedeniyle 1 yıl kızımı kucağıma alamadım ve çoğınlukla yatmak zorunda kaldım. Nefes bile almakta zorluk çekiyodum, ayaktayken sağa sola dönemiyordum. . çok zor günlerdi.
şUAN kırıklarım iyileşti ancak kemik erimesiyle savaşıyorum. Skorum -4,2'den -3,6'ya geriledi. Hergün kalsiyum, d-vit alıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını gördüm. Ne kadar sürede ne kadar yol kat ettiniz?
Erimeye karşın özel bir tedavi uyguluyor musunuz? neler yapıyorsunuz? (Ben kefirin faydasını gördüğüme inanıyorum.)
Doktor 2. çocuk için tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin diyor-2. çocuk için doktorlarınız neler diyor?
Canım merhaba bende de doğumdan 2ay sonra oldu omurgamda kırık 6 ay doğru düzgün birşey yapamadım kardeşim baktı bana da bebeğime de skorum -3,9 du en son taramada -2,6 ya gerilemişti fakat ben 8.ayda tekrar hamile kaldım anlayacağın erime devam ederken :KK43: çok doktorla görüştüm kadın doğum endokrin fizik tedavi kimisi tekrarlar diyo kimisi de belli olmaz belki erime durmuştur bile diyo çünkü nadir görülen bi hastalıkmış kesin konuşamıyorlar şimdi 6 aylık hamileyim günde 15damla d vit3 kullanıyorum haricinde bişey yok yiyeceklerden almaya çalışıyorum hamileliğimden önce de kalsiyum ve dvit kullandım ve sadece istirahat ettim vakit buldukça zaten başka bi çözümü de yok ben buradan gelişmelerimi yazarım ikinci çocukta durumum ne olacak lütfen siz de bana dua edin çünkü çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Bu arada endokrin doktoru kaşar peyniri ye bolca demişti bi de bolca dua tabiki inşallah hepimiz biran önce iyileşiriz :)

Agrilarilarim aynen devam ediyor benim ya bide iğnenin ağrısı oluyor ya kemik taraması sonucunu merakla bekliyorum yaa inşallah duzelicegiz
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım inşallah iyosindir
Benim oğlus iyi çok şükür ya
İnşallah canım biran önce geçsin artık bende çok yoruldum sanırım ağrılarla yaşamayı öğrendim hamilelik zor geçiyo ya yalnız olunca ama buna şükür diyorum ne yapayım şu 3 ayı da hayırlısıyla atlayayım hemen ölçüm yaptıracam inşallah çünkü çok merak ediyorum erime ne durumda.iğne rahatlatmıyor mu seni ya valla çok yorucu bir hastalık ama Allah beterinden saklasın bizlere biran önce şifa versin inşallah çevremde hiç yok bu hastalığı bilen o yüzden seninle yazışmak iyi geliyor bana çünkü bi tek yaşayan anlıyor halden

Istanbulda bir doktora gideceğini söylemiştin gidebildin mi canım sen de endokrine mi gidiyorsun bu arada d vitaminine bıktırıyor musun ne durumda şuan ben her ay tahlil veriyorum onun için hamileliğin sonuna kadar takip etmem gerekiyormuş

Istanbulda bir doktora gideceğini söylemiştin gidebildin mi canım sen de endokrine mi gidiyorsun bu arada d vitaminine bıktırıyor musun ne durumda şuan ben her ay tahlil veriyorum onun için hamileliğin sonuna kadar takip etmem gerekiyormuş
Canım benimde seninle konuşmak iyi geliyor ya bu hastalığı çevremde gördüğüm hickimsede yok ya allah kimseye de vermesin zor bir durum ya istanbula gidemiyorum canım ya eşimin tayni çıktı onunla uğraşıyorum ya benim taynim çıkmadı zor bir durum ya elbet gecicek diyorum ya bu günler bol dua ediyorum

Canım nasılsın
Hamileliğin 26.haftasındayım belim bazen çok ağrıyo ama buna şükür son 3ayı da hayırlısıyla atlatsaydım inan hamileliğin keyfini bile çıkaramıyorum korkuyorum hem de çok aynı şeyleri yaşamaktan lütfen dua et benim için benim dualarımda seninle Rabbim bir an önce şifa versin bizlere artık çocuklarımızın keyfine varalım sen nasılsın canım

Hamileliğin 26.haftasındayım belim bazen çok ağrıyo ama buna şükür son 3ayı da hayırlısıyla atlatsaydım inan hamileliğin keyfini bile çıkaramıyorum korkuyorum hem de çok aynı şeyleri yaşamaktan lütfen dua et benim için benim dualarımda seninle Rabbim bir an önce şifa versin bizlere artık çocuklarımızın keyfine varalım sen nasılsın canım
İnşallah bu gebelik sonrası aynı sıkıntıları yasammassin allah büyük yaa bu sefer çocuğuna doya doya bakarsın benimde aynı ara ara bel ağrısı oluyor yine ama alıştım ya

Kızlar aynı sorun bendede var kimse den duymadım burda formlarda okudum benimde gebeliğimin son ayında ayak bileğimde oluştu kemikde ödem kabus gibi doğuma kadar üzerine basmak yasak dediler tekerlekli sandalyeye kaldım şimdi ise gebelik ile birlikte üç ay oldu sadece tek deynekle yürüyebiliyorum fizik tedavi görüyorum oksijen tedavisi burda okudum gerçekten etkilimi kızlar çok daraldım artık

Kızlar gerçekten geçiyor mu benim umudum kalmıyor artık
xenforo-smilies-kk43.gif

Geçmiyor benimki halen devam ayak bileğimde ve üç ay oldu tam ancak baston ile yürüyorum psikolojim bozuldu çok her gün ağlıyorum eski günlerimi çok özlüyorum

Geçmiyor benimki halen devam ayak bileğimde ve üç ay oldu tam ancak baston ile yürüyorum psikolojim bozuldu çok her gün ağlıyorum eski günlerimi çok özlüyorum

cnm hiç meraklanma gececek ama zaman istiyo ben de hiç iyileşemicem diyodum cok şükür artık iyiyim benim kızım 21 aylık oldu arada ağrım oluyo ama yürüyorum bu arada senin ilk bebiş mi?

Yok on üç yıl sonra ikinci oğlum oldu bugün tam iki aylık ve kucağıma alıp dolaşmak istiyorum artık ama yok olmuyor inşallah düzelcek Allah izin verirse

Sizin ne kadar zaman da düzeldi... bana vitamin kalsiyum bişi vermediler hiç fizik tedavi verdiler... Teşekkürler

cnm benim 7 aylıkken kalçada başladı doğumdan sonra 6 ayda gecti tam gecti derken ayak bileğimde 3 ay kaldı sonra da diz eklemimde de 3 3,5 ay kaldı toplamda 1 yıl süründüm ben :KK43: ama burdaki arkadaslar hep bi kaç aya toparladıklarını söylediler sen beni baz alma..az kaldı diye düşün sanslısın bence en zoru kalça ağrısı

Allah sizlere bir daha yaşatmasın banada tez günde şifa versin yarabbim yürümeyi unuttum bir de herkez soruyorya ne oldu sana diye daha çok bitiyorum

cnm benim 7 aylıkken kalçada başladı doğumdan sonra 6 ayda gecti tam gecti derken ayak bileğimde 3 ay kaldı sonra da diz eklemimde de 3 3,5 ay kaldı toplamda 1 yıl süründüm ben :KK43: ama burdaki arkadaslar hep bi kaç aya toparladıklarını söylediler sen beni baz alma..az kaldı diye düşün sanslısın bence en zoru kalça ağrısı
Ayak bileğimde benimde çok ağrılarım oluyor. Geçenlerde şişti, buz koydum geçti. Ama yürürken çok ağrı çekiyorum, resmen kemiklerim ağrıyor. Doktora gittiniz mi? Teşhis olarak ne dedi? Bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü geçmek bilmiyor ayaklarımdaki ağrılar. Bu arada doğum yapalı beş ay oldu.

Hıııı benimki gebeliğimin son ayında oldu önce topalladım sonra emara girdim sağ ayak bileğimde emar sonucuma göre kemikde ödem teşhisi kondu doğuma kadar bir ay üzerine basmadan yattım sonra tedavi başladı şimdide fizik Tedavi görüyorum geçmiş olsun sizede inşallah düzelecek bebişlerimizi alıp gezicez

X